Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 721-740 z 866.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Szukałem śrubek z Lopa po okolicy ale tylko jakaś malizna, aczkolwiek w progu. Swoją drogą, jak już ktoś wspomniał, progi trzeba podnieść. Niech MOCz was nie opuszcza! Upalne pzdr 4 all youtube.com/watch?v=8ofXTW5bRcE Dnia 24-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lord sith [NA-SITH] ________________________________________________ Pancernik 15.555 _________________________________________ Obrońca Monaka ________________________________________________ Duży transporter …
-
ooo! nie wierzę! koniec świata! jak nie ty i widzisz, jak chcesz to potrafisz ładnie napisać
-
E no Knop.... Ja już myślałem, że Ty poważnie dżentelmen w meloniku jesteś... Miało być 1 vs 1 i z szabelką jak pisałeś a nie trzech na jednego banda wełnianego do tego z szerszeniami. Wstyd! A tak poważnie to gratulacje trafienia w punkt i pozbierania tym razem. Czujne wełniaste bestie z Was Lop, ryzyko zawodowe. Latasz - jest ryzyko. Piłeś - nie leć Szybko odbudujesz. Easy. I nie ma tego złego. Elegancki pustak, bo toż to nie cegiełka, do konkursu. Oczywiście zaliczam i gratuluję skoku w ranki…
-
Stary dobry Rav w akcji. Dzięki za pzdr w imieniu ekipy Qua GZ
-
hie hie hie, nabrali starego misia na sztuczny miód niczym dzika na plastikowe żołędzie Gz Lop, nareszcie coś konkretnego Zaliczyłbym do konkursu ale to nie to uni Pzdr 4 all
-
Ilość pancerników 500k powala. Gz współszojusznikowi.
-
Cytat od sorro03: „prezent dla nielotow taka flota i 1 st na uni zal pl co do rw to powstalo bo powstalo cieszyc sie z prezentow bo wiecej moze ich juz nie byc p.s. naucz sie wstawiac rw ” I widzisz Sorro, o tym pisałem. A spróbuj kiedyś ładnie i życzliwie pogratulować. To nie boli. A i atmosfera będzie sympatyczniejsza. Widać zabolało jak się czyta te grzeczności i uprzejmości od agresorów. Szkoda. Od topki chciałoby się wyższego poziomu wpisów. Gratulacje Crio. Bardzo ładnie zrobione. Pzdr.
-
No tu trzeba reważnu pogratulować. Szybko poszło. pzdr
-
Obi, ślepy jeszcze nie jestem Również i dla mnie dosyć dziwnie wygląda to starcie. Karma wraca. Jeżeli to push, powinien być pezet, jeśli nie to gz. Nie mi o tym rozstrzygać. Pzdr. Sorro, już dawno miałem pytać. Skąd w Tobie tyle jadu i nienawiści we wszystkich wiadomościach? I nie chodzi mi o to starcie. Zadałem sobie trochę trudu i poszperałem i tu i tam. Wszędzie to samo. Nawet w starciach czystych jak łza, gdzie dostałeś po dupie nie potrafisz z klasą pogratulować. Kto Ci krzywdę zrobił? Lud…
-
Obi, wywołałeś mnie do tablicy, to jestem. Z urlopu mi się nie chciało. Też Cię lubiłem i szanowałem. I szanuję nadal. Bo każdemu należny jest szacunek jako współtowarzyszowi ogejmowej niedoli. I tego niektórych u siebie nie zdążyłeś nauczyć, jak już tak sobie wytykamy. Ale widać Które konto ma dość bogatą z nami historię? Janka czy Tonieona? Janek nie jest od dawna w Sith, a to że się poderwał 1 raz na BSa to chyba nic takiego? Tonieon? Chodzi o tamtą akcję, gdzie z Sorro prawie wylądowaliście …
-
człowiek na urlopie i mu tłuką okolicę gz
-
szkoda, że się nie załapałem na wcześniejsze posty gz lopski, dawaj dalej