Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 94.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ostatnio przepalam radośnie deuter na próżno (sulks.gifna Snaffiego), a tu taka niespodzianka. Skany puszczone typowo pod farmienie, kilka już poszło i dochodzę do skanu Valak'a. Taka samotna flotka, bez minutek, no musiałam się zaopiekować. Nieco zbyt gorliwie, bo pacnęło mi się 60k zmiast 30k pancy, zawracać przecież nie było sensu Obrońcy SZO PIONA dla OLD Safar mega farmer Dnia 18-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor milkiwaj [OLD] ________________________________…
-
TOP 1 ACS uni OBERON dex [OLD] & zgredek [OLD] vs. Krzynio [D_Z] ~ 93 473%
mikiwaj - - Hall of Fame
PostCytat od therealkmr: „jak wysoko i finezyjnie chcesz zawiesic poprzeczke nastepnym razem ? ” ja myślę, że tu już teraz tylko zdejmowanie parami graczy
-
TOP 1 ACS uni OBERON dex [OLD] & zgredek [OLD] vs. Krzynio [D_Z] ~ 93 473%
mikiwaj - - Hall of Fame
Postkaboom super wlot
-
W końcu ST, które mogę zadedykować staruszkowi SAFARowi , co odszedł na farmową emeryturę udostępniając mi swoje konto. Trochę skromne, ale Oberon sobie sleeping.gif, czekając na jakąś większą akcję. Obrońca popełnił standardowy błąd zieleniaczka wychylającego się zza liści, zamiast flotę posyłać z księżyca, to poszła na transportuj z planety. Nie mogło się skończyć inaczej. Dnia 11-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor milkiwaj [OLD] __________________________________…