Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 94.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Od dawna kolega trzymał część swojej floty na widoku obok mnie, zawsze z westchnięciem, że za duża dla mnie. Safar chyba próbował ją skubnąć, ale tylko deuter przepalał. W końcu na tyle odespałam, że mogłam zarwać nockę i spróbować szczęścia z gąskami 2 padły próbując, ale kolejna parka dała radę i tam flota wracająca z pz Wszyscy śpią, dex nawet telefonu nie odbiera ;), a moje stateczki to tylko na remis idą! Ostatecznie się udało wszystko spiąć i zebrać cały złom! Bez dex'a pancy i wiekszej po…
-
Miałam nie wrzucać, bo małe, ale dex kazał a że on znalazł tą falę, to nie mogłam odmówić Obrońcy należał się za ekspedycję całej floty i po raz drugi za zrobienie tego z planety także tego -BOOM- dla wszystkich moich ziomków Dnia 09-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor milkiwaj [OLD] ________________________________________________ Recykler 1 Lekki myśliwiec 164.617 Ciężki myśliwiec 3.094 Okręt wojenny 1.722 Pancernik 6.443 _________________________________________ O…
-
Wszystko sama, sama Sama znalazłam Sama zdjęłam moony Sama wyklikałam zawrotke Sama wyliczyłam zawrotkę, tylko o 3 sekundy się machnęłam, ale był tam Safar i mnie ogarnął matematyczno-logicznie. Sama poleciałam i zebrałam złom Wielki szacunek dla obrońcy, walczył jak lew Wrobił mnie w moona na zawrotce, czekał do ostatniego momentu, żebym nie zdążyła swojego ataku cofnąć. Zakosił większą połowę z tego złomu. Potem w ostatnich sekundach jeszcze podwoił obronę na planecie matce. Uściski dla chłopa…