Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 251.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdrawiam sojusz, buddy, znajomych iii Skrytego Dzisiaj bez muzy co by @PARANOIX sie nie bal klikac .. :D Następujące floty spotkały się w walce: Agresor Styrtasiepali [SUICIDE] ________________________________________________ Krążownik 122.222 _________________________________________ Obrońca KoHe [WOWWW] ________________________________________________ Duży transporter 2.000 Lekki myśliwiec 200.000 Ciężki myśliwiec 10.000 Recykler 1 Sonda szpiegowska 1 Pathfinder 1.000 Wyrzutnia rakiet 1.030 …
-
Pozdrawiam sojusz, buddy znajomych i Skrytego na urlopie :D Następujące floty spotkały się w walce: Agresor Styrtasiepali [SUICIDE] ________________________________________________ Krążownik 222.222 _________________________________________ Obrońca Pasza ________________________________________________ Mały transporter 7.673 Ciężki myśliwiec 120.000 Sonda szpiegowska 100 Pathfinder 20 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Styrtasiepali [SUICIDE] _________________________…
-
Cytat od iN1kacz: „Cytat od gotYaaa: „Nawet Cie nie obserwowalem zerknalem 2 razy i wiadome bylo ze w 1 dzien w 4g a na drugi w 7 a co do polowania na Cb od usuniecia z buddy nie miales ani 1 skana ..^^ po 3 primo pomagalem i pomagam wielu ludziom na unii (moze ktos sam cos od siebie napisze.. nie bede prosil xD) wiec co do klapek tez nie trafiles i wreszcie po 4 primo jak juz wspomniales o mojej glowie to glupota swiadczy o inteligencji wkoncu ktos madry tak kiedys powiedzial i ja mam w D kto c…
-
Nawet Cie nie obserwowalem zerknalem 2 razy i wiadome bylo ze w 1 dzien w 4g a na drugi w 7 a co do polowania na Cb od usuniecia z buddy nie miales ani 1 skana ..^^ po 3 primo pomagalem i pomagam wielu ludziom na unii (moze ktos sam cos od siebie napisze.. nie bede prosil xD) wiec co do klapek tez nie trafiles i wreszcie po 4 primo jak juz wspomniales o mojej glowie to glupota swiadczy o inteligencji wkoncu ktos madry tak kiedys powiedzial i ja mam w D kto cos o mnie mysli bo skoro mysli tak jak…
-
Graty Sam go chcialem robic na weekendzie, bo dlugo spi .. nieraz osobiscie mu akty robilem ale chyba do tej pory nie wie po co te skany puszczalem w paru galach.. Po usunieciu z buddy (w sumie do tej pory ja nie wiem i niepamietam w jakich okolicznosciach sie dodalismy i po co :D) uciekl do 7g i przerzucajac pare us w prawo wiadomo bylo ze predzej czy pozniej tak to sie skonczy.. Powodzenia w rlu Skryty i pamietaj o napedach!
-
Wszyscy wstawiaja wszystko to i ja cos wstawie :E Pozdrawiam sojusz, buddy i znajomych [url]https://www.youtube.com/watch?v=ItvzR6y_kjA[/url] Następujące floty spotkały się w walce: Agresor Styrtasiepali [SUICIDE] ________________________________________________ Pancernik 111.111 _________________________________________ Obrońca gnida [W C] ________________________________________________ Mały transporter 6.300 Duży transporter 7.865 Lekki myśliwiec 54.598 Ciężki myśliwiec 2.581 Krążownik 10.953…
-
Pozdrawiam sojusz, buddy i znajomych Następujące floty spotkały się w walce: Agresor Styrtasiepali [SUICIDE] ________________________________________________ Pancernik 111.111 _________________________________________ Obrońca Hersus [BUSHIDO] ________________________________________________ Mały transporter 12.741 Duży transporter 7.312 Lekki myśliwiec 6.770 Ciężki myśliwiec 4.391 Krążownik 1.765 Okręt wojenny 810 Statek kolonizacyjny 1 Sonda szpiegowska 4.937 Bombowiec 56 Niszczyciel 11 Gwiazda…
-
Pozdrawiam sojusz, buddy i znajomych Następujące floty spotkały się w walce: Agresor Styrtasiepali [SUICIDE] ________________________________________________ Pancernik 66.814 _________________________________________ Obrońca Jafa [W C] ________________________________________________ Mały transporter 208 Krążownik 100 Recykler 1.477 Sonda szpiegowska 5 Bombowiec 1 Niszczyciel 2 Gwiazda Śmierci 28 Pancernik 79 Reaper 2 Pathfinder 22 Wyrzutnia rakiet 761 Działo jonowe 687 Mała powłoka ochronna 1 D…
-
Cytat od depesza_1992: „SzO obroncy. A panu Lemonowi Gratki, kontra stres pewnie Towarzysze byli w gotowości by wspomóc :). Czekam tylko na komentarz od towarrzysza Parano bo coś tam będzie o podlizywaniu się lizaniu rowka itp. Bezwzgledu jakim byś jadem pluł co byś o mnie myślał, pisał, Pamiętaj Bóg kazał wybaczac. Ale jak chcesz zaśmiecać forum pisz bezpośrednio do mnie wkoncu jesteśmy dorośli, no chyba że jesteś jeszcze bajtel (to będzie naprawdę przykre gorolu) Myślisz że Tym którym podsunoł…
-
Cytat od iN1kacz: „Za pierwszym razem przemilczałem, ale teraz już Ci nie ujdzie na sucho. WieprzOMMMM nie Wieprzą brawo za wlot i w ogóle, bez hejtu żeby była jasność obroncy szo ” wlasnie to samo mialem napisac wieprzóóuąą Tyyyy Nooo iii ten dfa rasy ten sam dofarm Ci sie fkleiUuu gratulancje co by nie byUoo