Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 100.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Przymusowy urlop i w tydzień wróciłeś w swoje stare miejsce odzyskaleś. Teraz zdobywaj wyższe lokaty. Gratuluję stejka i takie tam 12kk na plus. Przetapiaj na komary. Do naSTępnego
-
Dlatego głosowanie na najlepszego gracza erid wydawało mi się śmieszne, zważając na to kto tam grał wówczas. Saatanel opisałeś jak to robiłeś i na jaką skale, ale kazdy średnio inteligetny szympans widział co się dzieje. Oczywiście Ty i cała zgraja zaprzeczała. Przynajmniej masz jaja teraz się przyznać, gdy już nie grasz. Ile st, tematow i wpisów było jacy to wy pro nie jesteście...
-
gratuluje adas. odbierzesz jeszcze co twoje, a zabawa najwazniejsza. utrzec nosa antyreckom
-
Najlepszego gracza na tak słabym uni ciężko wybrać. Niekoniecznie to musi być flociarz, a tym bardziej którego podstawy konta były budowane na pushu. Całe fair play sprzedało konta saatanelowi, który przez długi czas pushowal się na potęgę. Gdzie byli Ci wszyscy wybitni flociarze wtedy? Na uni były tylko pare flot Fairplay, longaba i terror. Dużo Pro graczy pojawiło się gdy wyżej wymienione osoby zniknęły z tego uni.
-
Czyli moje top 1 solo zostało pobite no szkoda, aczkolwiek nowego top 1 solo gratuluje. Zycze miłego przetopu. Pozdrawiam
-
Na pierwsze odpisałem powyżej. Na drugie, bo gdy zabrakło mi 2,5 minut żeby cię spakować z lotki, siedzę na niej nie miało już sensu i zawinalem się z niej. Po trzecie, dobre. Akurat z Twoich ust to brzmi na prawdę wiarygodnie:) dostałeś w maksie 6 sekund, ale poćwiczę jeszcze kiedyś na pewno.
-
iron mike się nie pilnował zbyt dobrze,co ostatnimi czasy wykorzystała ekipa HNNI- gratuluję starcia i przepraszam za oskarżenia o pushu. Po jego odbudowie nadal się nie pilnował, więc poszła lotka w układ i czekanie.. nie przyniosło to skutku, więc postanowiłem klikać pz. Udało się wyklikać pzta, aczkolwiek iron mike zalogował się gdy już leciałem, a lot był długi, toteż imarcin zdążył się podstawić. Wszystko wskazywało na to, że imarcin leci z podstawką (aktywność na moonie obok, zniknął dex, …
-
a wstawicie pushe na oddamm (farcik) i iron mike? graty st
-
Dziękuje za zaproszenie. Gratki za wyliczankę. do naSTępnego