Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 54.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Qwas [PUSH] vs. Muay Thai Ddav [ZLOM] 11.778,87 % TOP 2 SOLO + dobitka GS KaViorek [PUSH] & Qwas [PUSH] vs. Muay Thai Ddav [ZLOM] 3.341,45% + farming
Fixmor - - Starcia Virgo
PostCytat od Kraft: „A ja mam wrażenie że nadzialiście się na mistrzowską gardę "Janusza ogame" Gównoburza rozpętana = target osiągnięty Starcie cacy, Obrońcy ” Ten Janusz Ogame jest wyżej w TOPce niż Ty Januszu
-
Qwas [PUSH] vs. Muay Thai Ddav [ZLOM] 11.778,87 % TOP 2 SOLO + dobitka GS KaViorek [PUSH] & Qwas [PUSH] vs. Muay Thai Ddav [ZLOM] 3.341,45% + farming
Fixmor - - Starcia Virgo
PostAdmini powinni za te układy Bany sypać.
-
Fixmor - - Starcia Virgo
PostCytat od Sora26: „Gownoburza sie zaczela. Sprawa jest prosta zlomujesz co mozesz czy to top 400 czy top 4. Zysk to zysk o to chodzi. Zlomujesz po to aby "siebie" wzmocnic. Nie widzialam gracza ktory nie poleci na chocby 100kk zysku. ” Tylko zaznaczam, że poukładaliście się w TOPce i złomujecie wszystkich żeby do tej stopki nie dotarli, a później wielkie zdziwienie dlaczego tak mało aktywnych graczy. Bijcie się ze sobą, a zobaczycie ilu aktywnych graczy na uniach przybędzie. Co to znaczy "obiecał…
-
Fixmor - - Starcia Virgo
PostNa starym ogame panowały zasady, a nie tak jak teraz kompletny brak zasad. TOPka się tłukła każdego dnia, bez patrzenia na "układy" Zawsze możesz wtedy zezłomowac "tego innego" Tak jak to zrobił QWAS - zezłomił Muai Thai - po zezłomieniu słabszego....
-
Fixmor - - Starcia Virgo
Postza casów, gdy grałem w stare ogame "słabszych" się nie złomowało celowo, aż podrośli do % godnego ST, a tak złomiąc wszystko co idzie zmniejsza się tylko ilość aktywnych graczy.
-
Fixmor - - Starcia Virgo
PostNareszcie RW godne tej uni, a nie zaśmiecanie jakimiś poniżej 2000% Gratuluję. Obrońcy
-
Nie chodzi o upilnować Jeżeli chcesz to nauczę cię grac w ogame jak grałem w tę grę to jeszcze w pieluszki robiłeś Noob protection obowiązywał za "starych czasów" i dzieki temu na każdym UNi było 2000-3000 aktywnych graczy bo mieli szanse "nauczyć się grać" - teraz tej szansy nie mają bo pojawi się taki z TOP 100 i zniechęci gracza do dalszej gry. Noob protection jak zostanie włączone to przynajmniej "układy" w TOP-kach przestaną obowiązywać i zaczną się wzajemnie złomować co pozwoli na wyrównan…
-
Cytat od Starrk: „Ty na prawdę nie umiesz w tę grę Te tak zwane "układy" to sojusz,albo znajomość z danym graczem z innego uni lub nawet z reala, zatem przez proponowaną przez ciebie zmianę wcale nie skończą się "układy", ale za to rozprzestrzeni się push ” Sojusz ? Dwie ekipy - oficjalna wojna na UNi między nimi ogłoszona - Atakuje gość z sojuszu X piszesz do wrogiego dla niego sojuszu Y o wsparcie w zezłomowaniu typa lecącego - co odpisuje ? - nie bo mu obiecałem, że nie będę jego floty złomow…
-
TOP 100 będzie mogło zaatakowac jak gracz znajdzie się w TOP 100. Od 101 w górę zablokowac im możliwość ataku. ACS nie będzie można wykonać dopóki jego założyciel nie pojawi się w TOP 100 ! To daje realn szanse na gre dla wszystkich. Pozatym spowoduje, że układy w TOPce przestaną obowiązywać bo Topka żeby przetrwać będzie musiała się wzajemnie złomować, a nie tak jak teraz poukładali się i złomują co idzie z poza topki.
-
Cytat od Starrk: „@Fixmor jak ktoś grać nie umie to nawet noobprotection mu nie pomoże. Co za różnica, czy zaoram typa jak przekroczy 500k, czy też gdy przekroczy 5kk pkt? Finalnie tacy gracze i tak lądują na PZ ” Noob protection dla TOP 100 spowodowałby strach w Topce, a przy okazji pozwolił się rozwijać innym. Co z tego, że dołączam do istniejącego serwera jak gracz na 2 pozycji na serwerze gdy dojde do 400 pozycji może mnie zaorać mimo dużego doświadczenia mojego w grze to powinno zostac zabl…
-
Wystarczy, włączenie wszędzie "Noob Protection" na poziomie 10-20% to wtedy gracze z TOP 100 nie będą mogli atakować graczy powyżej TOP 100. Nie będzie to zniechęcało graczy do rozwijania konta, gdyż będą mieli większe szanse na znalezienie się w TOP 100, a tamci gracze mniejsze szanse na utrzymanie się tam.
-
Na reklamach zarabiają, niech Niemcy sponsorują i tak Polskę już okradli więc czas zacząć oddawać co nakradli Cytat od Starrk: „@Fixmor dlatego, że jest to firma i musi mieć zarobki. Stare uni daje mało kasy. Nowe uni daje dużo kasy. Ludzie w GF nie pracują za darmo, więc musisz liczyć się z tym, że skoro gra nie jest modelu p2p, to automatycznie je ”
-
Cytat od pit: „jestem za łączeniem uniwersów ale zdecydowanie nie w takiej formie jak to przedstawił @Fixmor Bardzie połączył bym 6 lub 7 uni w 2 z możliwością wyboru. Np. Eco x1 i eco x5 i niech kazdy idzie sobie na taki speed jak chce. Jestem z tych graczy dla których liczyą sie ludzie a nie topka. ” Nic nie wnoszące łączenie Tu chodzi o to żeby aktywnych skupić na dwóch serwerach, a nowych pozyskac na 3 nowe utworzone - bo po cholere jest w tej chwili ponad 40 UNI ? jak na każdej gra max 200-…