Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 866.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dobra. Skonczylo sie rumakowanie Lop. Decyzją Zarzadu Sith, w trybie natychmiastowym do wykonania, masz internety na żetony. Żetony zostaly zdeponowane w sejfie sojuszu. Żydowski skarbnik Sith bedzie Ci je wydawal codziennie rano i wieczorem. Po 1 sztuce na dziennego oraz nocnego fsa. Decyzja zostaje utrzymana do odwołania.
-
wariat normalnie. Zaraz po swoich bedziesz musial latac xd gz sasiad skarb
-
ja to myslalem zes dzentelmen a ty zwykly materialista i na kase lecisz Gz tu i tam. Sasiad skarb.
-
qrwa...lop, pionier, ja sie wpisze dopiero jak Wasze posty beda wolne od błędów ortograficznych koguty xdxd
-
Ja się chyba zajmę wróżeniem i przepowiadaniem przyszłości na pełen etat. Jak stary KRAknie to nie ma uja we wsi 7dc7cf444b5976518d807a24684bb499.png Nie ma się co doktoryzować. Prezent dla opozycji elegancki, podany na tacy. Finezja i fikołki zbędne. Pozazdrościć. Dex by wypadało jeszcze honorowo wyrównać za lot i komplet. Trzymaliśmy ścianę płaczu z całych sił ale nie dało rady. Leika jak przywaliła to aż miło Oczywiście zaliczam do słynnego konkursu 'Loosers Contest' youtube.com/watch?v=TmlSj…
-
Spodoba, to mało powiedziane Lop - pedaliada pełną gębą normalnie, dosłownie i w przenośni Szo Q, wiedziałem, że tak się skończą Twoje umizgi z Kulawym. Podlizywanie jest niehigieniczne! [ciach] Jajca jajcami ale jak nie ma happy endu to klaps złom musi być. Rozdrażniłeś tylko lwa tym cmokaniem A poważnie to szo, nie poddawaj się, spoko gość z Ciebie, z dystansem i poczuciem humoru. Szanuję. Gz Kulawy, mówiłem Ci, że wszystko jest w głowie i dasz radę. Skoro on dał, to ty tym bardziej dasz! Ave …