Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 81.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Tak jak Farcik pisze, pierwsze koty za płoty, teraz juz tylko z górki top na latajki i czekam na kolejne

• daj chłopakowi troche odsapnąć, bo ledwo te statki zobaczy to juz je traci xD graty oczywiscie

• Siema miałem chwile przerwy od bytności w tym dziale, stąd też cieszy okazja do przewietrzenia pancków i powrót z przyzwoitym procentem finezji w tym starciu wielkiej nie ma, akcja typu skan->lot->bum. Obronce trafiam juz drugi raz, ale generalnie dosc niezle pilnowal swoich zabawek, także tym bardziej cieszy do tego dorwałem tylko część jego floty, gdyż gdzieś jeszcze uchował 100 GąSek, także ma z czego startowac do odbudowy RW musze zadedykować nie komu innego, jak Riddickowi - on będzie wiedz…

• graty Break, zawsze na pare kolejnych latajek bedzie :))

• lubic czy nie lubic, wazne ze STejk jest i zysk sie zgadza ;p graty

• hah, a ja nawet jego floty w zyciu na skanie nie widzialem :)) gratulacje Kamil, w koncu procent na miare Twoich mozliwosci, teraz tylko pozostaje czekac na wiecej

• Siema Drugi raz wpadam bo bezpańskie trampki Zoonka, mam nadzieje, że nie ostatni ;p Zoonkowi oczywiście SzO, to w końcu tylko ułamek jego floty transportowej Pozdrowienia dla całego PZT i wszystkich znajomych Przy okazji gratulacje Lzk nowego top1 solo Meritum: Dnia 21-06-2017 13:55:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hate [PZT] ________________________________________________ Pancernik 1.080 _________________________________________ Obrońca Zoonk [BERK] _________________________…

• Siema totalny brak finezji, czyli skan->lot->bum Pozdrowienia dla całego PZT, wszystkich znajomych i zywych dusz na Merkurze Meritum: Dnia 17-06-2017 14:29:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hate [PZT] ________________________________________________ Pancernik 6.342 _________________________________________ Obrońca zygusiek [Emeryci] ________________________________________________ Mały transporter 5.109 Duży transporter 1.295 Lekki myśliwiec 177 Ciężki myśliwiec 75 Krążownik 3.3…

• był bunkier, nie ma bunkra, innego scenariusza spodziewac sie nie mozna gratulacje wlotu

• eleganckie wietrzenie ciezkiego sprzetu, graty Halinko

• Siema :)) co jak co, przyznam, ze takiej niespodzianki sie nie spodziewalem, ale dobrze, ze to zaskoczenie z gatunku tych pozytywnych :)) Agresor, postanowil skosic mi troche trampków i surki, efekt można oglądać poniżej ;p pewnie swoje zrobiło zmeczenie, po triumfie Naszych piłkarzy z Rumunią, a także trunki, które w owym zwycięstwie miały jakże ogromny udział :pp z mojej strony też było sporo emocji, bo miałem 20 sekund między skanem obroncy lecacym na moona z flota, a dolotem ataku na moona z…

• Siema cz. 4 Jeszcze taki chudy STejk z seri, skan->lot->bum w wykonaniu komarowej orkiestry :)) Pozdrowienia dla wszystkich graczy Merkura, którym sie jeszcze chce :)) Dnia 10-06-2017 18:02:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hate [PZT] ________________________________________________ Mały transporter 6.038 Lekki myśliwiec 199.771 Krążownik 50 _________________________________________ Obrońca jejkob ________________________________________________ Duży transporter 4.601 Recykler 5…

• Siema cz. 3 :)) Nooo ale w końcu też pacnąłem coś co można zapisać w pełni na moje konto :)) Po STuknćieniu Hadesa czekałem późna godziną na powrót trampków z Hadesa, by bezczynnie nie czekać, postanowiłem trochę poskanować. Odezwał się wówczas Riddick, który czynił to samo i tak przy rozmowie przeglądaliśmy sobie sąsiadów. Ja nic konkretnego nie wyskanowałem, natomiast Riddick znalazł Omara, który mi przypadł w udziale, za co jeszcze raz należą mu się podziękowania Stwierdziłem jednak, że musia…

• Siema cz. 2 Tym razem również jest w ST niewiele mojej zasługi, za to laury powinien zgarnąć Riddick, który postanowił pomylić się o jedno zero przy teleportowaniu OWiec :pp także, cel przez niego wypatrzony i mi podrzucony, za co mu bardzo dziękuje i obowiazkowo własnie mu należy sie dedykacja w tym STejku :)) Mam nadzieje, że kolejny lot odbedziemy juz w ACSie i bez teleportowych wpadek :pp Meritum: Dnia 10-06-2017 03:16:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hate [PZT] ___________…

• Siema ! O bogactwach Hadesa wiedziało chyba pół uni, jego raporty szpiegowskie wzbudzały wyobraźnie każdego prawdziwego flociarza, była to wrecz swoista Hiszpańska Flota Skarbów, o której zawartości marzyli wszyscy piraci na karaibach Nie ukrywam, ze nie spodziewałem się, ze to akurat mi przypadnie udział jej upolowania, ale tak na prawdę głównie zasluga Stocka, ze to ST powstało Chciałbym mu z tego miejsca podziekować za fajną akcję, mocno na spontanie, ale myślę wyszło i tak nieźle Nie mogę te…

• Graty Farciku, juz tak na ten swoj nick nie narzekaj, bo 30 GeSi piechota nie chodzi :)))

• No obronca chyba musi nad ta pamiecia popracowac, skoro o takiej ilosci zabawek zapomnial :p gratulacje wlotu

• Siema taki tam sympatyczny farming :)) Pozdrowienia dla całego PZT i wszystkich znajomych :)) Meritum: Dnia 01-06-2017 23:11:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hate [PZT] ________________________________________________ Pancernik 1.500 _________________________________________ Obrońca massakill [D_D] ________________________________________________ Mały transporter 4 Duży transporter 10.302 Recykler 85 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Hate [PZT] ____…

• Gratulacje, ile razy na niego lece to zawsze siedzi, a regularnie tymi trampkami kusil :p top na zabawki

• hah, jedni twierdzi ze zemsta najlepiej smakuje na cieplo, inni ze na zimno, a ja twierdze, ze zemsta zawsze dobrze smakuje, zwlaszcza poparta takim nakladem pracy, jaki zostal przy tym RW wykonany, a raczej calosci przygotowan gratulacje Panowie, piekne lupniecie, az sie milo patrzy na 5 cyferek