Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
gratki wlotu, pomocna nie byłam wcale , bo ciężko czegokolwiek pilnować w drodze do pracy trochę mi szkoda mojego przepalonego deuteru na wcześniejsze wietrzenia pancy, ale jak widać ja wybrałam dobrze-sen, a ciebie potem pokarało za oszczędności i poduszka przytuliła <tuli tuli luli lulaj> koledze kolosowi SZO!
no nie... cudowny początek tygodnia :D, piona dla OLDów, lekko przyślepych i przygłuchych w tym wietrze Nowe mięśnie w podstawkach ćwiczymy DZtom ;), gratki
Cytat od dexPL: „Milki pisze do siebie ” no ładnie, jakby już wystarczająco plotek o mnie nie było na uni to jeszcze się wydało, że gadam do siebie ...
Jestem mistrzem bezsensownego palenia deuteru. Po udanym wlocie, puściłam jeszcze atak na drugą sporo dalszą planetę, dopiero recki się ruszyły po leżący złom... Oczywiście Pan Kleks się zalogował i nie dość, że 1k recków zaczął wiosłować, to musiałam zawracać daleki lot edit. jeszcze nie ogarnęłam dofarmów i wtopiłam 10kk :D, nic to, odbije sie przy okazji :D Piona dla OLD Dnia 24-10-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor milkiwaj [OLD] ____________________________________________…