Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 208.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
..::Piłka::Ręczna::..
1CRonaldo7 - - Sport
PostElegancko było, oby tylko utrzymali taką forme do końca mistrzostw ; )
-
Manchester United
PostDarthButter zgadzam się z tobą całkowicie. Ferguson to już nie ten sam trener, brakuje nam też tego powera na skrzydłach który był kiedy grał Ronaldo...
-
1CRonaldo7 - - Sport
PostPolska - Szwecja 30:22 Niemcy - Słowenia 33:25 Czech - Francja 23:32 Węgry - Hiszpania 30:28
-
1CRonaldo7 - - Sport
PostDzisiejszy wynik stawiam 30 : 22 dla Polski ; )
-
1CRonaldo7 - - Sport
PostSzwedów powinni bez problemu roznieść ; )
-
1CRonaldo7 - - Sport
PostNo i pięknie oby tak dalej ; )
-
1CRonaldo7 - - Sport
PostCytat: „ piłka nożna nie jest już naszym sportem narodowym :lol: ” Piłka nożna chyba nigdy nie była naszym sportem narodowym. Tutaj można debatować nad siatkówką i piłką ręczną...
-
1CRonaldo7 - - Sport
PostJa bym nie skreślał Niemców...
-
1CRonaldo7 - - Sport
PostSądzę, że jak Polacy zagrają tak jak potrafią najlepiej to mogą dojść do finału, natomiast sam finał to już jest loteria...
-
Manchester United
PostNo to Tomek wraca na ławkę... mimo niezłej gry VDS wraca na bramkę już w dzisiejszym meczu...
-
Żużel (Liga polska + SGP)
1CRonaldo7 - - Sport
Postale ja wcale nie skazuję Włókniarza na spadek ale wątpię aby walczył o medale...
-
1CRonaldo7 - - Sport
PostCytat: „ Nie wiem dlaczego tak mówisz trzeba ufać junior-ą Przecież Miturski bardzo dobrze jeździ ” Jeżeli chodzi o Wofindena to można być spokojnym jednak trzeba pamiętać że jest to mlody zawodnik i nie zawsze może mój wszystko wychodzić ale Miturski to jeszcze nie jest to co powinno być ale miejmy nadzieję że sie jeszcze rozjeździ ew. jeszcze można liczyc na Bridgera
-
Manchester United
PostJak na razie Kuszczak się trzyma w MU oby tak dalej ; )...
-
1CRonaldo7 - - Sport
Postno i Włókniarz się rozleciał... ciężko będzie walczyć o więcej niż 5 miejsce...
-
1CRonaldo7 - - Sport
PostJeżeli chodzi o Włókniarz to jeżeli Pedersen i Hancock zostaną i Richardson nie wystartuje w GP to większych zmian nie powinno byc.
-
1CRonaldo7 - - Sport
PostCytat: „ Nikt Ci nie poda par bo " póki piłka w grze ... " Wbrew pozorom różnie może być ” sorki chodziło mi o drugą kolejkę tej rundy ; P Falubaz - Stal 53 - 37 Włókniarz - Unia 54 - 36 Apator - Polonia 50 - 40
-
1CRonaldo7 - - Sport
Postpodajcie pary na następne mecze bo wyjeżdżam w weekend i nie chcę żeby mnie 2 runda play off ominęła ; )