Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 248.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Stało u sąsiada prawie godzinę bez opieki to zabezpieczyłem żeby się nie zgubiło Obrońcy Pozdrowienia dla soja. Dnia 03-03-2018 12:07:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kiler [LaOrden] ________________________________________________ Mały transporter 50.000 Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca izinowak [BzW] ________________________________________________ Mały transporter 41 Duży transporter 20.000 Lekki myśliwiec 26 Ciężki myśliwiec 12 Recykler 1 G…

• Graty Franek! co do obrońcy Assana1 to życzę oczywiście , myślę że kolega idzie na rekord złomów w ogame i dobrze mu idzie Pozdrawiam

• co Ty dzban pierwszy raz raport widzisz? masz wyżej napisane Na polu zniszczeń unosi się 1.495.427.400 metalu i 1.220.575.800 kryształu.

• Dzięki chłopaki za wspólny lot, nie ważne co było liczy się wynik, a ten jest zadowalający obrońcy rzecz jasna

• Bardzo ładny stek, gratulacje! szkoda że ja nie mam takich informatorów Obrońcy szo.

• 5 min lotu i na waciki jest Obrońcy szo! Pozdr. dla soja Dnia 25-02-2018 09:24:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kiler [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 60.000 _________________________________________ Obrońca Szwajcar91 [W a M] ________________________________________________ Krążownik 3.000 Okręt wojenny 1.002 Recykler 1.000 Gwiazda Śmierci 10 Pancernik 1.700 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Kiler [LaOrden] _____…

• Graty Franiu soczysty stek, ja coś dzisiaj nie mam szczęścia, przepał za przepałem, ale za to Ty nadrabiasz Obrońcy szo

• Odbiór fsa u sąsiada Dnia 17-02-2018 09:55:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kiler [LaOrden] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca izinowak [BzW] ________________________________________________ Mały transporter 198 Duży transporter 22.770 Lekki myśliwiec 129 Ciężki myśliwiec 60 Recykler 1 Sonda szpiegowska 873 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwi…

• Pięknie! Franek pozazdrościć takiego strzału w układzie, rewelacja Obrońcy szo !

• Witam Akcja zapoczątkowana wczoraj, a zakończona dzisiaj Obrońcy Pozdrowienia dla soja Dnia 12-02-2018 18:08:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kiler [LaOrden] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 6.400 _________________________________________ Obrońca xan [Malal] ________________________________________________ Mały transporter 13 Duży transporter 5.380 Recykler 4 Niszczyciel 3.060 Gwiazda Śmierci 2 Wyrzutnia rakiet 288.097 Lekkie działo laserowe 20.7…

• przyłączam się do słów przedmówców, naprawdę ktoś pomyśli że to nasza puszówka Graty Franiu! Obrońcy oczywście oby grał jak najdłużej !!!

• Obrońca był aktywny, powysyłał kilka DT na farming i zrobił kilkunastominutową przerwę więc ją wykorzystałem był jeszcze jeden lot na inny moon po surowce, ale na minutę przed wlotem kolega wrócił i uciekł, weszły by 2 steki no ale trzeba było czekać, aż telepek ostygnie. Obrońcy Pozdr.dla soja. Dnia 11-02-2018 15:02:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kiler [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońc…

• Graty Franek, na waciki będzie Obrońcy

• Graty Majs! się dzisiaj rozkręciłeś ładny zysk obrońcy szo!

• Wizyta u sąsiada, widziałem na fali jak leci podzieloną na 4 flotą na ekspedycje, więc na spontanie puściłem gąski, i o dziwo weszło Obrońcy i więcej uwagi Pozdrowienia dla soja. Dnia 09-02-2018 18:28:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kiler [LaOrden] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 3.000 _________________________________________ Obrońca Szwajcar91 [W a M] ________________________________________________ Mały transporter 5.374 Duży transporter 3 L…

• Graty! też chciałbym "takie tam"...

• Gadaj zdrów, dałeś plame z Majsem, zagrałeś jak lama i nie umiesz się do tego przyznać, przegrywać też trzeba umieć, co do rzekomych profitów o których piszesz to przynajmniej 2 wloty (w satki) miałeś bez zysku, obliczyłem twoje straty Lmów, Mt. i koszt paliwa, resztę Twoich profitów opiewała na 2 do 10 kk surowców, więc żałosne te wypociny powyżej. Nie pozdrawiam.

• Siema:)

Leo - - DiD Eridanus

Gadaj zdrów, dałeś plame z Majsem, zagrałeś jak lama i nie umiesz się do tego przyznać, przegrywać też trzeba umieć, co do rzekomych profitów o których piszesz to przynajmniej 2 wloty (w satki) miałeś bez zysku, obliczyłem twoje straty Lmów, Mt. i koszt paliwa, resztę Twoich profitów opiewała na 2 do 10 kk surowców, więc żałosne te wypociny powyżej. Nie pozdrawiam.

• Piękny strzał! widać że nawet nie liczyłeś bo zapewne byś niszczarki dodał i straty by były dużo mniejsze, mimo wszystko szacun, złapać kogoś kto gra nocą lub o świcie w ciągu tygodnia (tylko po to by się po satkach przelecieć!), nie jest łatwe, wiem bo sam na tego Pana poluję, Obrońcy bez szo! mam nadzieje że mnie też się poszczęści i zezłomuje mu resztę tego co zostało + to co z doku odzyska.

• "Kuźwa a ty skanuj i pilnuj i czekaj i sprawdzaj fale ! tongue.png Trafi się takiemu jak ślepej kurze ziarno smile.png" Trafi, nie trafi prócz dobrej obserwacji trzeba mieć jeszcze trochę szczęścia, a szczęście sprzyja lepszym (bez urazy) Graty Sati, procent nie wielki, ale na waciki będzie