Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-27 z 27.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Graty starcia. I jednocześnie ja mam ten sam dylemat. Wykręciłem ST ze szczątków ok 4% a konwerter wykazuje 7%. Jak to się teraz wylicza?

• Siemanko, ogólnie obrońca zaskoczył trochę badaniami, których nie odkryłem - mój błąd, ale biedy niema. Szybkiej odbudowy! I jest ponownie top1 w stronę bandyty. Pozdrowienia! Ps. Jak tutaj wrzucacie nuty, to i ja dorzucam Bez sentymentów lecimy dalej youtube.com/watch?v=jk94iQyHtzg Dnia 10-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dr Kiwi [Szuukam] ________________________________________________ Krążownik 30 _________________________________________ Obrońca Marst [TEREFE…

• Gratki wlotu i przejęcia podium w stronę bandyty

• Dzięki kolego za troskę i uwagę. Zmieściłem się w przedziale czasowym, także bana nie będzie

• Siemanko. miało być bez strat wg. symulatora więc reszta poszła na inny atak, ale tragedii niema Ps. szukam sojuszu, do wspólnego latania przez całą dobę Do zobaczenia! Dnia 09-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dr Kiwi ________________________________________________ Duży transporter 4 Krążownik 8 _________________________________________ Obrońca Commander Flame ________________________________________________ Lekki myśliwiec 40 Wyrzutnia rakiet 20 ________________…

• Witam

Dr Kiwi - - DiD Zibal

Tak właśnie studiuje, faktycznie trochę się pozmieniało. Powiedzcie mi jeszcze proszę, ACS jest w standardzie już, że się nawet o tym nie pisze? Czy nasze uniwersum niema łączenia flot ?

• Witam

Dr Kiwi - - DiD Zibal

Siema, nie było mnie chyba z 5 lat i trochę się pozmieniało... Powiedzcie mi proszę, co to za zmiany? Po pierwsze nie ma mojego konta z forum? Jakieś czystki były? I po drugie - odnośnie tego universum. Rozumiem, że sondami normalnie można atakować - jaki jest limit ataków na dobę i czy w ogóle taki jest? Pozdrawiam serdecznie!