Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 208.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Żużel (Liga polska + SGP)

1CRonaldo7 - - Sport

kurczę byłem na wakacjach i ominęło mnie typowanie chyba najciekawszej rundy w tym roku. A dołączając się do tematu typowania pary finałowej to życzyłbym sobie żeby Włókniarz pojechał z Zielonką ; )

• Manchester United

1CRonaldo7 - - Piłka Nożna

Cytat: „ ronaldo byl cienki w realu nic nie osiagnie bo nie umie grac;] w mu podawali mu pilki a tam? ” To ty chyba oglądałeś mecze z FIFY. Nie przeczę, że w Realu nic nie osiągnie bo Real jest klubem, który niszczy prawdziwe gwiazdy ale nie opowiadaj głupot, że CRonaldo nie umie grac bo wygrał dla MU nie jeden mecz.

• Manchester United

To, że jestem fanem CRonaldo to nie znaczy, że nie mogę już kibcowac MU, bo MU kibicowałem zanim zjawił się w nim CRonaldo.

• Manchester United

Nie ma co się przejmowac takim turniejem najważniejsza jest liga i odzyskac to co nasze, czyli puchar LM xD

1CRonaldo7 - - Sport

Cytat: „ Nie rozumiem dlaczego wszyscy obstawiacie zwycięstwo Caelum nad Unią.. ? Zobaczycie, że Unia dzisiaj to wygra ” Coś ta twoja pewnośc cię zgubiła Włókniarz wygrał dzisiaj 50:40 i gratuluję Zielonce bo było bardzo dużo walki i dzięki temu było ciekawie, mam nadzieję, że spotkamy się w finale ; ).

1CRonaldo7 - - Sport

Czemu uważasz, że prezes kasą musiał sypnąc. Nicki ma określaną ilośc startów w sezonie w kontrakcie i jasne jest, że jak nie jedzie to kasa mu nie płynie, a pisali, że Nicki sam wyraził chęc startu w tym meczu bo czuje się już na tyle dobrze, natomiast prezes nie mógł mu odmówic startu w meczu.

1CRonaldo7 - - Sport

Dla niedowiarków, którzy nie wierzą, że Nicki jutro pojedzie ; ) ckmwlokniarz.pl/news.php?readmore=3011 zapowiada się bardzo ciekawy mecz ; ) chodź po cichu liczę na bonus dla Włókniarza ; P mimo że straty do odrobienia są bardzo duże.

1CRonaldo7 - - Sport

1. Crump 2. Hancock 3. Sajfutdinov 4. Gollob 5. Jonsson 6. Andersen 7. Bjerre 8. Laguta

• Manchester United

A Owen dzisiaj grał w ogóle dzisiaj? Bo oglądałem tylko 1 połowę. I bramka Andersona piękna xD. A jak padły następne bramki?

1CRonaldo7 - - Sport

aha ok. Nie pozostawiam taki wynik jaki jest ; ) Włókniarz 55 - 35 Wrocław

1CRonaldo7 - - Sport

A co z jutrzejszym meczem Włókniarz - Atlas?

• Manchester United

Turniej bodajże na Polsacie Sport pokazują...

1CRonaldo7 - - Sport

Jak ktoś oglądał mecz z Leszna to zapewne widział tą piękną akcję Woofindena z 4 biegu ; ) jak przeskoczył po 1 ataku z 4 miejsca na 2 ; ). Prawdziwy majstersztyk ;D

1CRonaldo7 - - Sport

Co do meczu Włókniarza z Lesznem... Nie mogłem w to uwierzyc, że zwyciężyli, tym bardziej, że jechali jeszcze bez Pedersena i uważałem, że jak zdobędą 35 pkt to będzie dobrze, ale odrobili lekcje z meczu z Gorzowem i pokazali, że są wstanie rozjechac każdą drużynę. Teraz mecz Falubazu z Unibaxem. Gratuluję Zielonce ; ) pokazaliście wielką klasę. Ta kolejka pokazała, że w tym sezonie jeszcze może się naprawdę wiele wydarzyc...

1CRonaldo7 - - Sport

No niestety... Nie potrzebnie próbował blokowac Balińskiego...

1CRonaldo7 - - Sport

i Tomcio jednak wygrał... A liczyłem na Jagusia i Gomólskiego bo w półfinale ładnie pojechał... A ten wypadek Ząbika z Balińskim wyglądał makabrycznie jak Karol walnął potylicą w tor.

1CRonaldo7 - - Sport

1.Jaguś 2.Miedziński 3.Gomólski 4.Gollob 5.Walasek 6.Kołodziej 7.Protasiewicz 8.Ząbik

1CRonaldo7 - - Sport

Zielona Góra - Toruń 48:42 Leszno - Częstochowa 52:38 Gdańsk - Wrocław 52:38 Bydgoszcz - Gorzów 49:41 Daugavpils - Tarnów 49:41 Rzeszów - Rybnik 48:42 Poznań - Ostrów 52:38 Gniezno - Grudziądz 50:40 Miszkolc - Łódź 52:38 Piła - Opole 48:42 Krosno - Rawicz 53:37

1CRonaldo7 - - Sport

Na pewno młodzi zawodnicy moga brac z niego przykład ale do 3 najlepszych polskich żużlowców się nie łapie ; ). Chodź nie zmienia to faktu, że był znakomitym zawodnikiem ; )

1CRonaldo7 - - Sport

Jarmuła, Kafel, Czarnecki, Dzikowski, Jurczyński, Krzystyniak, Cieślak, Stachyra, Szczakiel, Jancarz, to byli zawodnicy. Mimo że nie mam prawa ich pamiętac ale wiem że byli wielkimi zawodnikami.