Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 54.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dnia 11-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guti [GodOfWar] ________________________________________________ Mały transporter 265 Lekki myśliwiec 32 Krążownik 45 Okręt wojenny 169 Pancernik 8 _________________________________________ Obrońca Director Quasar [JSW] ________________________________________________ Mały transporter 150 Duży transporter 60 Lekki myśliwiec 8 Krążownik 40 Okręt wojenny 10 Recykler 100 Sonda szpiegowska 31 Satelita słoneczny 76 Pancernik 20…

• Dnia 09-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guti [GodOfWar] ________________________________________________ Mały transporter 398 Lekki myśliwiec 596 Krążownik 35 Okręt wojenny 127 Pancernik 8 _________________________________________ Obrońca Pomidorowa [B-D-Z] ________________________________________________ Mały transporter 13 Duży transporter 3 Lekki myśliwiec 2 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 11 Okręt wojenny 63 Recykler 1 Sonda szpiegowska 2 Wyrzutnia rakiet 126 L…

• Cytat od showtime: „Guti co to sie stanelo 3 stejki widze pod rzad, nie 1 nie 2 ale az 3 ! cos chyba masz wiecej czasu a moze powrot jak za starych dobrych czasow ? oraj tam oraj ” mam czas do polowy maja to troszke pogram ;pp pozniej standard wieczny urlop

• Dnia 07-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guti [GodOfWar] ________________________________________________ Mały transporter 437 Lekki myśliwiec 910 Pancernik 4 Krążownik 105 Okręt wojenny 52 _________________________________________ Obrońca Zeratul [B-D-Z] ________________________________________________ Mały transporter 20 Duży transporter 25 Lekki myśliwiec 231 Ciężki myśliwiec 116 Krążownik 56 Recykler 4 Sonda szpiegowska 21 Wyrzutnia rakiet 300 Ciężkie działo …

• Dnia 06-04-2019 06:58:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guti [GodOfWar] ________________________________________________ Duży transporter 1 Krążownik 100 Okręt wojenny 50 Pancernik 4 _________________________________________ Agresor EstRoPajO [Red Moon] ________________________________________________ Krążownik 100 _________________________________________ Obrońca Pomidorowa [B-D-Z] ________________________________________________ Mały transporter 67 Lekki myśliwiec 9 Ciężki my…

• Dnia 03-04-2019 19:25:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guti [GodOfWar] ________________________________________________ Krążownik 23 Okręt wojenny 44 _________________________________________ Obrońca RudyManiek ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 31 Krążownik 34 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 4 Sonda szpiegowska 6 Satelita słoneczny 3 Wyrzutnia rakiet 42 Ciężkie działo laserowe 3 Działo Gaussa 5 Mała powłoka ochronna 1 Duża pow…

• Cytat od NarImmor: „Jodła szacun, nikt się nie dowie Brawo dla ekipy co do pushu - gdybym nie miał floty porozrzucanej po wszystkich moonach, to sam bym leciał. Byliśmy umówieni na 4 na niszczenie satek MMNsom (pozdro Matteo, Gutti). ” a rano wstalem to tak mysle o co chodzi z tymi rakietam ;pp (chyba korzystniej mialbys sfarmic normalnie a nie rakietami walic) co do sojusznika to tak sie konczy picie po nocach az dziwne ze ja jeszcze jakas flo mam ;pp bede sie staral zrewanzowac tylko nie wiem …

• ladnie wyszlo przeziesz patrzac na to ze typ bunkier i flo postawil w jeden dzien ;pp i akurat po +30% na anty hehe ciekawe ile go to kosztowało

• Cytat od KotPali: „Graty obu stronom, ale najsmutniejsze jest to ze przez te ST zaden z was nie bedzie grubszy ” przeciez to tylko gra i w tym starciu nie o zysk chodzilo ;p

• widze ladnie sie bawicie czlowiek pojdzie na polowanie kilka godzin mnie nie ma i zatrzesienie uni ;pp szkoda ze nie mialem jak poslac swojej flo w to zamieszanie ale raczej wyszlo by to troche bardziej na strone MNS 2 dni na odbudowe i jazda dalej

• chyba ktos tu juz zbadal turbo recki ;pp bo lot przez gale a 15min po starciu juz pierwsze recki zbieraly

• ta wojna to nie przemyslana chyba do konca ;pp zreszta unavit nie ma mozgu to nie pomyslal xD dobrze ze wogole sie dowiedzialem ze wojna jest xD

• Pozdro MNS Dnia 10-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guti [MNS] ________________________________________________ Krążownik 243 Okręt wojenny 259 Pancernik 30 _________________________________________ Obrońca Admiral Eagle ________________________________________________ Duży transporter 15 Lekki myśliwiec 851 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 181 Okręt wojenny 5 Recykler 1 Sonda szpiegowska 17 Satelita słoneczny 20 Wyrzutnia rakiet 629 Lekkie działo laserowe 5 Działo Ga…

• Pozdro MNS Dnia 08-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tardini [MNS] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 9 Mały transporter 700 Lekki myśliwiec 699 Krążownik 466 _________________________________________ Agresor Guti [MNS] ________________________________________________ Mały transporter 337 Lekki myśliwiec 494 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 193 Okręt wojenny 128 _________________________________________ Obrońca Sovereign Pioneer [Zwiad] _…

• Pozdro dal MNS recki niestety zbyt dlugo lecialy i obronca wywioslowal polowe Dnia 01-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guti [MNS] ________________________________________________ Krążownik 55 _________________________________________ Obrońca Zipp3ros [RODO] ________________________________________________ Duży transporter 4 Lekki myśliwiec 10 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 16 Recykler 7 Sonda szpiegowska 10 Satelita słoneczny 10 Wyrzutnia rakiet 100 Lekkie działo l…

• z tego co wiem to chyba nie pierwsze st MNS ale jako jedyny znalazl tyle motywacji i sily zeby na forum wrzucic brawo ty

• Cytat od Agent Bolek: „Cytat od Temp1227: „jak widac na wolnych uni tez warto zrobic fsy zanim zasnie sie z tel w rece ;pp doszly mnie sluchy ze to na mnie ktos lecial ale ja sobie spalem i mnie duzo ominelo i z tego co wiem to niektorzy ciesza ze to nie ja padlem ofiara bo sami chca mnie pakowac mozecie probowac jak melanzuje raczej wtedy zapominam o ogame ;pp queen masz co przetopic i mam nadzieje ze nasze floty jak sie spotkaja to ty bedziesz pakowany chociaz na chwile obecna ciezko cie bedzi…

• jak widac na wolnych uni tez warto zrobic fsy zanim zasnie sie z tel w rece ;pp doszly mnie sluchy ze to na mnie ktos lecial ale ja sobie spalem i mnie duzo ominelo i z tego co wiem to niektorzy ciesza ze to nie ja padlem ofiara bo sami chca mnie pakowac mozecie probowac jak melanzuje raczej wtedy zapominam o ogame ;pp queen masz co przetopic i mam nadzieje ze nasze floty jak sie spotkaja to ty bedziesz pakowany chociaz na chwile obecna ciezko cie bedzie poskladac malina lamo chciales zrobic gru…

• Pozdro dla MNS sklad flo taki bo kazda min sie liczyla i nie mylilem sie bo obronca zalogowal 5 min po wlocie i duzo wywioslowal wiec bedzie mial na szo Dnia 16-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guti [MNS] ________________________________________________ Krążownik 1.764 Okręt wojenny 950 Pancernik 267 _________________________________________ Obrońca Buszmen [G-F] ________________________________________________ Duży transporter 456 Lekki myśliwiec 2.505 Krążownik …

• troszke sie dzis napilem (wrogowie moga probowac) ale widze wyszlo dobrze i przeczucie cie nie mylilo ;pp skroiloes puszcherow widac ze za kase graja bo nawet kontry nie umieli zr0obic xD