Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-34 z 34.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Lamki , lameczki U18
PostCytat od Viper: „A mnie ktoś pamięta? Gram na Xalynth, mam zamrożone konto na u67 , wróciłem wczoraj z nowym uni do gry, śmiesznie trochę bo mija już około 9 lat jak pierwsze ST zrobiłem i tam spróbuje tego znowu dokonać Żyje tu ktoś?” Coś mi świta Cytat od Drewnojad: „ Również się melduję. Wróciłem po długiej przerwie i gram na nowym uni. Ktoś wspominał o milfusie, mam do niego nr telefonu ale nie wiem czy jeszcze aktualny - sporo lat minęło ” hmm Kornik... byłeś chyba w sojuszu GAW , nie ? Jak…
-
Nie kto inny
-
W takim razie zapytam o pewnego polskiego pianistę, który odmówił wykonywania koncertów w pewnym państwie z powodu prowadzonej polityki zagranicznej przez to państwo To akurat łatwe, bo wydarzenie całkiem niedawne.
-
Może o El Greco?
-
Cytat od Aecjusz87: „Telemann? Początkowo myślałem o Handlu ale daty nie bardzo pasują.” Oj, chyba za dobrą podpowiedź z tym wiekiem dałem Haendel też znacznie mniej, bo Telemann napisał około 3000 dzieł i nie słyszałem o kimś, kto by go prześcignął.
-
Ojjj nie, kompozytor, o którym mówię napisał grubo parę razy więcej dzieł i zaliczany jest do epoki baroku, jednak zmarł jak Mozart był już nastolatkiem
-
W takim razie zapytam się o takiego kompozytora, którego uważa się za najbardziej płodnego - w sensie ilości napisanych dzieł
-
Chodzi o Ronaldo i C. Ronaldo ?
-
Lamki , lameczki U18
PostNie wiem czy ktoś mnie pamięta, grałem w AoK, niestety chyba tylko 1 czy 2 osoby od nas grają jeszcze, a nasze flotki pospadały chyba na 67 Sam coś tam klepie teraz na Andro ;)Cytat od Bladeripper Returns: „Ja pykam na U1 i Andro jak coś zapraszam :D” Wysłałem ci pw
-
tatkojmb [MIT] vs Owocek [★NaAvi★] - 6191,28% Top 5 solo- czyli udana obrona przed agresorem :)
panko - - Hall of Fame
PostCzłowieku Wielkie graty, zapisałeś się w historii uni Andro. Należało się
-
AntiGameReborn
PostCytat od Francolino: „Cytat od Mari: „ Ostatnio zacząłem używać antigame i kolega powiedział mi, że można ustawić, że jednym przyciskiem wysyłamy np. 200 dt na ekspa, czy to prawda i jeżeli tak to jak to zrobić? ” antigame.de/share/FD1-expo.jpg ” Mam problem w znalezieniu miejsca, gdzie miałbym wpisać, że chcę wysłać 200 dt na ekspe. Ten screen pokazuje ikonę ekspedycji, ale jak nie mam wybranych żadnych statków, to jest ona u mnie nieaktywna. Czy mogę prosić o pomoc?
-
Cytat: „Z e p t o s napisał(a) Cytat: „panko napisał(a) Dziwne, brakuje mi 25k pkt ?(” tak to jest jak się nie czyta chociaż 3 ostatnich postów ... aktualizacja trochę się opóźni ... właśnie wgrywam poprawne pliki na serwer dodałem koło daty aktualizacji dokładną godzinę pobrania statystyk...” Cytat: „wszystkie dane pobrało z: Statystyki (Zaktualizowane: 2008-01-24, 16:05)” Przeczytałem, ale od 24.01 nie zrobiłem 25k pkt. I wcale nie mam do Ciebie jakichś pretensji, podziwiam Twoją pracę i trud …