Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 781-800 z 866.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Z pozdrowieniami dla wszystkich szwagrów od Pawła. A szczególne dedy dla Adama. Jak kończysz?? Lecisz mi jeszcze jakieś 50k pc. Tosia już połowę oddała ale to nie wszystko. No chyba nie chcesz żeby Zola z Bachusem i resztą USB spłacała Twoje długi... youtube.com/watch?v=SKlLMRuOx10 Dnia 07-06-2018 01:13:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lord sith [NA-SITH] ________________________________________________ Pancernik 5.555 _________________________________________ Obrońca pawel 89 …
-
hehe, do mnie z tymi śpiochami paparuchu? szit nie śpi, czuwa i medytuje z zamkniętymi oczyma graty. jednak dobrze mawiają - graj eko, a będzie ci dane ile kopalni za to postawisz? pedaliada pany, ja bym konta kasował, bo jak on eko gra, tak się zarzekał, to ja nie chcę nawet wiedzieć co będzie jak się na flo przerzuci
-
Rav, call me debeściak Przeczytałem wszyściutko i czekam na więcej. [ciach] Bez zagłębiania się. Zachodziłem w łeb od rana po uj lecisz do końca. Już wiem. I tyle. Czuwaj for all. I tak trzymać. Nie wiedzą niektórzy z kim grają. W kontakcie. Moderator Neferet:Lekka prowokacja
-
Pzdr 4 all. Dobre i to. MOCz z Wami youtube.com/watch?v=sN9PeBJbtBI Dnia 28-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lord sith [NA-SITH] ________________________________________________ Pancernik 2.222 _________________________________________ Obrońca imperatorDLAubogich [G-Z] ________________________________________________ Duży transporter 9.890 _________________________________________ Po bitwie... Agresor lord sith [NA-SITH] ___________________________________________…
-
Raven [SUICIDE] vs. Kareni ~ 12568.94% TOP2 Solo? + Raven [SUICIDE] vs. kasienka [PFP] ~ 756.87%
PostHehehe, caly Rav. Tu kupi, tam sprzeda. Życie. Zaraz kupi całą topkę. i se zezłomuje. A co! Graty mordo! Kiedy top one?
-
No nie powiem, ładnie, gratulacje. Szacun dla Bumbuma. W cenie.