Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 396.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dużo emocji na koniec dnia Topowy złapany na 15 minutach.Telep ciepły jeszcze 7 minut , zawsze gdy były minutki to odświeżał chwile po ich pojawieniu . I tym razem chciałem poczekać na "15" po moim skanie ale mądry człowiek z sojuszu napisał " leć , nie masz tak daleko" Telep wystygł , flota przerzucona na odpowiedniego moona , spojrzałem że wcale dużo dexu nie palę i wyleciałem. Poszedł dofarm i zabrakło połowy z tego co leciało , wracało z innej missji . Minuty nie wjechały , to i recków nie w…
-
pozdro ! Dnia 06-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sandi oddam [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 7.072 Niszczyciel 10.000 Pancernik 60.000 _________________________________________ Obrońca wopista [M_W] ________________________________________________ Duży transporter 284 Lekki myśliwiec 5.000 Ciężki myśliwiec 700 Krążownik 300 Recykler 250 Sonda szpiegowska 50 Bombowiec 40 Satelita słoneczny 200 Niszczyciel 10 Pancernik 2.050 Wy…
-
ehhhh mój cel obrony na moonie żeby widniały wszędzie "6" się nie udał Graty , zapomniałem o tej uni i siedziałem gdzie indziej Teraz już wgl nie będe musiał pamiętać o Xhantus Atakierowi tak jak pisałem do zobaczenia ! Dzięki Żona_rolnika za jakąś tam wspólną gre , mimo wszystko reszty osób z sojuszu nie znam , byłem tam tylko statystą przez to jak grałem na tej uni
-
Blassik chyba ma mnie już dość , niestety chłopina ma pecha że jest moim sąsiadem SzO życzę ! Pozdro dla wszystkich co chcą być pozdrowieni ! YOŁ ! Dnia 02-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sandi oddam [WSNR] ________________________________________________ Krążownik 7.777 _________________________________________ Obrońca Blass [Pac-Man] ________________________________________________ Mały transporter 757 Duży transporter 16.724 Krążownik 7 Okręt wojenny 1 Statek …
-
Pozdro dla ryjców z WSNR ! Podziękowania dla Gutka i Kanarka za pomoc w rakietowaniu obrony Obrońcy SzO życzę ! Kulka została spalona i o to co się pokazało na fali Dnia 30-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandacz [WSNR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1 Mały transporter 59.746 Niszczyciel 10.004 Pancernik 55.555 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca GRuby ____________________________________________…
-
Pozdro dla Sojuszu WSNR ! Obrońcy SzO ! Dnia 30-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandacz [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 7.000 Pancernik 7.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Serpentyna ________________________________________________ Mały transporter 1.050 Duży transporter 967 Lekki myśliwiec 68 Ciężki myśliwiec 117 Krążownik 172 Okręt wojenny 245 Recykler 468 Sonda szpiegowska 579 Bombow…
-
WoW ! Ale (uderzyło!) starcia z % którego ciężko będzie pobić a floty robią mega wrażenie Obrońcy wakacji życzę , po takim starciu podnieść się łatwo na pewno nie będzie Moderator mntek:upominam za pseudocenzurę