Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 866.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Lekkie rysowanie, reszta floty dobrze schowana Dedy Kosa nasz żydowski śpioszek xdxd Szo obrońcy Dnia 23-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lord sith [SITH] ________________________________________________ Pancernik 44.444 Pathfinder 3.333 _________________________________________ Obrońca prosaid [ACC] ________________________________________________ Mały transporter 1.567 Duży transporter 10.592 Krążownik 5.306 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 8.002 Sonda szpiegowsk…
-
Kosaaaa, u made my day xdxd Wstaję sobie spokojnie, siadam na dzbanku, skoro wstałem, a tu taka oto sytuacja xd aż śmiechłem, zakrztusiłem się, zakaszlałem, krecio poleciał odcięty zawczasu ale zrozumiał, siła wyższa hyhy tetete, Kosa, czy my się o coś nie założyliśmy jakiś czas temu, że ten tego kto pierwszy na ścianę płaczu? xd O co to było? 3P? Tak czy siak, zaliczam do konkursu, pizło fajnie, dawać dalej. Taki sithowy fetysz - leją naszych a nam staje hehe Gz Tatko, dawaj dalej. I daj szansę…
-
Nie mam pytan. Przeuje, dziki wariaty, patole. Dobrze, ze wy Sithy, bo dlugo bym nie polatal pewnie hehe i nie tylko ja zreszta sierpowy oddany, nie ma co. Wielkie gratulacje i uznanie. Bawmy sie dalej ale kulturalnie. Szacunek do przeciwnika ma byc. Angel szczere szo. Na pewno sojusz pomoze. Pozdrowienia dla Loży. Nefcia calusy w różowosci Edit: leia, wiesz co chlopakom lecisz?
-
ja ci ucho powiem, ze lubie jak nie masz czasu. Nie moge sie doczekac jak cie bede ciagal na [ciach] piwo i mi powiesz, ze nie masz czasu. Od razu wrzuce z tydzien urlopu. Tydzien powiedzialem?? Miesiac! Gz morda. Z wietrznymi pozdrowieniami, Twoj ukochany nieznany Super Moderator Ruda:pseudocenzura
-
uchuchu polecieli na uchu, niesieni przez wiatr, trzymając się za pindole. Słodko szarlotko Pizło ostro, gratulacje purchaweczki. Macie co topić. Ładny procent, ładne starcie, wy tylko jacyś brzydcy Leras chyba Lasera zaraził fsami hyhy Nicki podobne, fsy podobne, aż podejrzane Gz sierściuchy Laserowi szacunek za postawę.
-
Okienko na zakładzie, to wpadłem z dezynfekcją w kilka miejsc. Szo Obrońcy. Dedy patole SITH i oczywiście nasza Dama przez duże D. Jaskółeczke walnie na imprezce a do tego jak rapuje youtube.com/watch?v=wI2CZikoxo0 Dnia 15-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lord sith [SITH] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca THE_END ________________________________________________ M…