Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-133 z 133.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ZAiMeR|OFF - podobno mod.
Graveir - - Archiwum CT
PostCo po sygnie i randze jak nam nadal w GiK spamujesz? Czy życie jest jak papier toaletowy? Słuchałeś kiedyś A Perfect Circle?
-
Graveir - - Archiwum CT
Post1. Czemu nie odpowiedziałeś na 'mrrr' Arille? 2. Od czego zależy humor Pana Zamykacza? 3. Ile on ma lat? 4. Masz jeszcze jakichś przyjaciół oprócz niego? Edit;// Wybacz literówkę, Arille, człowiek na starość głupoty wypisuje
-
Graveir - - Archiwum CT
PostCytat: „ZAiMeR napisał(a) 2. No właśnie ja absolut utożsamiam z Bogiem, nie wiem czemu w pierwszym pytaniu taką opcję wykluczyłeś, przecież absolut może być tożsamy z Bogiem. 3. Brzydka.” 2. No widzisz, tego nie wiedziałem, a nie chciałem Ci takiego utożsamiania narzucić 3. Nowa serrrria: 1. Ile jeszcze egzaminów do zdania? 2. Co robisz przed kompem jak akurat nie moderujesz/spamujesz/grasz w ogame? 3. Czy ja naprawdę rozdzieliłem moderkę i spam? Chyba mam dobry dzień...:P 4. Ile znaków na sekun…
-
Lord L ak LL
Graveir - - Archiwum CT
PostBry Jak długo w PiP? Ile na ogame? Ulubiony bywalec PiP? (o ile jest rzecz jasna ;)) Gdybyś miał powtórnie dokonać wyboru, złożył byś podanie na moda jeszcze raz? Tak póki co, może mało ale nie mam siły myśleć
-
Graveir - - Archiwum CT
PostPoszukiwany/poszukiwana Supermoderator ZAiMeR, ostatnio widziany w dziale GiK dzisiaj, w godzinach popołudniowych. Wiek - około 20 lat, zdjęcie poniżej: avatar-178993.jpg Za odnalezienie przewidywana nagroda w postaci surówki na uni13 No chyba że znajdzie ktoś kto tam wyżej w statsach jest ZAiMeR, czego o CT nie dbasz, co?
-
Graveir - - Archiwum CT
PostCytat: „Sith napisał(a) No to jeszcze tylko ja przed Tobą ;). No chyba, że mnie przyjmiesz na moda swojego działu (?)* *dałoby rade?” Oo, a mnie? Cytat: „Smog napisał(a) A ja zadam dosc nietypwe pytanie Dlaczego Tobie nie odpowiada to, ze mi ukradli konto itp? Tylko kontakt z Go na IRCU.. apropo nie chce mi dzialac IRC czemu? :P” ZAiMeRze, czy przypadkiem czegoś tam wyżej nie pisałeś o dzieciach neo? A teraz na deser: Czy wierzysz w istnienie absolutu? (zauważ, nie mówię o Bogu, bogach czy czymk…
-
Graveir - - Archiwum CT
PostHyh, miałem edytować posta a tu taaaki spam Czemu Pan Zamykacz (o ile nadal tak nazywasz tego pomarańczowego ludzika:]) jest raz uśmiechnięty a raz smutny i od czego to zależy? Jakie miejsce w Łodzi i na świecie chciałbyś zwiedzić?
-
Graveir - - Archiwum CT
PostŻadne "za", ale myślałem że jesteś troszkę starszy Ot, kilka lat Co w byciu modkiem lubisz najbardziej? Ile potrafiłbyś wymienić religii? (możesz wymienić jakie znasz :]) Humanizm czy przedmioty ścisłe? Byłeś kiedyś w Łodzi?
-
Graveir - - Archiwum CT
PostTyle już na forum spamuję a tutaj nie zajrzałem Wstyd Ścięło mnie lekko, że jesteś w moim wieku... podasz dokładniejszą datę? (może była ale nie mam szczerze mówiąc siły czytać dzisiaj 15 str...) Czy gdybyś miał ponowną możliwość, złożyłbyś podanie na moda po raz drugi? Czemu? Czy odwiedzisz mnie kiedyś w moim PU?:>
-
Wiesz, może do robienia SAMEGO eko to taki schemat się nadaje, jednakże nawet ekonomista musi robić jakieś badania, które kosztują majątek w krysztale i często w deuterze... Poza tym temat ustalający sensowność budowania eko i czasu zwracania się inwestycji już jest - Ekonomia - optymalizacja opłacalności i najszybszy rozwój Może jest nieco skomplikowany ale jest i funkcjonuje już od dawna.
-
Telefony i Ogame
PostCytat: „cTrl69 napisał(a) Cytat: „cTrl69 napisał(a) a ja mam takie pytanie mam tel w plusie i jak wykupie ten pakiet internet 50 czy jakos tak ze mam 50 mb do wykorzystania to jak korzystam z opery to z tego bedzie zabieralo MB czy normalnie kase z konta ??” ponawiam swoje pytanie czy aby napewno tak jest jak sie zapytalem sprawdzal juz to ktos ??” Weź do sieci zadzwoń, oni Ci powiedzą na 100%... Ale opera czy przeglądarka komórki - powinno ciągnąć z wykupionych pakietów
-
Cytat: „Gwiazda Śmierci napisał(a) Bardzo doby poradnik. Dzięki FoxGame naprawdę nie trzeba się wysilać... Nie można zapominać jednak, że zależy to też od szybkości neta... No i niektórych programów, np. antywirusy... 10/10” To może jakiś ranking? Które spowalniają ogame a które nie? Na pewno by to wzbogaciło poradnik Edit: a racja Akanrde, już sama ta informacja się chwali