Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-45 z 45.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nowe Filmy

Sega - - Muzyka i Film

Ciągle widze inne sceny z filmu "władca pierścieni". Nigdy nie byłem w kinie na tym filmie, żałuje bo podoba mi się. Oglądałem go tylko w domowym zaciszu. I ciągle widze sceny których tam nie ma. Może ktoś wie czy jakies sceny nie zostały pokazane w filmie ale były nakręcone? A może ktoś wie gdzie znaleść wersje z całością, każdą sceną? Jak co PW POZDRAWIAM

• Nowe Filmy

Sega - - Muzyka i Film

Cytat: „Lady Claire napisał(a) ja w poprzedni weekend bylam na Hitmanie i ogolnie musze przyznac ze film mi sie podobal i wyszlam z kina zadowolona taki lacikowy, momentami smieszny, akcja jest wartka... przyjemnie i odprezajaco sie oglada i ani troche sie nie dluzy... tak wiec spokojnie mozna sie wybrac ze znajomymi do kina i przy okazji opchac sie popcornem ;)” A jest nawiązanie w pewnym stopniu to gierki?

• Nowe Filmy

Sega - - Muzyka i Film

Oglądałem 1408 i powiem wam że to jeden z najlepszych filmów jaki oglądałem ( a było ich wiele :D) Co do tych zakończeń to faktycznie są 2 i powiem że to drugi mi bardziej się podobało. Ktoś wie czy mają być wkrótce jakieś "mega premiery"??

• Nowe Filmy

Sega - - Muzyka i Film

Cytat: „Ponury_JOKER napisał(a) Ja z chęcią obejrzę pozostałe części SAW, ale juz z mniejszą ochotą niż pierwsze dwie części (trójka mi się nie podobała - brak tego swoistego, klimatycznego i zaskakującego zakończenia). Do Hobbita mi się jakoś nie pali, chyba że za produkcję będą odpowiedzialni ci sami ludzie, którzy kręcili Władcę Pierścieni. Eragona nie oglądałem i nie żałuję, bo słyszałem że to najbardziej spaprana ekranizacja książki jaką świat widział. Najstarszy będzie pewnie jeszcze gorsz…

• Nowe Filmy

Sega - - Muzyka i Film

Cytat: „Ponury_JOKER napisał(a) Ostatnio czytałem coś na Onecie, albo Interii o najnowszym sequelu Saw, czyli o czwartej części Piły. Pytanie do was: Ktoś się orientuje kiedy premiera? Najbardziej boli mnie to, że chcą nakręcić w sumie aż 6 części. A z reguły każdy następny sequel (zwłaszcza po zmianie reżysera) są coraz gorsze. Oczywiście mam nadzieję, że się mylę. Ale 1 i 2 były świetne, a trójka z innym reżyserem już taka sobie.” Zgadzam się, że coraz gorsza jest fabuła Piły. Obejrzałem 1,2 i…