Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 261-280 z 303.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• . Lans gesów youtube.com/watch?v=39wQ9yexvoA Dnia 25-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lajt [K K K_1] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.789 _________________________________________ Agresor aleks [LzB] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.107 _________________________________________ Obrońca micek ________________________________________________ Duży transporter 1.000 Sonda szpiegowska 625 Satelita słon…

• Pięknie Ci to wyszło :PP Aczkolwiek lot na bfs to zwyczajnie do Ciebie mi nie pasuje . Dopisz jak to obrońca może grzyby w lesie zbierał i zabłądził ,padł mu telefon i wleciał do strumienia w którym sie prawie utopił ..cokolwiek byle było trochę dramaturgii .Dobra nie bredze już . Mega starcie z kosmicznym zyskiem Brawo Slojek .

• . youtube.com/watch?v=NWzeNnq1-rA Dnia 21-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor aleks [LzB] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 235.128 Krążownik 40.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca cesiu [RKR] ________________________________________________ Mały transporter 2.003 Duży transporter 51.555 Lekki myśliwiec 11.262 Ciężki myśliwiec 709 Recykler 4 Sonda szpiegowska 1.170 Gwiazda Śmierci 15 Wyrzutnia rakiet …

• . youtube.com/watch?v=_-clFZFdLQk Dnia 19-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor aleks [LzB] ________________________________________________ Mały transporter 9.999 Pancernik 6.666 _________________________________________ Obrońca tredi [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 8 Duży transporter 14.804 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor aleks [LzB] _________________________________________…

• youtube.com/watch?v=hcQyFtHMfbs bonusik -414,41% bonusik-425,91% bonusik-432,49% bonusik-462,00% bonusik-471,59% Dnia 18-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor aleks [LzB] ________________________________________________ Mały transporter 14.000 Pancernik 11.111 _________________________________________ Obrońca polesiuk [4FuN] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Duży transporter 2.000 Lekki myśliwiec 1.000 Ciężki myśliwiec 1.000 Krążo…

• . youtube.com/watch?v=4PkcfQtibmU&feature=youtu.be Dnia 10-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor aleks [LzB] ________________________________________________ Mały transporter 23.000 Pancernik 7.777 _________________________________________ Obrońca SzalonyBimbrownik ________________________________________________ Duży transporter 7.550 Recykler 10 Sonda szpiegowska 10 Gwiazda Śmierci 6 Pancernik 129 Wyrzutnia rakiet 20 Lekkie działo laserowe 42 Mała powłoka ochronna 1…

• . Prawie jak ST Prawie muzyka Prawie jak facet youtube.com/watch?v=dzSzCJUdPmU Dnia 10-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor aleks [LzB] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca Leyto [The Best] ________________________________________________ Mały transporter 2.834 Duży transporter 9.099 Lekki myśliwiec 104 Krążownik 3.702 Statek kolonizacyjny 5 Sonda szpiegowska 540 Pancernik 40 _____________…

• . youtube.com/watch?v=8dTl1ffanSE Dnia 02-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor aleks [LzB] ________________________________________________ Pancernik 3.333 _________________________________________ Obrońca buhaj03 [HDH] ________________________________________________ Duży transporter 17.400 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor aleks [LzB] ________________________________________________ …

• . youtube.com/watch?v=fU0bKMj9Kgo Dnia 01-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor aleks [LzB] ________________________________________________ Mały transporter 40.000 Lekki myśliwiec 1.018.331 Niszczyciel 30.188 _________________________________________ Obrońca impostor [XYZZZ] ________________________________________________ Duży transporter 15.753 Lekki myśliwiec 353 Krążownik 8 Okręt wojenny 3 Satelita słoneczny 1.200 Gwiazda Śmierci 2 Pancernik 8 Wyrzutnia rakiet 75.…

• . youtube.com/watch?v=TRqiFPpw2fY Dnia 29-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor aleks [LzB] ________________________________________________ Mały transporter 12.000 Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca SzalonyBimbrownik ________________________________________________ Duży transporter 4.800 Lekki myśliwiec 38 Ciężki myśliwiec 45 Krążownik 3 Recykler 30 Sonda szpiegowska 510 Gwiazda Śmierci 17 Pancernik 364 Wyrzutnia rakiet 173 Lekkie dzia…

• Dziękuję Lordzisław za zaproszenie na kolacje Obżarłam się jak prosię ,popiłam dexem uszami para poszła ..i o 6:00 zdechłam jak miałam wyjść do pracy .Poranny kubeł zimnej wody i pełna szczęścia i wiary w własne siły pomaszerowała ochoczo by spełnić mój życiowy obowiązek wobec Ojczyzny czyli dać się dobrowolnie okraść .Hm ..limo pod oczami pewnie mi jeszcze z kilka dnie zostanie jako makijaż ,ale może i dobrze zaoszczędzę na kosmetykach .

• No i rozbolała mnie głowa a miałam nadzieje ,że jakoś ten dzień przeżyje . Graty Pszczoła niema to jak trafić amerykańskiego ekonoma Czyli jak zawsze w Twoim wykonaniu ..obrzydliwie bogato . Brawo !

• . youtube.com/watch?v=oXHzJnmIY5s Dnia 13-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor aleks [LzB] ________________________________________________ Krążownik 30.000 _________________________________________ Obrońca Paul Eagle [Hanza] ________________________________________________ Mały transporter 63.000 Lekki myśliwiec 34 Ciężki myśliwiec 27 Krążownik 11 Okręt wojenny 32 Sonda szpiegowska 40 Bombowiec 5 Pancernik 8 Wyrzutnia rakiet 1.000 Lekkie działo laserowe 1.000 Ciężki…

• Piękności Leniwcu a już się bałam ,że mi broda wyrośnie zanim zobaczę kolejnego Twojego steka . Brawo i ciesz moje oczy dalej

• Wreszcie Marabucie dołączyłeś do galerii oprawców ..Półtora roku kazałeś mi czekać łobuzie ,ale już jak dałeś do pieca to jak zawsze z pomyślunkiem Tobie tylko właściwym . Mam nadzieje ,że na kolejny steczek nie będę musiała czekać do czasu jak będę moim wnukom tłumaczyć co to jest ogame . Graty

• . youtube.com/watch?v=bBdlgn_0dBk Dnia 04-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor aleks [LzB] ________________________________________________ Mały transporter 155.555 Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca New Star [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 7.000 Duży transporter 58.922 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 490 Sonda szpiegowska 10 Gwiazda Śmierci 2 Wyrzutnia rakiet 1.588 Lekkie działo laserowe 1.…

• Refluks Ty kłamczuszku ..szpachel i perfumy powiadasz ? a co zrobiłeś z poprzednim zyskiem ? Tutaj też coś jest ,więc teraz to już koniecznie muszę do Ciebie zajrzeć . Tylko proszę z łaski Swojej nie rygluj drzwi ..postaram się być delikatna cokolwiek to słowo znaczy :PP Graciszki

• . youtube.com/watch?v=YZ87d_Wqm9Y Dnia 30-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor aleks [LzB] ________________________________________________ Mały transporter 82.000 Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca jamnik187 [Silence] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Duży transporter 41.500 Lekki myśliwiec 1.050 Statek kolonizacyjny 20 Recykler 450 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 3.000 Lekkie działo laserowe …

• A to tu uskuteczniacie Swoje figle na Micku Adamowiczu . Dzisiaj na necie czytałam o gangach w USA i z tego co pisali to najgorszy jest o nazwie : Gęsi Hm .. tak myślę ,że ten gang i w Polsce jak widać ma już swoje macki . Grateczki

• Czesławie a ja myślałam ,że do końca zgnuśniałeś a Ty zwyczajnie zabrałeś się za prace cieszę się ,że doczekałam w końcu tej chwili . Brawo i oby częściej