Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 410.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• gratulacje Ty Rudzielcu ooo i nawet pozdrowionka dostałam! no nie może być przetapiaj i do następnego :fkiss:

• Biologiczny

Migotka - - Nauka

asfodel?

• Biologiczny

Migotka - - Nauka

niedzwiedz polarny

• Migotka

Migotka - - Archiwum CT

Cytat od Gootek: „Hej Migi Hej Gootek Co tam ? Jak wieczór mija ? o tej porze już grzecznie spałam Jakie szaleństwo krąży w Twojej główce ? taniec w łóżku z moją podusią Czy uważasz, że warto wybaczać ? warto, ale ja nigdy nie zapominam taka zła jestem Wolisz dłuższy dzień, czy dłuższą noc ?hmmm....zależy co ciekawego się robi Co jest dla Ciebie miarą sukcesu ? chyba stopień zadowolenia innych ludzi /me przywozi Migi zapas frytek /me dziękuje za fryteczki, szykuj następną porcję ”

• Biologiczny

Migotka - - Nauka

tak

• Biologiczny

Migotka - - Nauka

nie

• Biologiczny

Migotka - - Nauka

nie skorzystam Ta organella komórkowa zbudowana jest przede wszystkim z błon. Bierze udział w wytrwarzaniu lizosomów oraz w inaktywacji trucizn.

• Biologiczny

Migotka - - Nauka

dietyloamid kwasu lizergowego

• Znani i lubiani ludzie

Migotka - - Nauka

zgadza się Cezarku zadawaj

• Astronomiczny

Migotka - - Nauka

soczewkowanie grawitacyjne?

• Znani i lubiani ludzie

Migotka - - Nauka

Znany brazylijski piłkarz, jego ojciec był napastikiem ale poprzez kontuzje musiał zakończyć kaierę. W reprezentacji zadebiutował w wieku 17 lat-nawet zdobył gola. W 1995 roku objął stanowisko ministra sportu Brazylii.

• Znani i lubiani ludzie

Migotka - - Nauka

Georg Mallory?

• no no widzę że powoli sie odbudowujesz xD jak na Ciebie to suaaabo ale zysk jest więc przetapiaj teraz poprosze coś na Q

• Biologiczny

Migotka - - Nauka

oczywiscie zadajesz

• Biologiczny

Migotka - - Nauka

to cos z budowy mózgu "organ" ten wydziala własny hormon-pochodną tryptofanu; bierze również udział w regulacji rytmu dobowego

• Biologiczny

Migotka - - Nauka

orzech włoski

• Biologiczny

Migotka - - Nauka

kukurydza?

• Geograficzny!

Migotka - - Nauka

potwierdzam, zadajesz

• gratulacje Rudzielcu tym razem się poprawiłaś w nagrodę /me podaje Ruda muffina do następnego!

• Migotka

Migotka - - Archiwum CT

Cytat od Cezarcfc: „Zieloność już się zbliża Już puka do Twych drzwi Wybiegnij ją przywitać W Twym reku wino drży.... Cezarku nasz coś Ci się w główce poprzestawiało Gotowa na nieuniknione? na to nigdy się nie jest gotowym.... Który dział na forum najbardziej chcesz moderować? zamknełabym wszystkie oprócz ST Dlaczego od razu nie złożyłaś podania na mod tylko mordujesz się tyle miesięcy w tym pomarańczowym czymś? bo zielony to zgniły kolor i nie podoba mnie sie... W skali od 1 do 10 na minus ile …