Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 80.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ten kisiel z awatara zamarznie. Ja nie wiem czy Ty aby na pewno jestes na zimę gotowy Rośnij w siłe. Szkoda, że nie dofarmiłeś tego pancernego MT, no ale ryzyko było,że ci cała flote rozwali

• To chyba 4 lot na tego Pana. Nareszcie udało się wstrzelić między ekspedycjami. Trochę złomu u obrońcy ale mogło być gorzej - akcja na akcie Pozdrawiam wszystkich początkujących - nie damy się !!! Pozdrawiam sojusz, który pamięta .. : WINTER IS COMING! Dnia 07-12-2019 17:51:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor XYZ [WINTER] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 13.001 Ciężki myśliwiec 200 Mały transporter 1.831 Krążownik 1.222 Okręt wojenny 1.211 Pancernik…

• Dzięki, że wstawiacie ST będę wiedział na kogo uważać przy atakach Fajnie Wam to wyszło. Obrońcy jednak odbudowy .. przecież to początek uni nie ma co się zniechęcać

• Jak zwykle duże kłopoty z recyklerami. Zginęło dużo dobrych lotników, ale wszyscy zostaną upamiętnieni w domach. Obrońca zamiast zbierać złom to zaczął latać sobie na ekspedycje. Może to jakiś automatyczny obrońca? Tym razem mi w to graj Pozdrawiam sojuszników Zachęcam sprzedawców deuteru do kontaktu ze mną. Dnia 03-12-2019 08:15:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor XYZ [WINTER] ________________________________________________ Mały transporter 1.213 Pathfinder 256 Lekki myśliwiec 9…

• A to tu wydałeś deuter na rakiety, który miałeś nam sprzedać po minimalu:-) Gratulacje procentów niech ci idą do głowy Częściej tu proszę

• Obrońca wypatrzony na falandze. Jak durny poleciałem wielgachnym składem bo się bałem antyobrony Nie mam jeszcze wyczucia ile wysyłać. Po złomie powiedział, że nie myślał, że ktoś się skusi na takie śmieci - oto ja przedsiębiorstwo oczyszczania uni ze śmieci Pozdrawiam obrońce i sprawnej odbudowy imperium w końcu to tylko drobna kosmetyka. Nie będę nikogo pozdrawiał bo i tak nikt nie czyta takich małych ST Dnia 02-12-2019 13:13:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor XYZ [WINTER] ____…

• Widzę, że Elita ma jakiś kompleks Elity. Ciekawe czy się szachista z elity usunie po złomie? Tak jeszcze szachisto zapytam bo kolega mówił, że dostał propozycje od Ciebie w sojuszu. Po co chcesz kupować konta? Elitarne pushe czy dla kolegi potrzebujesz? a może nie przeczytałeś regulaminu, albo tak dobry i "stary" gracz zapomniał no to przypominam bo ja nowy jestem i świeżo po lekturze: 5. Push Wszystkim kontom zabrania się czerpania korzyści z zasobów graczy z mniejszą liczbą punktów. Push okreś…

• I jakież było nasze zdziwienie jak wyraziłeś swoje radosne zdziwienie po wcześniejszych bluzgach, że się górnik wciął przed Ciebie

• Ciśnij, rośnij .. ja nie chce być sam

• No jak dla chwały to chwała Ci banditt za ten lot pozbierałeś się ładnie do kupy.

• Pierwsze ST w barwach sojuszu Winter. Dziękuje za przyjęcie jeszcze raz mam nadzieję, że się wszystkiego raz dwa przy Was nauczę. Atak z wykorzystaniem falangi chociaż koledzy mówią, że ona tutaj nie do końca działa tak jak na jakiejś starszej wersji. Mi się udało. Podczas organizowania akcji tak jak to u mnie ktoś się musiał wtrącić i tym razem był to gracz b3joT. Miał być wiekszy zysk, ale kolega zabrał wcześniej coś dla siebie. Przy okazji udało mi się trochę poznać gracza b3joT bo próbowałem…

• Gratulacje starcia, razem macie siłę. Dynamika gry : jeszcze rano przymierzaliśmy się by lecieć na Eliota wzdychałeś, że nie starczy nam sił na Szachistę, a teraz Was dwóch ciężko razem orze Pozdrawiam Obrońcy .. aby się prędziorem odbudował

• Kiedy robiłem #5 ST to atakujący rozpoczął atak na to co zostało w bazie. Na jego nieszczęście atak z gucia zdążył wrócić i ekspedycje też. Na moje nieszczęscie nie zdążyły wrócić recyklery i zbiórka tego jak widać w raportach kosztowała mnie sporo nerwów, cierpliwości i trochę antymaterii. Wyrazy uznania dla obrońcy bo zezłomowanie sporej części swojej floty przyjął ze spokojem (nie wiem czy sam bym tak potrafił). Z przyjemnością się gra z takimi osobami. Jak najszybszej odbudowy floty i gramy …

• Brakowało planety w podglądzie, ale nic się nie stało złego na szczęście. Dnia 28-11-2019 18:10:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor XYZ [ABC] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 160 Ciężki myśliwiec 348 Krążownik 454 Okręt wojenny 106 Pancernik 3 Mały transporter 350 _________________________________________ Obrońca gucio ________________________________________________ Duży transporter 80 Lekki myśliwiec 28 Krążownik 100 Okręt wojenny 62 Statek koloni…

• Cytat od nowynick: „I udana próba moonowa (prawie?) za darmo. Złomu nie udało się zebrać? Kolej rzeczy nakazuje żeby teraz dziadek sobie w ten sposób sprawił księżyc i zostanie zachowana równowaga w kosmosie ” Złom u obrońcy (u mnie) dziękuje za zwrócenie uwagi. Uczę się nie wiedziałem, że to się ustawia

• Ja się uczę dopiero, ale chyba przed dolotem powinien poskanować planetę szczególnie jak ma informacje nad planetą o aktywności gracza i na planecie "matce" też. Antymateria to inna sprawa i chyba każdy powinien się z tym liczyć - takie zasady

• Wczoraj w identyczny sposób straciłem 95 krążków u gracza Holon i dałem mu księżyc. Szybko przyswoiłem sobie jak się to robi i dziś dziadek dał mi okazje wykorzystać świeżo nabyte umiejętności Pozdrawiam ... wiem jak to boli. SZO Dnia 22-11-2019 05:42:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziadek [Eko] ________________________________________________ Krążownik 100 Mały transporter 24 _________________________________________ Obrońca XYZ [ABC] ________________________________________…

• Dnia 17-11-2019 08:38:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor XYZ [ABC] ________________________________________________ Krążownik 11 _________________________________________ Obrońca apocalypse ________________________________________________ Duży transporter 4 Krążownik 3 Recykler 2 Sonda szpiegowska 6 _________________________________________ Po bitwie... Agresor XYZ [ABC] ________________________________________________ Krążownik 11 ( -0 ) ________________________________________…

• #2 Dnia 16-11-2019 13:20:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor XYZ [ABC] ________________________________________________ Krążownik 18 _________________________________________ Obrońca Lord Helio [LHiP] ________________________________________________ Mały transporter 12 Lekki myśliwiec 7 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 4 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Po bitwie... Agresor XYZ [ABC] ________________________________________________ Krążownik 18 ( -0 ) ____…

• Dzień Dobry #1 Dnia 15-11-2019 23:22:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor XYZ [ABC] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 5 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 2 Mały transporter 5 _________________________________________ Obrońca Admiral Sagan ________________________________________________ Mały transporter 20 Lekki myśliwiec 4 Sonda szpiegowska 86 _________________________________________ Po bitwie... Agresor XYZ [ABC] ________________________________________…