Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-33 z 33.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ładny wlot, spory zysk, czego chcieć więcej. Obrońcy SzO, niech się nie łamie, bo pusto się zrobi na tym uni
-
No niech wam będzie, w sumie i tak każdy kto na mnie poluje zna skład mojej floty, więc nie ma czego ukrywać... Tutaj raport z 7.04, trochę mały zysk ale coś wpadło Dnia 07-04-2018 06:00:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aenon [SPT] ________________________________________________ Mały transporter 1.200 Lekki myśliwiec 13.193 Ciężki myśliwiec 385 Krążownik 3.519 Okręt wojenny 2.809 Sonda szpiegowska 1.200 Bombowiec 83 Niszczyciel 345 Pancernik 1.909 _____________________________…
-
Zwykle bym nie wstawiał, bo obrońca bardzo nie lubi robić fs, więc lot po prostu na stojącą flotę, ale... Info o stojącej flocie dostałem od pewnej osoby(nie chcę ujawniać, kolega będzie chciał to sam się przyzna), z początku spodziewałem się podpuchy, ale ostatecznie okazało się, że nie miał złych intencji:) a teraz do rzeczy: Dnia 09-04-2018 17:56:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aenon [SPT] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.770 Niszczyciel 342 …
-
Witam, moje pierwsze RW na forum, i raczej na tym poprzestanę Wrzucam z dwóch powodów, po pierwsze to mój rekord na tym uni, po drugie Pan riphagen mnie poprosił "żeby coś się działo". Dofarmy niestety niepełne, bo jeszcze nie odbudowałem floty transporterów po ostatnim złomie, najzwyczajniej w świecie nie było potrzeby, więc teraz na szybko się budowały:P Historia krótka, skan, lot, i gotowe, chociaż do końca nie wierzyłem w powodzenie, bo obserwowałem go od kilku dni i nie zdarzało mu się zost…