Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 54.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• QbLuUMbSMABJ3aegNA0ooz6K0tfKWw-aWbs8ymDqzbq7EQ6MDCMZyY0bTdk7N2UX7sj1tRzXg_ZSMuyZ-3ZB8ksk4eHH7svWVcPjgstQ3OSUz5sSSdM4wlzDyJT3VzqSeAbNmVH3ChgXrLv7z6NZkBTJikHkYvFwQcFDChLL9EQsACuGAI1XX7-YetfaLCtFF17AxThWjgqfeJrQcrecG_jqAaARhnoEfM4WjHaTdb7eBK3eQZaBL_S2dwnOci4L6pqcyihjl01oYeQzjCitDG-KJOGykqIJ3deZWTmgEaBvZFoPJWCzMPR7AJM2VTpguB05BRev2AGBDVbPQsTBvZbaj4tgMAwWQiwSYRv_0uQ3D07uTLJoB2Jq2toSyOUWUHDO7QIc6ZzewQw2uvWNIyAKwG3KVjsXYeGViK8mbPbb8GkTRjzbcBMoaTpJr0oEqSZVGJQCBdvYHon99AITnd1Siyiq0h8a6MrioXCgx4uU2M8ageFI…

• Siema. Proszę bardzo: -J-xiB4Y43SlJNTtY061PyH1CNqmABrSt2sN2G7_JjxU_KHJQrBNY7zlT2ILrCGLViPvqzB0E8f7rtMORDcfI_cW99QAG1Ss2cw3X5J5ZRvtLQHyOpvZBsT6OEm1X_d65z6hdVZKX839xYUx_Rl4a6SUJ_luhobdoaMdR4F-mXeR1hUYsS4l35H1wW1wLxeXV2XBWCxvmnZViY17UPxIy4sSzkWHSZ5BAx6GpFWj45eWtpJGy2aj72eU-VhJJiE1WCoPJGQHQ56dGvS-SU2QYTMenmbQJt_j71Kcrg-DE51cEaazOfrU9c1N7fBpRSwZYF5Q39CRbfjHCVJdQzgAwkEPWpTWstzxjAM-rVQCs0--6cWvzcmsopWab71qfDWHK_7pFEVwvW2vipYztcsAY0SfUe99D_B1XXmF6BL9ebNhrzACM0GjF3hR_TW01lLIpeS0tcn60Lj-t-3agG1yQLwxV2gxnI…

• Oki, wniosek przyjęty do rozpatrzenia Generalnie jestem w trakcie innego zlecenia, ale w przeciągu weekendu się odezwę. edit. Witam, mamy ot takie coś... Daj znać co myślisz. x3xX3Wcp8xUP6yLOmUdcFWtVc9n06YCkA-bE0QyaDIBM6RFcl16PYT5_4wwoekdp4PrgTRz79KssIK0wSKXWwcNr3gwX5OUaKYw8c7h16DRfP8DfqcTNEl1LtVlDkg0-7yznpifizc77sZJPMPxpkqZZxKmyxuI1ax1H3RPNAk1QMg1-GlKfLAaPrD0CUC7y4NdxpXWl090TKzJSmIhLemfbJgrsLInwv6HnxDO8KoDHbtwnBsoOKh-Lnw_cSexYkN5zVy4TKJXlWbwQgBPEZWDEp1Yq5IL3FXXceQvCGSuFS6zXOdmmlUhikoAo-QNa0vq2D…

• Cześć, witam ponownie. Po ustaleniach i konsultacjach wspólnie przedstawiamy kilka opcji do wyboru. Czekamy na opinie i konstruktywne komentarze sojuszu (I NIE TYLKO!) ew. poprawki, itp. itd. Tak więc z zakresu "Górnictwo klasyczne" mamy dwie możliwości: (Ukryta treść) Ja osobiście dodam powstałą przy współpracy ze zleceniobiorcą, trzecią opcje z kategorii "Górnictwo Kosmiczne" Tak, wiem, napis powinien być większy (Ukryta treść) Przypominam że mamy również do wykonania sojuszowe sygnatury na fo…

• W sumie czemu nie, ale kilka pytań... Jakaś preferowana kolorystyka? Motyw/temat....? Ewentualnie materiały? Jak masz chęci to sprawdź to: klik Cytat od GoToSleep: „Jak Sygnatury to tylko u ^Madzi^ ! applause.gif ”

• Siema. Widziałem wczoraj Twoją prośbę Nawet zacząłem wertować net w poszukiwaniu inspiracji, bo bliżej mam do morza (Morza Północnego! ) niż na Śląsk i kopalnie Wracając do grafiki, to może jakieś pierwsze szkice dzisiaj lub jutro zapodam, proszę o odrobinę cierpliwości Pozdro.

• Witam. Dawno mnie tu nie było, ale do rzeczy... TEdYMb6AaWiSPw54JSW218hUVCqiMdCRFmG_INaEeVCxdsgm8G93TNcLbm3UpPX7Y-96C2H9o-uVZqSKVvLoI0dVW7qcd88x7-MnUTsPvICvceali5SBnujVDwkAOLMVAR1rUipsxbxXr5uHHfH9iw8oImdY8JnnEbeZFYCqjNIoW_RgOh6Krfm3Se9HzMwfwQJhwOBfbZxUYxKfX5SSCyZI7fRwdpOXhyA2dUaYHUfnLfdmFywyWJE_3bqcA_46jvsJAs3VU3xiaqTlGf7ngD0Roc3K7zru9WeJZiHJD5XNi_BTyqfofglzClNehrtten-byJUtNWu_J7TwrUAeSpBqIzzJBAFx3NGwbP4g715jtsCP-Vwpr8FJUbkG2ajZVwL9J2CVjZuKICG8oDjXy4wEPnpGHLbzGDGp2A5h_Y5jLInrFwzqUNxDzQn7FafB-62q…

• Jedyne co mi tu nie pasuje to znikająca MPO...? A numer z przyspieszaniem detroidami lub za anty jest stary jak świat. Logujesz się, patrzysz a tu za 5 minut ktoś Ci wpada z atakiem. Co robisz? Wydajesz trochę na obronę, aktywujesz przyspieszacz i pozamiatane. Zwróć uwagę na ubytki w surowcach... Tylko pytanie gdzie podziała się powłoka i jeden DT? No chyba że to Ty zniszczyłeś... Lepsze były by screeny raportów szpiega i rw. Ps. nic mnie już w tej grze nie zdziwi

• Urealnienie uniwersum

West Fighter - - Gra

Pomysł generalnie jak najbardziej pasuje do tematu. Urealniło by to każde uni i to bardzo. Pomysł by można podcianąć pod galaktyki, że na przykład jedna jest bardziej gorąca, z większą ilością gwiazd/układów słonecznych, z mniejszymi odległościami między nimi i nie koniecznie ma być to pierwsza gala! A inne niech będą chłodniejsze, z mniejszą ilością, bardziej oddalonych od siebie układów. Pozostałe nazwijmy Cytat od Forraner Dydakt: „umiarkowane ” z konfiguracją dotychczasową... Idąc dalej tym …

• Ok. Odpowiedzi na pytanie nie uzyskałem, co pomijam... Ale tak czy inaczej tutaj nie masz 40 procent Tak czy nie? Poprawcie mnie jeśli się mylę...

• To i ja dodam coś od siebie tak na rozruszanie tematu... Prokurator West [ZFP] vs. Renegade Barym ~ 50.78% Dnia 03-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Prokurator West [ZFP] Technologia bojowa 120% - Technologia ochronna 100% - Opancerzenie 100% ________________________________________________ Krążownik 301 Okręt wojenny 132 Pancernik 125 _________________________________________ Obrońca Renegade Barym Technologia bojowa 100% - Technologia ochronna 90% - Opancerzenie …

• Oki, mój błąd. Sorry, patrzyłem na procenty wygenerowane w raportach, a nie po tytułach starć. Weź proszę mnie oświeć, bo dawno mnie tu nie było... Czemu na rw są procenty wszędzie po 21...?

• Miało pyć minimum 40% a ja tu widzę próby moonowe. Trzymajmy się zasad określonych w pierwszym poście inaczej bałagan się zrobi... Z góry dzięki.

• Cytat od Alcoholik51%: „Obrońcy SzO!!! ” Cytat od Dedness: „Dla obroncy pakiecik ” Panowie, przecież obrońcy już swoje zarobili... Widać czytanie ze zrozumieniem Broniącym się nic tylko pogratulować! Fajnie się czyta i nie chodzi o samo rw, ale o opis całej akcji bo mało takich... Ciekawe co by agresor zrobił gdyby okazało się że lecisz na 90% hmm...? Tak, czy inaczej oby więcej takich. Atakierowi szybkiego powrotu do formy. Pozdro.

• Tak na szybko pomiędzy farmingami YbSVEdeRKRZaeHSTka_RGW31aaakUHA7TDXgxmeQxXGRf3_0_m5SImP-yinAzp2OP129lnkhuabwYMdOTigSoluIWIzLmVcazCv3eJGS-jgamg2CpK4DrAsxAKBulzWEhghSxY6tXWG1psgYBW9HyqxV1xQPBID_7cBGPASAqQTcpXSllmOataj_1spOwPM4IoYmxjF3ckrBbpLFLNhkVSpXyMMaJQRSEOnWep_0mOT98MA_6fuG5ptaf5zkmenehOZBzCIBiAYHvXCPkr7TPeZmYObJQxqbxMsA8kzlkYXRndG-nvAQTMZ4LqWWOuuqhMUDW0zuOPOQRQ17_3wgj0Dzp9b9V4mwiqvWGfRx3XiyA4UiaPAMy6LfzkKb53KJ71FoLNeJy-1bj1Xx24Lgy414xqgrzEceOItV7bAdf475ZSGVZFyNyzrRTQYbWUHqbBKkc-q3-gsWK6ydJn…

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

West Fighter - - Spam

Zawartość filmu może mało interesująca, ale dubstep mega youtube.com/watch?v=3nSGUSvkjvs&feature=youtu.be

West Fighter - - Spam

youtu.be/TWM07bMF2Fw?list=PL99ceh-K04B9SWOMHT3OeD816CBHcijZo

• Mam nadzieje że dofarmianko chociaż jedno było Czy nie opłaciło się lecieć...? Mało ważne... Ważne że flota nie rdzewieje Tak 3Maj.

West Fighter - - Spam

youtube.com/watch?v=L3wKzyIN1yk

• Cytat od .:ShockWave:.: „pozdrowienia dla West Fightera” Podziękował na dzień dobry Cytat od .:ShockWave:.: „Liczył się fun od samego początku” I to jest prawidłowa postawa, a to że lekko stratny ma małe znaczenie, bo to właśnie o fun najbardziej się rozchodzi! Gratuluje procentu, zapewne Twoje best ever na normalnym uni, co...? Misia nie znam, ale wielkie za postawę. Czekam na więcej Lucky! Pozdro 600