Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Witam Takie moje spostrzeżenia odnośnie progu na Nekkarze . Moim skromnym zdaniem te 75% jest wartością troszkę nie sprawiedliwą w porównaniu do u68. Majac eko x 1 i 30% pz ni jak się to ma do czasu ,który należy poświecić by coś takiego znaleść .Pomijając fakt ,ze w zeszłym roku ten próg wynosił 40%..czy aż tak się u nas zmienilo ? Jeśli było brane pod uwagę ,że doszły do nas mega konta przez lata budowane na spidzie razy x to wydaje mi ,ze wystarczy spojrzeć w galaktyki ile z tych kont na tera…
Czat - lajt01.12.2018 01:40:28 szajka znowu zostawił transe, mogę ja raz wlecieć dla odmiany? - aleks01.12.2018 01:41:21 a głowna ? - lajt01.12.2018 01:42:09 spytasz go? - aleks01.12.2018 01:42:53 pytałes o transy to i o głowna możesz zapytac Brawo Lajt jak zawsze elegancko
Przepraszam Marabut Wishmaster wszystko co mogłeś ,by zaistnieć to zachować się jak typowy " polaczyna ".Kradnij dalej jeśli jeszcze ktoś nabiera się na Twój jęk .
Dawid masz zakaz wysyłania do mnie RW !! Nie napiszę ,że zazdroszczę aczkolwiek zazdroszczę ,bo Pokrak wpadnie i znowu będzie wymyślał jakieś gusła . Masz swój czas widzę ,więc korzystaj ile wejdzie . Brawo!
Dawid ..a na co Ty brałeś tego leniwca Zdobywce ? żartowałam acs sojuszowy to zawsze fajna sprawa ,więc życzę Wam ich w przyszłości jak najwięcej . Brawo Panowie
Który to juz raz Dobry Duszek dostał lanie ? W sumie nie ważne .Najważniejsz ,że chłopak twardym jest a nie "mientkim " Grateczki Grigorij Duszkowi SZO