Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
*sprzed Gz wlotu. Zysk kosmiczny, sklad chciałoby sie widziec zgoła inny ale wyszlo jak wyszlo. Ja to widze tak, ze Webbsky wzial kredyt do oddania. A jak to z kredytami - do oddania a procenty rosna Fido szo, przyda sie. Peace!
Sith niezmiennie gra czysto i to się nie zmieni. Siedząc wśród wron, musisz czasami kraknąć jak one żeby cię nie zadziobały. Dla jasności, dalej nie pochwalamy tego typu procederu. Jedyna różnica to taka, że Lop skupił flo z konta, które postawił od zera miesiąc temu z pomocą sojuszu zaczynając od zera. DJ przekazał mu uroczyście swoje więc dołączył flo ze starego poprzez rynek. Osobiście i ja nie lubię tego sposobu zwiększania przewagi w grze co się stało nagminne. A już totalnie gardzę graczam…
Noooo pyskaty łysielcu, pogratuluję, niech Ci będzie. Mocny w gębie jak lubię xdxd Gz, ale jakaś cegiełka by się w końcu przydała. Tylko jak? Kto? Czym?
Ja tam nawet nie chcę wiedzieć co, jak i czym Ty mu robisz, że Ci się tak ustawia ale swoje mogę przypuszczać. Przyjemne z pożytecznym pewnie xdxd Gz kulawcu
paluszek zachecajacy to wiesz gdzie ci wloze jak jeszcze cos dzisiaj ubijesz...do roboty!!! Nie no rozwaliles system dzisiaj. Ledwo sie dźwigniesz z tym wszystkim spaslaku xd Zakaz lotow do weekendu pod groźbą wsadzenia pod sojuszowe biurko i udzial w grze pt. Kamienne twarze sith xdxd
dobra dobra Rav, juz my tam wiemy za co Wy tam sie trzymaliscie podczas lotu xd ale widac, ze pomogło, pytanie czy obydwaj dolecieliscie do konca xd Gz, do roboty!
Coś tam stało bez minutek, no to ogień. Nawet dziurawcowi i kulawemu coś kapnęło z lordowskiego berła, tfu, skanu hyhy Szo obrońcy, sympatyczne pw wymieniliśmy. youtube.com/watch?v=oNpDBFHz1ek&t=2s Dnia 01-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lord sith [SITH] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca wuju84 [ZZSS] ________________________________________________ Duży transporter 1.078 Lekki myśl…