Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 208.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Znani i lubiani ludzie
Krzyżowiec - - Nauka
PostAktor ur. w 1952r. Jego początki nie były związane z filmem, ale pracował jako nauczyciel j. angielskiego.
-
Znani i lubiani ludzie
Krzyżowiec - - Nauka
PostStanisław Bareja
-
O jakim państwie mowa?
Krzyżowiec - - Nauka
PostJest to państwo europejskie, które uzyskało niepodległość w XIXw. Wcześniej tereny te zostały zakupione przez pewien ród.
-
O jakim państwie mowa?
Krzyżowiec - - Nauka
PostTo w takim razie, czyżby chodziło o Albanię?
-
O jakim państwie mowa?
Krzyżowiec - - Nauka
PostNie wiem, czy dobrze myślę, ale wydaje mi się, że chodzi o Serbię.
-
Znani i lubiani ludzie
Krzyżowiec - - Nauka
PostBędę strzelać, ale coś mi się kojarzy Leon Cogniet..
-
Mecz bardzo udany. Praktycznie tylko pierwsza połowa to była męczarnia. Trochę nie mogłem uwierzyć, że Lewy 2 razy nie strzelił bramki z podobnej pozycji, kiedy uderzał z powietrza. Bardzo podoba mi się Mila. Kiedy usłyszałem, że Nawałka go powołał to zwątpiłem, bo uważałem go za gościa który już nie da rady w reprezentacji, ale miło się zaskoczyłem. Może nie błyszczał już tak jak w meczu z Niemcami, czy Szkocją, ale pokazał, że wystarczy mu jedna akcja, aby coś zmienić. Teoretycznie 3 zwycięstw…
-
O jakim państwie mowa?
Krzyżowiec - - Nauka
PostDokładnie ;).. Zadajesz..
-
Legia Warszawa
PostAle Broź gra na prawej, ewentualnie zostaje Lewczuk.
-
Legia Warszawa
PostOsobiście stawiam, że przy takiej grze w LE Legia ćwierćfinał powinna osiągnąć, później już będzie ciężej ale i tak nie stoi na straconej pozycji.
-
O jakim państwie mowa?
Krzyżowiec - - Nauka
PostWidzę, że troszkę się temat urwał, więc pozwolę się wtrącić w kolejkę ;). Moje pytanie będzie chyba proste. Państwo, które sąsiaduje z 7 krajami, a najdłuższa rzeka ma 1047km.
-
O jakim państwie mowa?
Krzyżowiec - - Nauka
Postprzychodzi mi tylko Mongolia na myśl..
-
O jakim państwie mowa?
Krzyżowiec - - Nauka
PostArabia Saudyjska
-
O jakim państwie mowa?
Krzyżowiec - - Nauka
PostBotswana?
-
O jakim państwie mowa?
Krzyżowiec - - Nauka
PostZgadza się zadajesz..
-
O jakim państwie mowa?
Krzyżowiec - - Nauka
PostPaństwo zasiedlone w V wieku. Poraz pierwszy odkryte przez Europejczyków w XVI wieku. Od XIX wieku należy do Brytyjskiej Wysokiej Komisji Zachodniego Pacyfiku.
-
O jakim państwie mowa?
Krzyżowiec - - Nauka
PostMozambik? Kolonia Portugalii a w jej reprezentacji grał Eusebio, który pochodzi właśnie z Mozambiku..
-
O jakim państwie mowa?
Krzyżowiec - - Nauka
PostSyria?
-
O jakim państwie mowa?
Krzyżowiec - - Nauka
PostCytat od Syn Dziczy: „Cytat od Cezarcfc: „Czyżby to była nasza kochana Polska? 8-)” tak, strzelałeś? a w ogóle najbardziej zapsionym krajem w Europie z poza UE jest Rumunia, a my zaraz za nią....” Jak to poza UE o ile mi dobrze wiadomo przynajmniej jak się jeszcze do matury uczyłem to Rumunia jeszcze była w UE...