Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 248.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Lot przez pół gali ale opłacił się;) ostatnio było dużo mety i dexu, więc kryśka mile widziana. obrońcy Pozdr. dla soja. Dnia 09-04-2018 22:52:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kiler [LaOrden] ________________________________________________ Mały transporter 50.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca harni28 [ANU] ________________________________________________ Duży transporter 50.638 Lekki myśliwiec 10 Krążownik 3 Recykler 1.105 Gwiazda Śmierci 1…
-
Witam, od dawna nic nie ustrzeliłem na tym wymarłym unii, więc dzisiaj sobie trochę odkułem. Lot ponad 80 układów i obrońca połowę pz odzyskał więc życzę mu Pozdr. dla soja. Dnia 08-04-2018 17:17:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kiler [LaOrden] ________________________________________________ Mały transporter 400.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca kicibamba [ANU] ________________________________________________ Duży transporter 115.000 Gwiazd…
-
Jak by ogejm nie dostarczał wrażeń i dobrej zabawy to by ludzie w to nie grali, a co za tym idzie gra nie generowała by zysków, co do zmian jeżeli gracze ich chcą to administracja powinna wziąć to pod uwagę, choćby po to aby nie stracić obecnych, aktywnych graczy i zachęcić tych biernych siedzących na urlopach, więc nie popieram przedmówcy i jestem Za!
-
Skan szybkie liczenie, lot prawie 100 układów ale weszło Obrońcy Pozdr. dla soja. Dnia 09-03-2018 16:32:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kiler [LaOrden] ________________________________________________ Mały transporter 70.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Pikachu ________________________________________________ Duży transporter 30.000 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Kiler [LaOrden] __________________…
-
Kiler [LaOrden] & Majs [LaOrden] & satanael [LaOrden] vs. harni28 [ANU] ~ 4465.52%
Leo - - Starcia Eridanus
PostAkcja trochę chaotyczna z mojej strony, tak to jest jak się robi trzy rzeczy na raz, nie dopilnowałem momentu zawrotki stacji przez obrońce i 2 pierwsze fale nie weszły, więc i dofarmu więcej nie było, co za tym idzie recki też przestrzeliły i puściłem drugie ale w tym czasie obrońca zdążył zebrać sporą część pz. Dzięki chłopaki za pomoc ! Obrońcy szo, ma się z czego odbudować. Pozdrowienia dla soja. Dnia 05-03-2018 19:59:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kiler [LaOrden] _______…
-
satanael [LaOrden] vs. stredar [PRC] ~ 3187.12% vs. Maestro [WGP1920] ~ 1534.07% vs. ynku ~ 1134%
Leo - - Starcia Eridanus
PostGratuluje Sati, owocny dzionek nieźle zarobiłeś obrońcom szo