Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
już ja tam wiem za co ona cię trzymała. ba! wiem za co i czym cię za to trzymała xdxd ważne, że siadło. chlejusie xdxd
tak, jesteś kanalią i nie tylko bij ich ile dasz radę gz acsa gołąbeczki xd
Następny botobójca w soju xd ale i tak szkoda, że fs szpieguj nie wszedł xd
Kłamiesz dziurawcu. Wyzwał Cię od szmaciaża a to zasadnicza różnica gz
Lop, gdyby kózka nie skakała, to by slimak wystaw rogi xd Gz i się kuruj szybko hyhy Ps. Jaja Ci spadły na nogę? xd
Ładny zysk dziadu. Czekam na ścianę xd
gz nalogu i dziekie za pzdr. Cisnij prosto w sciane. Za baregoooo!
allegro znowu jak nic. nie pytam ile ale co dałeś xd
podoba mi się. ale czekam na mocniejsze uderzenie
może być ale tamta obrona bardziej mi się podobała
brawo dziurawcu, ciśnij, prosto w ścianę xd
no i to mi się podoba, długi weekend uważam za udany xd gz lopski xdxd
uszaty globtroter ja tam czekam na lot przez 4 gale hyhy duuuzo sexu tfu dexu Ave sith!
Nie czuję się pozdrowiony, to nie do mnie xdxd Gz krótkolachy xd
czlowiek na chwile odejdzie od kompa a tu jebs kolejne steki. Powariowali. Gz. Pzcik....strach sie ruszyc xd
idz pan w uj. Na dzbanku mam caly czas siedziec przez was i czytac te farmingi? Gz, blache se zostaw, dexik do starego xd
nie ma jak edek sasiad. Zloto i skarb. Na dzbanek czlowiek wyjdzie i nie ma po co wracac. Pedaliada gz.
uszaty w natarciu, lot na pelnej, dobrze zakombinowane. Jak uczlem hyhy. Gz tygrysie.
ja juz nie mam wątpliwości, ze ty mu lach..ciach prach. 2 dni na urlopie, pucowanko i juz jest we worze xd Gz dziadu kulawy
gz Leras zwyrolu. Dawaj nastepne. Wpasowales sie w soj elegancko xd