Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 208.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Znani i lubiani ludzie
Krzyżowiec - - Nauka
PostLawrence Alloway?
-
Trzeba pamiętać, że jest to okres przygotowawczy do Euro, wiec Smuda przygotowuje ich pod takie ustawienie jakim będą mieli grać na mistrzostwach. Oczywiście fajnie byłoby oglądać zwycięstwa ale ja wróżę przegraną z Meksykiem i reszta remisów ew. wygrana z Australią i Ukrainą. Chyba żeby zagrali ciut lepiej niż w meczu z Serbią to można by mieć jakieś nadzieje.
-
Znani i lubiani ludzie
1CRonaldo7 - - Nauka
PostJeden z Zamoyskich który wykupił lasy w Zakopanem był nazywany "władac", sądziłem, że może chodzić o niego. A to Tobie chodzi konkretnie o króla, czy Polaka którego by można nazwać królem?
-
Znani i lubiani ludzie
1CRonaldo7 - - Nauka
PostWładysław Zamoyski?
-
Żużel (Liga polska + SGP)
1CRonaldo7 - - Sport
Postto widzę, że w tym sezonie nie ma już zabawy z ligą.. .szkoda myślałem, że jak wrócę to się pobawię z wami...
-
Manchester United
PostNa pewno to zwycięstwo cieszy ale żeby tak grali w każdym meczu to może jeszcze powalczymy a mistrzostwo w tym sezonie... ; )
-
..::Piłka::Ręczna::..
1CRonaldo7 - - Sport
PostCytat: „ żebyśmy grali tak jak w końcówce ze Słoweńcami to będzie good ” Tylko tak będzie trzeba zagrać cały mecz...
-
1CRonaldo7 - - Sport
PostMam nadzieję, że do półfinału bez problemu dojdziemy...
-
1CRonaldo7 - - Sport
PostPolska-Hiszpania 28:25 Polska-Czechy 30:25 Polska-Francja 28:28