Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 303.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Może być i dietetyczna kawa lajt z Lajtem i za "jumane " ciasto z Jumkiem ..ponoć takie nie tłuczy ,ale nie dałabym głowy czy to prawda widząc przyrosty obu Panów . Graty Panowie
-
lajt [K K K_1] & jumek destroyer [LzB] & gremlin [LzB] vs. superfrog1965 [Lamusy] - 5313.84% PART:1
PostE..no fajne Plan do S&D założony i zrealizowany Czego chcieć więcej . Brawo Panowie zgrania .
-
Cytat od Chojny: „Przy obstawie gsów Agresorzy popełnili mały błąd cool.gif nie tylko pance broniły wink.png niestety "poprawa gry" sprawiła że moon spadł a niszczary spadły na planetę, zresztą 'poprawa gry" nie tylko to popsuła.. i wyszło jak wyszło freak.gif nie to żebym się tłumaczył tongue.png tylko objaśniam wink.png , a i złom z pancy jest u nas nie u Agresorów jak można wyczytać z rw annoyed.gif Aleks recki były dograne.. i bitwa też była 5 min wcześniej beaten.gif Jeszcze raz graty książ…
-
. youtube.com/watch?v=E6TfJQBe3Js witam Myślę ,że to ST nie powinno zostać bez paru słów objaśnień z wielu przyczyn . Cała historia zaczeła się od tego ,że na fali znalazłam pięknego fs lecącego z moona na planetę kilka układów obok .Pewnie nie było by w tym nic dziwnego gdyby był to fs gracza top 1500,nooo ale nie był .Pw do Lajta- reżysera tego przedsięwzięcia który napisał scenariusz do tej bajki. Standardowo. Przeprowadzka w układ ,zmuszenie do zawrócenia stacji i całe dwa dni czekania na d…
-
Graty Pupuś ..co do kolacji już marzę o kolejnej .
-
Jaki amerykański ..Brawo Pupuś ! Teraz powtórka do S&D-a i bedzie szafa grała . A na poważnie rośnij duży i okrąglutki coby Cię łatwiej było przeskoczyć niż obejść . a co mi tam masz
-
Jak zawsze na bogato Pupuś :PP Panowie wyżej narzekają ,że linkami z St ich maltretujesz a co ja mam powiedzieć otwieram konto -link, maila-link, gg-link aż strach podnieść klapę od ubikacji .. Graciszki zacięcia Jumek
-
. youtube.com/watch?v=AnXBzwRzR8c Dnia 26-05-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor aleks [LzB] ________________________________________________ Mały transporter 19.000 Pancernik 24.444 _________________________________________ Obrońca Sendii [U_P] ________________________________________________ Duży transporter 15.556 Lekki myśliwiec 2.040 Krążownik 385 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 58 Bombowiec 84 Niszczyciel 69 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 67 ________________________…
-
śpieszmy się złomować pyskaczy ..tak szybko urlopy zapuszczają a może to inaczej leciało Dnia 29-01-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor aleks [LzB] ________________________________________________ Mały transporter 16.200 Krążownik 5.000 _________________________________________ Obrońca NoName [SDRR] ________________________________________________ Duży transporter 4.300 Krążownik 300 Recykler 500 Sonda szpiegowska 4.888 _________________________________________ Po bitwi…
-
Czat - błędy i bugi
PostSiemka Ebola Na stronie gry masz górny pasek zadań zaczynający sie od statystyki ..klikasz na ustawienia -> następnie na ogólne ->teraz masz pionowo ..klikasz na czad i odznaczasz fajeczkę na dezaktywuj pasek czatu ..WSZYSTO pozdrawiam pięć baniek deksu się należy
-
. Mam zaszczyt przedstawić Top 2 ACS Unii NEKKAR Pozdrawiam Sojusz LzB niech moc Panowie zawsze będzie z nami youtube.com/watch?v=QM0oVKi3Uug Dnia 25-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor aleks [LzB] ________________________________________________ Niszczyciel 20.714 Pancernik 235.000 Lekki myśliwiec 1.130.169 Krążownik 257.062 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Czesio [LzB] ________________________________________________ Niszczyciel…
-
. Mam zaszczyt przedstawić Państwu TOP 2 ACS UNII NEKKAR Pozdrawiam sojusz L Z B NIECH MOC PANOWIE ZAWSZE BĘDZIE Z NAMI . youtube.com/watch?v=8xPaeONSn_8 Dnia 12-06-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor aleks [LzB] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.066.393 Pancernik 234.699 Krążownik 50.000 _________________________________________ Agresor DR Tibu [LzB] ________________________________________________ Pancernik 3.864 Krążownik 50.840 Lekki…
-
. Mam zaszczyt przedstawić Państwu TOP 5 ACS OGAME PL. TOP 1 ACS UNII NEKKAR Pozdrawiam sojusz L Z B NIECH MOC PANOWIE ZAWSZE BĘDZIE Z NAMI . Dnia 05-06-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lajt [K K K_1] ________________________________________________ Krążownik 607.278 Okręt wojenny 51.980 Niszczyciel 14.000 Pancernik 90.507 Mały transporter 77.777 Lekki myśliwiec 1.594.262 Ciężki myśliwiec 403 _________________________________________ Obrońca aleks [LzB] _____________…
-
Dnia 29-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor aleks [LzB] ________________________________________________ Mały transporter 7.601 Pancernik 5.555 _________________________________________ Obrońca cesiu [RKR] ________________________________________________ Mały transporter 291 Duży transporter 3.275 Lekki myśliwiec 5.756 Ciężki myśliwiec 194 Sonda szpiegowska 4.721 Gwiazda Śmierci 1 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 ______________________________________…