Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 866.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A ten dalej swoje hehe. Daj znac jak bedzie Ci sie znowu sura konczyla na te kopalnie. Cos podesle zanim znowu Ci glupoty przyjda do glowy i nabroisz. Szlachetnie zostawil gwiazdke na szczescie, czuć swiateczna atmosfere teraz jeszcze jakis krzaczek wyciąć, karpia ubic i mozna siadac do stolu. Gz, ladnie siadlo. I zeby mi wszystko w kopalniach zostalo xd Odbudowy obroncy, malo nas.
-
Weneryczny, słaby pocisk czy tam mizerna próba riposty. Czy boli? Nieeee, nawet nie poczułem, a na pewno mniej niż Ty zamknięcie rynku. Skąd Ty teraz statki weźmiesz?? Ale w sumie to Ci powiem, że się cieszę, będę mógł zobaczyć jak gra najlepszy. Bo dalej jesteś najlepszy, prawda? Lop, jak zwykle w punkt akcja. Gratulacje ciśnieniowcu
-
gz dziadu. Ladnie siadlo. Ubawiles po pachy wczoraj xd
-
Bez 2 zdań ave. Gratuluje Wener platfusie tym razem sie doczlapales, a nie, wroc, doniesli Cie Ale mnie zaszczyt kopnal, nawet Zalando urlop zdjal. Kolonki lecialy? Troche sie bardziej musicie postarac niz nocne macanie tatusia. I wez nie rob wiochy tymi skanami z drugiego konta. Troche niepowazne. Siedzisz w tych krzakoch jak jakis zboczniec i wyskakujesz tylko jak jest okazja cos zlapac na cuksa pod szkolą. Stac Cie na wiecej. Czy nie? Gz Tatko, ladnie wyczajone na bańce, bateria wypadla, ale …