Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-64 z 64.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje! Na swoją obronę dodam, że tego samego dnia mi spadło 100 KR i 30 owiec. Nawet byście się nie przebili Tak czy owak. Gratulację. Dzisiaj rano miałem złomować resztę flotki na moonówkę dla znajomego. Jednak ta kulka sprawia, że może polatam jeszcze kilka dni ! Obrońcy Szo ! <rolf> Edit : mniej więcej połowa złomu u mnie.
-
I znowu - Cześć! Kolejny raporcik ląduję na forum, ku przyszłej nostalgii. Pozdrawiam serdecznie wszystkich polujących. Udałych łowów! Salute Dnia 07-07-2018 16:45:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fumfo [E_H] ________________________________________________ Duży transporter 7 Krążownik 50 _________________________________________ Obrońca oddamm [PMO] ________________________________________________ Mały transporter 4 Lekki myśliwiec 50 Ciężki myśliwiec 9 Krążownik 5 Statek kolo…
-
Dzień dobry Cosmos ! Dnia 07-07-2018 03:18:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fumfo [E_H] ________________________________________________ Duży transporter 4 Lekki myśliwiec 25 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 50 _________________________________________ Obrońca KETAMINE ________________________________________________ Mały transporter 10 Lekki myśliwiec 8 Ciężki myśliwiec 65 Krążownik 3 Recykler 2 Sonda szpiegowska 6 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 __________________…