Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 410.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Migotka
Migotka - - Archiwum CT
PostCytat od Ruda: „Yoł! Hi! Siłownia to sposób na redukcję Twoich emocji z całego dnia ? tez, ale przede wszystkim poprawa humoru Lubisz biegać? Twój rekord? lubiem, 7km Która pizza jest najlepsza? oczywiście hot pepperoni ” Cytat od Indestructible: „A mrumć! a mrrrrrrrr! A tu mnie jeszcze nie było. zawsze musi być ten pierwszy raz Podaj proszę trzy kawałki, przy słuchaniu których,masz automatycznie ciarki na plecach! Avantasia-twisted mind, nightwish-while your lips are still red, rammstein- mutte…
-
Migotka
Migotka - - Archiwum CT
PostCytat od cruella: „Migotkaaaaaa cruuuulicek no to jedziem po DIII ok! ulubiona postać w DIII demon hunter i czarownica daleko dotarłaś? mam koło 300 paragonów wolisz grać solo czy raczej batlle.net? zdecydowanie battle.net w DI i DII też czasem pogrywasz? niestety nie, tylko d3 to ja na razie tyle pa! ”
-
Migotka
Migotka - - Archiwum CT
PostCytat od Ruda: „/me cmok Migotka /me cmok Ruda Cześć pomarańczowa ! ahoj rudzielcu! Które muffiny są najlepsze? oczywiście czekoladowe z malinami Rudy jest fajny, bo? ma charakterek Na stosie spalimy.... ? niewiernych! ” Cytat od Sideswipe: „Co uważasz za swoją mocną stronę? chyba cierpliwość i upór Z czego słyniesz? w sumie nie wiem moze skuteczność latania? Jak Cie opisują inni? (z wyjątkiem rudej wrednej )tylko to słysze smuteczek Dlaczego rudą ciągnie do rudej? swój ciągnie do swego Jakieś p…
-
Migotka
Migotka - - Archiwum CT
PostCytat od kruszynka: „Heloł siemka! Side stwierdził, że lubisz jak Ci dokucza. Czy potwierdzisz tą nowinkę? eeeee, nic mi o tym nie wiadomo...Side! Czy często widzisz białe myszki? to musi być wyjątkowy stan kiedy je widze Gdybyś miała spotkać na swej drodze szczura albo pająka to którego zwierzątka bałabyś się bardziej? oczywiście że pająka!! nie cierpie ich...a szczurka kiedyś miałam i bardzo mądre zwierzaczki Czy grając flotą nie wkurza Cię czasami długie oczekiwanie na wracającą flotę? gram n…
-
Migotka
Migotka - - Archiwum CT
PostCytat od Sideswipe: „Ktoś nowy tutaj założył swój temat widzę że ktoś stary tu zajrzał Wolisz Mi czy Migi? Czy w ogóle nie lubisz skrótów od Migotki? i Mi i Migi mi sie podoba,jak kto woli Dlaczego wszyscy uważają, że rude to wredne? :p Ładny rudy może zdziałać wiele. właśnie tez się nad tym zastanawiam!przecież rude to takie miłe i dobre I jak po tej drugiej stronie jest?gdyby nie jaki Pan Sideswipe to byłoby super ale i Jego obecność jakoś wytrzymam Lepiej handlować z ekowcami czy zatankować u…
-
Migotka
Migotka - - Archiwum CT
PostCytat od kruszynka: „hej Migi! hej Kruszka No to standardowe pytania : Dlaczego zdecydowałaś się przystąpić do Teamu? chęć zobaczenia tego wszystkiego z drugiej strony I dlaczego GO a nie np. MOD? nie nadaje sie na MOD wole ganiać za łobuzami na uni Skąd nick Migotka? uwielbiam muminki Wcześniej miałaś nick mala mi.. czy masz jakieś emocjonalne przywiązanie do Muminków? chyba tak, mam pare cech charakteru małej mi i migotki I co cię skłoniło do tematu tutaj? bo Toadie chce mi podokuczac.... Miew…
-
Migotka
Migotka - - Archiwum CT
PostWitam Migi z tej strony od kilku tygodni po pomarańczowej stronie mocy <:rude i wredne zapraszam do zadawania pytań
-
Toadie
PostWitaj cebulkowy potworze! Co wyjdzie z pomieszania zieleni i pomaranczy? szum morza czy hasanie po górach? w gumisiach Toadie jest bardziej bystry i inteligentny niz pozostale ogry....czy z Toba tez tak jest? tez lubisz sie tak przebierac ? toadie.jpg chipsy cebulowe czy z dodatkiem sera?
-
Toadie
PostDzień dobry Cebulko!! Czy tak duze uszy Ogra sluzą mu jako płetwy na wodzie? Jak często Ogry zażywają kapieli błotnej? Dlaczemu Ogr jest zielony? czyzby zzielenial z zazdrości? z tego co mi wiadomo to Ogry są wysokie...czemu Ty jestes niski? czyżby niedobory tego jakze waznego w naszym zyciu warzywa-CEBULI? /me głasku głask Toadie
-
Astronomiczny
mala Mi 86 - - Nauka
PostZgadza sie Ogrze Twoja kolej
-
Toadie
PostCześć SMrODie!! Twoja ulubiona potrawa z cebuli? Dlaczego Toadie ma duże uszy? Gdzie podziewa się Twój Księciunio....? Kiedy polowanie na Gumisie? Który Gumis jest Twoim ulubionym ? /me gryz Toadie w uszko !
-
Astronomiczny
mala Mi 86 - - Nauka
PostJak nazywał sie pierwszy człowiek, który wyszedł w otwartą przestrzeń kosmiczna?
-
Toadie
PostWitaj Łobuzie!! Teraz ja Cię trochę pomęczę ja się pytam gdzie ten quiz o cebuli? Cez się obija! Jak nie to sama zrobie! Jak się czuje Tweety? brzusio Go nie boli? Dlaczego Mati lubi Ci dokuczac? przeciez Ogry są dobre! Jaką książkę teraz czytasz? /me mocno tuli Toadie !
-
Astronomiczny
mala Mi 86 - - Nauka
Postczyzby kodeks Grolier?
-
Brawo Luck rewanż udany tak jak to na Ciebie przystalo obrońcy gratulacje postawy i powodzenia w realu Pozdrawiam
-
gratuluję udanej akcji Luck wierze w Ciebie ze szybko się odbudujesz...trzeba Ci dać tylko motywację uszy do góry i gramy dalej
-
Dzięki Panowie za akcje warto było zarwać nockę RW tymbardziej cieszy gdyz zostało sprzątnięte Paczce sprzed nosa, a mogło być jeszcze ciekawiej
-
- Imię: Kasia - Wiek: 28 - Nick w grze/na forum: Migotka, zla Migotka, Migi Forum- mala mi 86 - Gram/grałam na uniwersum/uniwersach: Electra, Eridanus, Quantum - Ulubiony film: Piła wszystkie części - Ulubiona książka: " Doktorzy z piekła rodem" Vivien Spitz - Ulubiona piosenka: Rammstein "Spieluhr" - Kayah śpiewała 'Gdybym mogła być mężczyzną jeden dzień, pewnie byłabym supermenem'. A jeśli Ty byłabyś mężczyzną przez jeden dzień, to kim byś była? Odpowiedź krótko uzasadnij. - hmmmm cieżki wybór…
-
hmmm ....patrzac na to z boku to cud ze Wam sie to udalo gratulacie, obroncy :xgszo:
-
Biologiczny
mala Mi 86 - - Nauka
PostTak Witcher zadajesz