Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 172.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Megan [T O] & Grzecholot [T O] & Finito_GJ_GF [T O] & Nowy nick [T O] vs. Usagi [G-NEM] ~ 220865,86
b4el - - Starcia Kalyke
PostWygląda na to, że chyba nie wszystkie posty w tym temacie patroszenia Usagi uda mi się przeczytać, bo wkroczyli modzi. Chociaż coś tam słyszałem w swoim stadzie, że skomlenie obijało się echem po leśnych zakamarkach jeszcze przez jakiś czas. Pozostaje tylko złożyć gratulacje, dla polującej watahy, bo z tego co widzę zbliżająca się zima wzmaga apetyt
-
Kielbaska [JEDI] & Avicularia [JEDI] & b4el [JEDI] & pawel1000 [JEDI] vs. Riper [EPB] ~ 121601.27% - TOP4 uKALYKE !
b4el - - Starcia Kalyke
PostSpecjalnie na okoliczności tej akcji nie włączyłem tradycyjnego urlopu na weekend i flota fsowała się do nocy czekając na umówiony znak sygnał. Nie mogłem też odmówić sobie wykorzystania nowego nabytku jakim w moim arsenale stała się lotna kolonia i wygląda na to, że astro szybko zaczyna się zwracać. W trakcie tych wszystkich nocnych atrakcji w pewnym momencie przestałem wierzyć w powodzenie, ale jak już się powie A to trzeba powiedzieć Z.. a nawet Ź, bo tak jak napisał pawel1000 u nas tradycyjn…
-
Gdy zbierasz na astro każda blaszka się przyda, więc poleciał Niszczyciel jako okręt flagowy, a reszta dosztukowana żeby minimalizować straty w paliwie. W progu, coś tam zysku mam, gwiazdki spadły, więc zwyczajowo pozdrowienia dla całej ekipy Jedi, znajomych i bywalców ST. Obrońca życzę SzO może tym razem wykorzysta nowego moona i przemyśli strategię inwestowania surowców.. ehh te bunkry Dnia 03-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor b4el [JEDI] ________________________…
-
b4el [JEDI] & pawel1000 [JEDI] & Kielbaska [JEDI] vs. Kruczeq ~ 2608.48%
b4el - - Starcia Kalyke
PostCytat od Walgamer: „A jak znam życie, trochę czasu upłynęło, zanim flota ruszyła do boju. Tak że sam fakt, że do starcia doszło, to już coś. ” Oj tak. Najpierw naczekaliśmy się na telepki.. a mój farming wystartował po powrocie pierwszego ataku. Ale tak jak napisałeś strata do odrobienia, więc mam nadzieję, że to była tylko chwilowa niedyspozycja. ..ale to wszystko mały pikuś, nie ma Krecika (ja nawet tęsknię), więc wejdę trochę w jego buty. Odparowała flota Extraktor0ddam zszedł z urlopu, pozwo…
-
b4el [JEDI] & pawel1000 [JEDI] & Kielbaska [JEDI] vs. Kruczeq ~ 2608.48%
b4el - - Starcia Kalyke
PostW poniższym farmingu i zapleczu wystąpili i brali czynny udział: - pawel1000 - sponsor - on wyskanował i podzielił się raportem, pokonała go logistyka - Kielbaska - maskotka tego starcia - bo w ostatniej chwili wyskoczył z urlopu i mógł się dołączyć - Avicularia - drugoplanowy farmer - to on miał tu trafić, ale porwał go real - b4el - farmer szczęściarz - połapał flotę w biegu, ale zarobił paliwo Pozdrowienia dla całej ekipy Jedi, znajomych i bywalców ST. Największym zaskoczeniem tego starcia by…
-
Jak już nadrobiłem zaległości na forum to postanowiłem, że sam czegoś poszukam. Trochę pozazdrościłem pawel1000, że schodzi z urlopu i trafia Małe, ale w progu i cieszy. Pozdrowienia dla aktywnych graczy Kalyke, a w szczególności bywalców tego działu. Dnia 23-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor b4el [JEDI] ________________________________________________ Pancernik 75.000 _________________________________________ Obrońca Dark92Knight __________________________________…
-
A ja przekornie jestem trochę innego zdania, bo chwała należy się obrońcy niezależnie od tego czy zyskał, ile zebrał i czy spadł w statystykach czy nie. Wszystko powyższe to tylko cyferki, a tak podstawił się pod atak udowadniając, że nie jest farmą i nieco utarł nosa sąsiadowi. Nikt nie lubi oglądać czerwonych raportów, ale każdy z nas popełnia będę i trzeba się liczyć także z takimi niespodziankami. Tak czy siak obu należy się SzO.
-
Zawsze znajdą się gracze z zamiłowaniem do bunkrów i to się chyba nie zmieni, ale przynajmniej można przewietrzyć ciężki sprzęt. Wszystko się zgadza stek jest, zysk jest, a flota przewietrzona. Widać gwiazdki z wczorajszego st przynoszą szczęście. Gratulacje. Obrońcy proponuję przemyśleć wykorzystanie moonów do fsów, bo to nie jest jedyny bunkier na którym swoją transportery.
-
No jest jeszcze kilka takich latarni, które rozświetlają swoim blaskiem niejeden układ, ew. świecą się sekwencyjnie skan jednej budzi z letargu pozostałe. Tym samym gratuluję pomysłu, realizacji i trafienia. Korzystając z okazji mój skromny apel do latarni: nie musicie cały czas przyświecać, większość z nas potrafi latać w mroku