Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 45.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nowe Filmy
Sega - - Muzyka i Film
PostRec super film zgadzam się Czasami kamera faktycznie trochę skacze ale dodaje to smaczku do filmu. Hancock taki średni film... Spodziewałem się czegoś lepszego. No ale myślę że jak ktoś chce obejrzeć to czasu nie zmarnuje. Ja dziś jadę na nową Mumie zobaczymy czy sie spodoba jak poprzednie części.
-
Zawszę lubiłem i lubię ręczną Sport który wymaga sporo siły i współpracy. Nawet gdzieś tam grałem, ale niestety nie ma klubu w okolicy więc wyniki słabe. Zła strona to to, że o kontuzje bardzo łatwo. Jak się w strefę wbijesz to nieźle możesz się poturbować
-
Cytat: „Pokutujący napisał(a) Polecam wszystki Sage "Miecz Prawdy" Terry'egp Goodkind'a. Świetne książki fantasy, bardzo wciągające, ciekawa jest tam perspektywa przedstawienia świata magi Saga składa się jeszcze z 10 części po ponad 600 stron każda Pozderki xD” Możesz tak lekko przybliżyć treść sagi? Bo się tak rozglądam i nie wiem co by tu kupić A wie ktoś może kiedy wejdą jakieś nowe książki dobrej fantasy? Ja tylko powiem, że 3 tom Eragona wejdzie w listopadzie, na tą książkę czekam z niecie…
-
Nowe Filmy
Sega - - Muzyka i Film
PostTeraz wychodzi tyle nowych filmów że szok o_o NP: Hulk 2 ( nic nie wiem dokładnie, ale ma być) Scarlet Iron Man Nieuchwytny Nieodebrane połączenie Jeśli ktoś był na którymś z tych filmów może coś powiedzieć tzn jaki był itp. Ostatnio w TV oglądałem Shinobi stary lekko ale dobry film japońska super produkcja
-
Cytat: „Skawua napisał(a) Kolejna ciekawa pozycja,również z empiku Brandon Sanderson - Elantris - książka jest o upadku miasta Elantris nazywanego miastem bogów a następnie jego zmartwychwstaniu w sumie to fabuła dosyć oklepana,ale za to dialogi są bardzo dobre i całość czyta się całkiem przyjemnie ;)” Ale to tylko jedna książka? Ile stron? Bo prawdziwa Fantastyka to co najmniej trylogia, a może mają wejść kolejne tomy? Kurczę muszę poszukać jakiś dobrych książek bo sie nudzę.
-
Nowe Filmy
Sega - - Muzyka i Film
PostJak się dowiedziałem że z Jessic'ą Albą to już poluje, bo do kina nie ruszam wole na kompie oglądać. Zapowiedzi są, że dobry horror to się okaże.
-
Nowe Filmy
Sega - - Muzyka i Film
PostFakt co do fabuły dlatego mówie, że krótki może pare min dodało samku filmowi. A co do horrorów to ma wejść Oko nie wiem co i jak ale jest rekalma no i Jessica Alba Jeszcze jest 30 dni i nocy film o wampirach na arktyce nie oglądałem jeszcze A ktoś oglądał film No Country for Old Men, albo Aż poleje się krew / There Will Be Blood (2007)?? ktoś poleca film lub odwrotnie?
-
Nowe Filmy
Sega - - Muzyka i Film
PostRosso ma racje mgła straszna nie jest ale film oglądać się da. Mi też podoba się ostatnia scena takie chamskie nietypowe zakończenie Ostatnio oglądałem również flim Jumper naprawdę dobry jeśli ktoś lubi taki rodzaj. Szkoda tylko, że taki krótki
-
Nowe Filmy
Sega - - Muzyka i Film
PostWszyscy mówią że ten projekt monster jest dobry, chyba obejże Może mi ktoś powiedzieć o co z grubsza chodzi? Gdzieś czytałem komentarz że to będzie kolejna GODZILLA prawda to?
-
Nowe Filmy
Sega - - Muzyka i Film
PostCloverfield to jest ten project monster? Się zastanawiam czy nie obejzeć wreszcie taki inny sposób oglądania (czyt. ta kamera) a i zapowiada się nie źle. Ile trwa film? Jaką dałbyś ocene w skali od1 do 10? No i czy warto?
-
gobi a skąd zamawiałeś?? Merlin.pl czy Allegro czy jeszcze coś innego? Bo ja też chce sobie cos zamówić bo straszne nudy a tak to sobie poczytać można A czytał ktoś z was Eragona i/lub Najstarszego?? Mi się strasznie podobało. Najlepsze są opisy bitew są zrobione świetnie i ma sie wrażenie jakby się widziało to wszystko co się dzieje do okoła
-
Cytat: „Agarwaen napisał(a) Osobiście nie zaliczałbym Harrego Potter`a do książek fantasy ;/ to mi pachnie książką przygodową z elementami magii, ale to tylko moja opinia^^ (żeby nie było przeczytałem wszystkie części HP ;/)” Tytuł jest Fantasy czyli literatura magii i miecza więc Hp raczej się nie zalicza ale jako sam w sobie tworzy jakiś rodzaj i jest w tym dobry Mi się podobało. A co powiecie o Ziemiomorzu gdzieś słyszałem że dobra książka czy to raczej jest ogólny tytuł paru ksiąg już nie pa…
-
Cytat: „Gacunio napisał(a) A ja mam takie pytanie Aczkolwiek lubie poczytać fantastykę stad moje pytanie. Co byście polecili, ale chodzi mi o coś podobnego do Władcy Pierścieni lub Wiedźmina? Coś podobnego ? E: Podobnie jak u kolegi wyżej u mnie tez przygoda z fantasy rozpoczęła się od WP, a potem Wiedźmina :)” Ja wiem fantasy to ja rozpoczłem od Hobbita. Potem HP wszystkie części a ostatnio Eragon i Najstarszy (świetne książki, nakomićie opisane bitwy itp.) jeśli miałbym coś polecić to to W sum…
-
Nowe Filmy
Sega - - Muzyka i Film
PostJa ostatnio oglądałem: "Jestem legendą"- bardzo dobry film i pewnie pare razy jeszcze go na kompie obejże. "Infiltracja"- mimo że nie jest taki nowy to sobie obejżałem i u mnie dsotał by jakieś 8/10 "American Pie 6"- oczywiście znany gatunek, dla fanów godny uwagi "Next"- nie najgorszy film, przynajmniej jak oglądałem to się nie nudziłem oczywiście polecam I niedługo chce oglądać "The Golden Compass" "Skarb narodów: Księga Tajemnic: "Oby kontra predator 2" "Wojny smoków" "Beowolf: Potwór" Te wyż…
-
Nowe Filmy
Sega - - Muzyka i Film
PostRosso a dobry ten I am Lagend? Też chce sobie zobaczyć bo po zwistunach wyglądało dobrze Polecam film Next z Nicolas-em Cage-em całkeim nie zły. A i jesli ktoś nie ogladał to również Testosteron <----- Polski film niektóre teksy są wprost genialne.
-
Nowe Filmy
Sega - - Muzyka i Film
PostTak sobie ogladam maxiora i patrz a tu takie filmy jak: Skarb Narodów Księga Tajemnic Batman The Dark Kinght Alien vs. Predator: Requiem Boewulf - Potwór Aż czuje się zacofany tyle ich jest Co sądzicie o tych filmach czy będą hitami czy jakieś marne produkcje z nich wyjdą? POZDRAWIAM /przypominam, że doubleposting nie jest dozwolony C.
-
Nowe Filmy
Sega - - Muzyka i Film
PostCytat: „CookieMonster napisał(a) wyszla wersja rozszerzona/rezyserska wladcy perscieni , powino byc tam ciut wiecej.” Nie słyszałem Będę musiał się porozglądać Dzieki za info może wreszcie będę wiedział skąd niektóre sceny są.