Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-53 z 53.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Niuz - wredna faremka [;
NIUZ - - Archiwum CT
PostCytat: „ziomU55 napisał(a) 1. zielony czy czerwony? zielony 2. Ulubiony moderator? Wsystkih koffam :* 3. Ulubiony statek? mój przyszły jacht na Kanarach ;] 4. Co lubisz robić, gdy jest ciemno, a elektrownia wyłączyłą światło? najczęściej śpie, ostatnio wogóle nic nie robie tylko śpie :P 5. czy ? ”
-
Niuz - wredna faremka [;
NIUZ - - Archiwum CT
PostCytat: „Magician napisał(a) Lubisz inne działy poza ST? pewnie - nasze forum jest tak zróżnicowane że każdy znajdzie tam coś dla siebie ;] "h" czy "ch"? h Dlaczego taka ranga? Jakoś tak wyszło na u33 że jeden z najlepszych złomiarzy Ogame.pl mnie tak nazwał, gdy mu sprzed nosa uciekłem :P chciałbyś być SModem? każdy by chciał kiedyś awansować ja nie myśle o tym - skupiam sie na dniu dzisiejszym ;] ” Cytat: „Śmigiełko napisał(a) Cytat: „Magician napisał(a) "h" czy "ch"? ” i czy umiesz mówić ch i …
-
Niuz - wredna faremka [;
NIUZ - - Archiwum CT
PostCytat: „Śmigiełko napisał(a) co byś musiał dostać żeby stać sie go? nie ma takiej rzeczy jak narazie, ale kiedyś - kto wie ;]” Cytat: „Magician napisał(a) Moneta czy banknot? Karta płatnicza ;] Dywan czy podłoga? dywan, najlepiej z długiego i grubego włosia :D Policja czy milicja? na jedno i drugie momentami brak słów Masz jakieś rady dla farmiących i broniących się graczy? każdy wypracowuje sobie swój własny styl gry, patrząc na siebie nie uważam bym był kimś dobrym do dawania rad - może tylko …
-
Niuz - wredna faremka [;
NIUZ - - Archiwum CT
PostCytat: „EastRider napisał(a) lubisz jazde na rowerze ? pewnie, choć narazie jestem w fazie zakupu nowego sprzętu ;] ulubiona modka ;> hmm - wszystkie są ulubione :D” Cytat: „Shawty Get Loose napisał(a) Dlaczego człowiek nie może przekroczyć 100? trując siebie i nasze własne środowisko sami pozbawiamy sie dodatkowych lat naszego życia... Czemu koła są okrągłe a głowa nie jest kwadratem???wiem tyle - jakby dekielek był kwadratowy, to mielibyśmy eleganckie czapeczki :D:D:D”
-
Niuz - wredna faremka [;
NIUZ - - Archiwum CT
PostCytat: „Magician napisał(a) Lubisz nabijać posty? eee tam, od razu nabijać :P Co jest wg Ciebie najlepsze w ST? Najlepsza jest chwila gdy obrabiasz swoje RW, i tylko sekunda dzieli Cie od kliknięcia w "zamieść...". Dla tych chwil opłaca sie grać ;] czy ? ? czy ! ? Rower czy motor? motor ;] Pożar czy powódź? wole jak mnie zalewa niż pali :P” Cytat: „Śmigiełko napisał(a) Jaki sport jest najfajniejszy? koszykówka i piłka nożna ;] Rozprawka czy Opowiadanie? opowiadanie Czy pomarańczowa strona mocy j…
-
Niuz - wredna faremka [;
NIUZ - - Archiwum CT
PostCytat: „Evangelion napisał(a) jednej farmie zadałem pytanie to i drugiej trzeba :P Sam żeś farma :P najlepsze anime jakie oglądałeś :> Dragon Ball i NGE I jaki sojusz na u50 ma najfajniejsze kobitki wiadomo że w SIN najfajniejsze kobitki W dodatku jakie drapieżne :P”
-
Niuz - wredna faremka [;
NIUZ - - Archiwum CT
PostCytat: „sir0g napisał(a) Elo Niuz siemasz sir0g ;] 1.Góry czy morze ? Góry ;] 2.Spokój czy CHAOS ? CHAOS ale bez maupera ;P 3.Brunetki,blondynki,rude ?(na głowie też powiedz ) ja wszystkie was dziewczynki ... 4.Ciemno zielone,jasno zielone ? obojętne, byle zielone i dobre ;] Finiito :P” Cytat: „Magician napisał(a) Alpy czy Himalaje? Alpy, bo za leniwy jestem na Himalaje :P Niemcy czy Austria? Szwajcaria :P Bar czy Tawerna? dobry pub z dobrym Tyskim piwkiem.. Kuchnia czy restauracja? zależy od wo…
-
Niuz - wredna faremka [;
NIUZ - - Archiwum CT
PostCytat: „Astheroth napisał(a) ulubiona wodka ? żołądkowa gorzka ulubione piwo ? TYSKIE, ew. Dębowe ;] ulubione GO ?:D Patrz post niżej :P i dlaczego to nie jestem ja boś po 1 facet, a po 2 i tak Cie lubie ;P” Cytat: „sidha napisał(a) Cytat: „Astheroth napisał(a) ulubiona wodka ? ulubione piwo ? ulubione GO ?:D i dlaczego to nie jestem ja :P na to pytanie odpowiem ja- bo ja nim jestem :P i wszystko jasne :D” ulubina emotka?? ;] dlaczego mody to zielone leniwe paskudy ?? zielona paskuda jestem nape…
-
Niuz - wredna faremka [;
NIUZ - - Archiwum CT
PostCytat: „.:Kamikaze:. napisał(a) Hejo Niuz Siemasz Kami kurde dziwnie się czuję jak ty masz władze a ja nie jaka władza? I tak będę Cie dalej na Ircu męczył :P Mydło w kostce czy w płynie ? w płynie, wszytko w płynie zwłaszcza wysoko% :D Gumisie czy Muminki ? Gumisie A może smerfy ? Ale tylko w bezpiecznej odległości ode mnie i bez radaru :P Ulubiony Fast-Food ? kebab i tortilla :) ” Cytat: „sidha napisał(a) eeeeee popsułeś zabawę myslałam, że bedę musiała jak lwica walczyć o foty a tu juz są Pse…
-
Niuz - wredna faremka [;
NIUZ - - Archiwum CT
PostCytat: „sidha napisał(a) wzrost - 174cm waga - 69kg :P obwód w klacie - nie mierzyłem - ale L'ki w sam raz na mnie :) obwód w bicepsie - 33cm długość.... nosa - podobno wystarczający :D dawaj foty dawaj foty !!! proszę bardzo ;] raz dwa zdrówko nie ma to tamto foty musza być kochasz spam tak jak my ?? lubię, ale żeby kochać to jeszcze do tego stadium nie doszedłem :P”
-
Niuz - wredna faremka [;
NIUZ - - Archiwum CT
PostCytat: „Magician napisał(a) Młot czy Topór? Topór Azja czy Afryka? Azja Ulubiona strona internetowa? www.google.pl czy :>? czy :(? ... ;]” Cytat: „Spinak napisał(a) No nareszcie jakaś nowa duszka w tym zdemoralizowanym zielonym czymś co niewtajemniczeni nazywają team'em. I to jeszcze ludek od ST- rewelacja A teraz lecim z pytankami - jaką kuchnię lubisz ? przede wszystkim polską - zwłaszcza mojej mamy i babci, ale i włoską ;] - interesujesz się polityką :>kiedyśdużo bardziej niż teraz, ale stara…
-
Niuz - wredna faremka [;
NIUZ - - Archiwum CT
PostCytat: „Hellgirl napisał(a) Witam :*** 1. Ulubione piwo? TYSKIE ponad wszystkie ;] 2. Jaka jest Twoja ulubiona książka? "Ojciec chrzestny" M. Puzo 3. Jak Ci się podoba w teamie? podoba mi sie bardzo bardzo :] 4. Czemu MOD, a nie GO? Zielony podkreśla kolor moich oczu :D 5. Czemu akurat ST? bo tam czuje sie jak w domu '] To tak na rozgrzewkę ^^.” Hellgirl Cytat: „Superman napisał(a) Witam Nuuu wreszcie widze profil bo na IRCu nie wiedziałem o kogo chodzi Jakie masz wrazenia z bycia zielonym bardz…
-
Niuz - wredna faremka [;
NIUZ - - Archiwum CT
PostTo i ja sie oficjalnie przywitam Imię: Kuba Lat: 24 zimy w tym roku Pomieszkuje sobie w: Bielsku-Białej / Jaworzu. W czasie wolnym: studiuje informatykę inżynierską na zacnej uczelni WSI w BB A tak to pracuję jako elektryk/informatyk/spec. ds. produkcji w firmie mego kumpla i tym się głównie interesuje. Poza tym to uwielbiam pograć w kosza, posiedzieć przy piwie ze znajomymi i od czasu do czasu poczytać jakąś książkę Ewentualnie pograć jeszcze na konsoli, która niedawno odkopałem [; I chyba nara…