Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
Jebaniutki dziurawiec zwachala elegancko i wyciagnela z obroncy co sie tylko dalo. Gz pucharek
nanana, mam dobry humor od rana xd cisnąłem akurat kreta na dzbanku i aż się ze śmiechu zakrztusiłem, kret się cofnął, radość do teraz. Dex nieważny, Maro w recach - bezcenne xd Gz Marecki! Stać Cię na więcej xd teraz to już z górki. Jak wiesz czym. Dupa wyżej i lecimy xdxd
w8adomo, leika jak potrzyma to nie ma bata, wejsc musi. Gz zwyrole. Nikomu nie przepuszcza xd
pijak i złodziej. gz włochaty.
lop w gazie. Maro sie ucieszyl xdxd
daj chlopu odpoczac lopski, wyjdz na spacer z dzieckiem dziadu hyhy
polecial na uszach i dolecial. Ale nic dziwnego skoro leika trzymala kciuka. Az sie skorki pewnie zrobily xd gz mordzia. W nagrode dam potrzymac xd
parza sie w soju, w stekach, noedlugo beda to robic w recyklerach xd gz zwyrole
jebaniutki zatankowal. Dawaj do wuja. Gz.
Nasz sojuszowy dziurawiec, maskotka i puchar przechodni w jednym w formie. Elegancko. Pysio szeroko i mlaskaj nastepnych
co za kutafony...dostawce dexu mi spakowali
gęsi na wypasie. kiedy 2k? gz
Ty i te twoje bunkry hyhy jebło mocno. Lmy w natarciu. Gz.
uuuu panie. tłusto. spawaj ile wlezie. robota czeka xd
No i cacy. W nagrodę będzie zabawa w tęczę a potem w słoneczko xd
Czułem, że go pasiasty dopadniesz. Zachodu trochę było ale dopiąłeś. Możesz se pomruczeć u mnie w pasie xdxd
Jest i on! Dawaj następnych. Fajnie się bawicie.
Nie takie maleństwo Ravski. Chociaż jak na Ciebie to faktycznie możesz mieć niedosyt xd Czekam na konkretne boom
No to widziałem wcześniej. Zaszaleliście. Gz. Niezła orgietka. Aż na hyperionie mnie zatrzęsło jak wlatywaliście xd
No dziurawcu. Milusio. Dobry transwer do soja, trzeba przyznać. Odnalazłaś się xd