Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 41.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje W takim ST nie wypada się nie wpisać Coś nowy sojusz ma kiepski debiut na uni Jak na razie po prawej stronie
-
Lot 4fun obrońca zalogowany Coś tam pozbierałem Pozdrowienia dla sojuszników Kolorowanka Dnia 10-12-2018 13:36:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hypnosis [DELETE] ________________________________________________ Duży transporter 1 Bombowiec 272 Niszczyciel 60 Lekki myśliwiec 28.795 Okręt wojenny 1.028 Pancernik 1.818 Krążownik 6.187 _________________________________________ Obrońca Wodkens [SSGUN] ________________________________________________ Duży transporter 392 Okręt wojenn…
-
Gratuluję -piękny push Stać Was na więcej
-
Takie ST na powitanie nowego sojuszu Dnia 24-11-2018 20:06:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hypnosis [DELETE] ________________________________________________ Krążownik 4.385 Sonda szpiegowska 1.389 _________________________________________ Obrońca Robin [RDR] ________________________________________________ Mały transporter 99 Duży transporter 5.974 Lekki myśliwiec 1.708 Ciężki myśliwiec 300 Krążownik 200 Okręt wojenny 100 Recykler 800 Sonda szpiegowska 78 Bombowiec 6 Niszczyc…
-
Cytat od Kurufir: „lajt [K K K] (nick na forum: @Lightman) Ilość ST solo - 33 (105 960,15%) Ilość ST ACS - 18 (504 610, 24%) Top 2 aktywista 1 edycji S&D Top 1 aktywista 2 i 3 edycji S&D Top 1 złomiarz 2 edycji S&D Dla mnie lajt to jeden z najlepszych i najbardziej aktywnych graczy na ogame. Gdy tylko ma czas i chęci to on rozdaje karty na uniwersum. Potrafił podnieść się po złomie na 140k % i ponownie wskoczyć na top 1 flot. Ilość zniszczonych pkt militarnych (810mln) robi wrażenie, zwłaszcza, …
-
aleks [LzB] & Czesio [LzB] & pszczolkaMa jaja [LzB] & cruz [LzB] & lajt [K K K_1]vs. Ragnar [The Best] 330468.05% top1 acs og.pl
Hypnosis - - Hall of Fame
PostCytat od niegrzeczny kotek: „Ty strażnik weź się chłopie ogarnij i przestań robić z siebie ... Po cichu zezłomować flotę top1 ? A co do starcia to wiedziałem po Twoich przyrostach i brakach ST że coś knujesz. Aż mnie naszła chętka na zdjęcie u, nawet Hypek się podjarał i zaczął simować to starcie z udziałem swojej floty Graty dla wszystkich. ” Kocie aż dobrze ze dałeś mi cynk. Lajt graty bo jest czego . teraz mozna juz puszczać napisy końcowe bo przez najbliższe kilka lat rekord bedzie nie do po…
-
falcon39 [K_B] vs Uzdrowiciel & mYsterio0n & arnej^ & gbiorczyk & SPARTAKUS [Dewianci] - 8427,9%
PostCytat od Mysiek: „Cytat od Spartakus [Leo]: „Dewiant to dumny z siebie i swojej floty wojownik, bycie Dewiantem to wyzwanie, któremu większość nie jest w stanie sprostać!! ” Od tego uni należy jeszcze dopisać do tej definicji: Prawdziwy Dewiant jest z siebie dumny że sprzedaje wrogom przyjaciół którzy przez lata pomagali mu budować konto, grać, bronili go, stawiali moony i wspierali w sprawach prywatnych. radą, pomocą i współczuciem. Prawdziwy Dewiant sprzeda wszystkie wartości i wystawi każdego…
-
minju i niegrzeczny kotek i Melon i Lightman i Uzdrowiciel [Dewianci] vs Bombey [K_B] - 4487,67%
Postakcja słodka bombi dostał w trombi i super kocie przestań sie pushować Graty Obrońcy hm lizaka -do zrobienia
-
Lightman [Cymeria], falcon39 [K_B] vs grzecholot [HTF], mYsterio0n i gbiorczyk i c3gi3L i arnej^ [UNiTY] - 20180,06% ninja
PostAkcja nie powiem dobrze pomyślana duże brawa się należą Nieszczęsnym atakierom BSZO - to jeszcze nie koniec zabawy Obrońcom zwiedzania galaktyki w reckach
-
c3gi3L i the coon i professor chaos i mYsterio0n [UNiTY] vs Belzebubek [Cymeria] - 7898,11% TOP 1 ACS + end of war
PostGratulacje zgrania i dobrze przeprowadzonej akcji Szkoda ze konto Spławika w tak lamerski sposób wylądowało w reckach bo długo było postrachem tego uni Unity ma sporo złomu na rozbudowę swoich flot więc będzie jeszcze ciekawie