Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-28 z 28.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam mam ta przyjemnosc wstawic tego STeka na prośbe Oli.Ktora z tego miejsca pozdrawiam i dziekuje za zaproszenie do lotu. Historia lotow na tego Pana jest dluzsza niz mogloby sie wydawac,jakies dwa miesiace temu zwrocil moja uwage i od tamtej pory zaczalem obserwowac ale bardzo ladnie sie pilnowal,fsy itd.itp.Dzisiaj rano wstaje cos mi mowi zebym sprawdzil Gentelmena widze minutki to cyk ss poszlo no i jest flotka haslo na discu kto leci i dyskusja co robic bo problemy z paliwem albo z flota …
-
Nie pozostaje nic innego jak pogratulowac i zyczyc milego przetapiania a obroncy mimo wszystko chociaz patrzac na zachowanie raczej nie bedzie
-
Dzieki za locik i ciesze sie ze moglem pomoc pancerna ss .Do naSTepnego Olu A obroncy
-
Kolejny dzien,kolejny STek gratulacje Panowie
-
Gratulacje Sojusznicy-organizacja z problemami ale za to sie udalo.Czekamy na naSTepne Obrońcy
-
Ecc0 [RMN] & Wielebny [RMN] & HappyNewPrince2020 [RMN] vs. Urukhai [CHAOS] ~ 1541.06% *TOP ACS*
PostGratki Panowie udanej składnej akcji obrońcy SZO i dzieki za pozdrowienia