Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-94 z 94.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
w końcu się pochwaliliście , można oczopląsu dostać od tego klikania, szczególnie jak na raz bawi się laserem z kotami ja przy okazji też zdjęłam gwiazdeczkę wtedy zdecydowanie fajna akcja grupowa! obrońca nieco speszony, napisał do mnie dlaczego akurat jego wybraliśmy, no tak wyszło zdecydowanie, a nie jakies urlopowanie się!
-
Ja mam ostatnio szczęście, albo pecha, do znajdowania stojących flot strasznie daleko ode mnie. Zwykle oddaje takie raporty dalej, ale tego jakoś nikt nie brał. Flota stała, kusiła... No to zgarnęłam nudzącego się Safara i wpadliśmy na kawkę , dex jak zwykle zwieńczył całą akcję swoimi reckami Nie wiem, gdzie się podziewa DarkAngel, ale mam nadzieję, że wszystko w porządku i szybko się odbuduje! Pozdrowienia dla zgranej ekipy OLD! Słowo od Safara: Dziękuję za zaproszenie, mam nadzieje, że to poc…
-
Pierwsze RW w nowych barwach, ale jakoś tak po starem dex wyratował brakującymi reckami Kolega sympatyczny dopiero co wyszedł z cienia, nie miał moona, ale co do niego zaglądałam to nic ciekawego się nie działo, potem Zgredek podrzucił raport, że flota stoi, ale ja się nie ogarnęłam i dex poleciał. Niestety w ostatnich sekundach przed atakiem obrońca podniósł flote Podzielił flote na kawałki, żeby mniej kusiła. Tak czy siak, skasowałam mu potem z falangi mały kawałek floty z 16k lm (łącznie jaki…