Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 208.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Żużel (Liga polska + SGP)
1CRonaldo7 - - Sport
PostJa mam 18 lat ale na żużel chodze od 5 roku życia i mam troche większe pojuęcie od innych moich rówieśników. Nie mam oczywiście wszystkich na myśli...
-
1CRonaldo7 - - Sport
PostAle wśród tych dzieciaków znajdzie się pare mądrych słów. A jak już mówimy o komentarzach to na portalach z reguły wypowiadają się małolaty nie mające zielonego pojęcia o niczym ; )
-
1CRonaldo7 - - Sport
PostNormalne jaja, Głód do dymisji. To co ten facet wyprawia, to woła o pomstę do nieba. Najpierw ustalił termin meczu na czwartek, potem przekłada na piątek, nie posiadając informacji o dostępności stadionu i na końcu wszczyna postępowanie. Co za to może CKM? Przecież większość stadionów żużlowych w Polsce (jak nie wszystkie) należy do MOSiR-ów lub podobnych instytucji, tzn. są one własnością poszczególnych miast.. Tymczasem Głód nieźle się kompromituje. Siebie i całą tą ekstralipe, która ostatnio …
-
1CRonaldo7 - - Sport
PostSą może juro jakieś zaległe mecze oprócz Włókniarza z Atlasem?
-
1CRonaldo7 - - Sport
PostJeżeli pech nas wreszcie opuści to nawet leszczami wygramy ; ).
-
1CRonaldo7 - - Sport
PostOk dzięki ; ) I kurcze Włókniarz przegrał ; / ale Woofinden klasa sama w sobie ; ). Takiego juniora Włókniarz nie miał już dawno (od czasów Ułamka i Osumka). Szkoda tych pkt potraconych na dystansie.
-
1CRonaldo7 - - Sport
PostNie pamiętam czy dawałem już jakieś typy na dzisiaj ale jak nie to jeżeli jeszcze można to Częstochowa - Gorzów 51-39 Grudziądz - Rzeszów 47-43
-
Manchester United
PostJeżeli chodzi o sparingi to nie ma się czym zachwycac, wolę poczekac na początek sezonu ; ) ale mam nadzieję, że w lidze też będzie strzelac w każdym meczu ; )
-
1CRonaldo7 - - Sport
PostI znowu odwołane mecze ;/
-
1CRonaldo7 - - Sport
PostZielona Góra - Leszno 49:41 Gorzów - Gdańsk 51:39 Częstochowa - Wrocław 55:35 Toruń - Bydgoszcz 57:33 Daugavpils - Poznań 55:35 Tarnów - Rybnik 61:29 Ostrów - Gniezno 49:41 Grudziądz - Rzeszów 47:43 Łódź - Piła 49:41 Opole - Krosno 50:40 Miszkolc - Lublin 48:42
-
1CRonaldo7 - - Sport
PostCytat: „ A jak nie było ekstraligi to żużel w ogóle cie nie interesował? ” na żużel chodzę od 15 lat ale tak na poważnie zacząłem się interesowac tym sportem od 7 lat Moje typy na baraż to: 1. Australia 2. Dania 3. Anglia 4. Szwecja
-
Manchester United
PostJak na razie nie sądzę żeby Ferguson kogoś chciał jeszcze kupowac uważam tak jak Pan Doktor, że w zimowym okienku mogą byc jakieś transfery.
-
1CRonaldo7 - - Sport
Postsorki małe sprostowanie Świętochłowice nie miały 8 razy mistrzostwa Polski musiałem pomylic z jakimś innym klubem Śląsk miał 3 srebrne i 1 brązowy
-
1CRonaldo7 - - Sport
PostJeżeli chodzi o Świętochłowice to szkoda że tam nie ma ligi, jakby nie patrzec tamtejszy klub był legendą polskiego żużla o ile dobrze wiem to był 8 krotny mistrz Polski.
-
Manchester United
PostCytat: „ redlog.pl/2009/07/11/od-bohatera-do-zera/ ” I ten artykuł pokazuje jakim naprawdę zawodnikiem był Tevez.
-
Manchester United
PostNie chcę Teveza. W tym sezonie zbyt wiele nie pokazał próbował wiele indywidualnych akcji ale nie za wiele mu z tego wychodziło. Owen ma doświadczenie i w Newcastle pokazał, że po mimo wieku nadal potrafi grac wierzę w niego.
-
1CRonaldo7 - - Sport
PostNo ja mam nadzieję I do zobaczenia na koniec rundy zasadniczej
-
1CRonaldo7 - - Sport
Postok coś poczytam ; ) A wam życzę powodzenia za tydzień w meczu z leszczami z Leszna mam nadzieję że ich rozjedziecie:D
-
1CRonaldo7 - - Sport
PostTak ale nie wiem czy to nie jest liga amatorska, a normalnej ligi nie ma...
-
1CRonaldo7 - - Sport
PostCałkiem możliwe nie interesuję się I i II tylko ekstraliga. Wiem tylko że były tam organizowane jakieś turnieje lub mecze pokazowe podobnie jak w Świętochłowicach.