Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 396.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Aloha ! Iron zszedł z urlopu i po wyskanowaniu go był u mnie na celowniku Fsował parę układów ode mnie , dużo lotów przepalonych , raz zabrakło parę sekund a dzisiaj się udało O ile znowu zejdzie z urlopu to . Pozdro dla moich ryjców z WSNR! ------------------------------------------------------------- Dnia 19-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandacz [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ …
-
Na Waciki Pozdro sojusz i WalcieSNRyje ------------------------------------------------------ Dnia 17-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandacz [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 _________________________________________ Obrońca Cornelliuss221 [WoD] ________________________________________________ Mały transporter 700 Duży transporter 6.369 Lekki myśliwiec 48 Krążownik 1.560 Recykler 158 _____________________________________…
-
Prowokator [WSNR] vs. Lucyferus [WGM] ~ 3480.49% , Prowokator [WSNR] vs. Kokosz [M_W] ~ 667.56%
Post" Gąski gąski do domu..." Pro !
-
Hi Hey Helloo! Wyskanowany na akcie chwile przed 3 , więc problemu z określeniem czy jest na koncie nie było I znowu miałem szczęście bo zalogował dosłownie chwile po ataku , dlatego też dofarmu nie udało się zgarnąć . Pozdrawiam Cały sojusz WSNR ! ' Obrońcy ------------------------------------------------------------------------ Dnia 12-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandacz [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 55.000 ______________…
-
Pozdro WSNR !!! Xeres napisał czy wrazie ataku vizziona nie chciałbym go bronić Tak też się stało , Vizzek miał 1 us lotu więc na pewniaka bez żadnych opóźnień floty. Podziękowania dla Xeriego za udaną obronę a atakującemu SzO życzę ------------------------------------------------------------------- Dnia 10-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ViZZioN [BANKSTER] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Pancernik 15.600 Sonda szpiegowska…
-
Cytat od reSPECT: „taki był mój cel, osłabić Was na do widzenia ” Ale reS ,celem było wykręcenie top2 solo a nie osłabianie WSNR Cytat od reSPECT: „niestety to była chyba jedyna część, która poszła zgodnie z planem. Na fali pokazała się cała flota. Niestety czas jej powrotu był zgoła inny niż oczekiwałem. ” Cytat od reSPECT: „W tygodniu Trunks lubił logować na chwilę przed powrotem floty, lub nawet chwilę po i taką miałem nadzieję i tym razem, ale się przeliczyłem. ” Cytat od reSPECT: „Już pod k…
-
Cytat od Ponury_Zniwiarz: „sandacz pamietam , i było miło ale sami powiedzieliscie ze to bez zadnych zobowiązań wiec nie widze powodu do spiny ” Ale tutaj nikt się nie spina , bynajmniej nie ja Ja swoje zdanie mam ale zatrzymam je dla siebie , pełen looz
-
hehehe ponury a pamiętasz nasze wspólne discordy ? hehehe , normalnie JAJCA na całego gratuluję jeszcze raz nam wszystkim wykręcenia top1 ACS we flocie przy prędkości x3
-
ahhhh te tłumaczenia niech tak zostanie jak piszesz , specjalnie o 4 rano lądował kolonizator u Trunksa w układzie żeby moona mu spalić , zobaczyć flotę na fali i w czasie jego powrotu polecieć i zezłomować to co leci , a wszystko dlatego żeby zakończyć grę Stało się trochę inaczej bo broniliśmy kolegę , no ale co to ma do rzeczy jak i tak to był ostatni lot na tej uni Napiszę tylko tylę: WSNR !
-
Cytat od reSPECT: „Nie kończę dlatego, że dostałem zloma, tylko dałem się zezłomować, bo chciałem skończyć grę ” Gadałem z kolegą INTO chwile po dzisiejszym ataku Cytat od Into: „respect dawal 100% ze uciekniecie bez bomby nie liczyl ze wszystko wyzbieracie smile.png a tu zonk ” Więc tak do końca reS jak piszesz to nie jest . "Dałem się zezłomować" ... Największym rywalom na uni dałbyś się tak o zezłomować ? . Jestem przekonany że NIE .