Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 100.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[MINIONKI] Minionki 8585,07% vs. 0% [LEGION] LEGION [ZAKOŃCZONA - WYGRANA MINIONKI]
Wodzirej - - Wojny Uriel
Postnie no z masówka chyba nie przegracie?
-
agent a jak do ciebie dzwoniłem to nie chciałeś grać.. potrzebna była flota do zabawy. Teraz wracasz, jak mnie nie ma...
-
CAZADOR [CAZADOR] & Scream [Scream] vs Minionki [Minionki] 5598 % - 2272 % - zakończona
Wodzirej - - Wojny Uriel
Postbędzie zacięcie do ostratniej sekundy. z waszej strony widać determinację i na prawdę jesteście godnym sojuszem do walki. po rw siedze1 od razu natężyły się skany. gratuluje
-
graty wodzu konii! zacny %. przetapiaj na flotę method jeszcze pare ss i ACS byłby jak już pisałem ostatnio, poszukajcie mi tu konta. z
-
OBRONA TOP 1 ACS: ProSkaner [SZS] & olszyn3k [SZS] & czubulus [Bwolf] & Spiczasty & DARK_TEMPLAR [SZS] vs. Alter Ego [KGB] & Zla Insomnia [COCO] & Method [LoG] & Malack [LoG] & Hejduk [LoG] & qba [LoG] ~ 14580%
Wodzirej - - Starcia Izar
Postpiękna sojuszowa akcja, takie lubie najbardziej. cieszy mnie zaangazowanie sojusznikow. duzo osob watpilo, ale wierzylem w wolfow, juz nie zaskocza mnie niczym chyba. najwieksze gratulacje dla hejduka, za motywacje i chec. to twoja zasluga. gratki dla reszty. kazdy cos wniosl w to starcie. screen wyglada bosko
-
[# 38] Method [LoG] & Malack [LoG] & ToTylkoJa [LoG] & Hejduk [LoG] vs. ProSkaner [Bwolf] 7689.24% TOP 1 ACS WOJNA
Wodzirej - - Starcia Izar
Postgratuluje pany. no to flot na uni co raz mnie. uni wymiera. kolejne topowe starcie LoGów! obroncy odpoczynku
-
Terror [RLR] vs. Sztych [FairPlay] & Kamlot [FairPlay] & Wodzirej [FairPlay] 186928.43% TOP1 ACS
Wodzirej - - Hall of Fame
Postpawelek w sumie to masz racje ale to bez znaczenia. nic nikomu nie musimy udowadniać
-
Terror [RLR] vs. Sztych [FairPlay] & Kamlot [FairPlay] & Wodzirej [FairPlay] 186928.43% TOP1 ACS
Postwygrałeś tym screenem, ale z was nooby. przyszedłem i kolejny ufes
-
Postnie sądziłem, że robiąc prezentacje między zajęciami zrobimy top 1 ACS. Wszystko na wariackich papierach, bo sztych i kamlot z komórki, ale się udało. dzięki za lot. pozdro FP, LoG z izar i znajomi.
-
- Imię: Łukasz - Wiek: 21 - Nick w grze/na forum: Wodzirej - Gram/grałem na uniwersum/uniwersach: betelgeuse - Ulubiony film: "Nietykalni" (2011) - Ulubiona książka: "Ja, Ibra" - Ulubiona piosenka: ciężko wybrać jedną ulubioną, myślę że MacMiller- Best day ever - Przez wiele lat panowało przekonanie, że prawdziwy mężczyzna to macho z krwi i kości, który po ciężkiej pracy zajada się mięsem pozostawiając resztę prac domowych swojej kobiecie. Mimo wszystko każdy mężczyzna posiada jakąś czynność, kt…