Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 194.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ja tradycyjnie na doczepkę także dzięki za lot teraz przetapiamy i jazda dalej obrońcy SzO, z moonem teraz powinno być łatwiej Btw. coś późno miałeś ten obiad jak ja już kawkę piłem

• Bez kitu nie karmcie trolla bo widać, że lubi się kompromitować i sprawia mu przyjemność to błaznowanie. Szkoda nerwów, lepiej przemilczeć niech sobie popisze aż mu się znudzi Graty wlotu, obrońcy szo

• Flota rośnie w zastraszającym tempie, % coraz lepsze to się nie ma co dziwić, że mi tak uciekacie gratki i oby tak dalej

• Wszystko ładnie pięknie tylko ja się pytam po co ten moon obcym robisz, a swoim to już nie łaska? Gratki wlotu, flotka coraz większa także przetapiaj i lataj dalej obrońcy szo jak już ma kule to będzie łatwiej

• Pięknie Ci wyszła wyliczanka, dzięki że mnie wziąłeś ze sobą agresor zlekceważył ofiarę i puścił wszystko w jednym slocie nie spodziewając się kontraszi Życzymy mu SzO i miejmy nadzieję, że jeszcze się tu pojawimy po dobrej stronie Z pozdrowieniami dla wszystkich belkowiczów P.s. Kim Jest Baba Jaga?!

• @tom Wierz mi, robię co mogę Trampek co narobiłeś się pytam? Franc to za mało? Kulfixa musiałeś nam bić? Jak go nie przekonamy do dalszej gry to masz krechę jak stąd do Parzymiechów! A tak serio to gratki się należą, Kulfix nieuchwytny był jak mało kto. Ilość panter porażająca, zysk hardkorowy. Szambo ba i nic więcej

• Właśnie - co to za insynuacje?! ja to odkąd tam wbiłem w ten układ to nawet raz nie leciałem, a co dopiero mówić o wyczajeniu i podprowadzeniu złomu? Chyba serio niektórzy przeceniają moje możliwości No ale dziękuję za połechtanie mojego ego Zysk ładny wyszedł zatem udanego przetopu i SzO obrońcy

• Ciiiicho nic mu nie mówcie, może nie zauważy mnie to się wcale nie wydaje żeby szybko rosła, w zasadzie to wlecze się to nieprzeciętnie ale nie ma pośpiechu - co nagle to po diable

• @zjemtwojdeser Nawet tu musisz mi renomę psuć? Graty dla Maratończyka flota całkiem ładna, zysk również także przetapiaj i poprosimy podobne i lepsze na Urielu Obrońcy powodzenia w Auchan skoro odbudowy nie będzie, każdego szkoda.

• Tak dla przełamania monotonii Minionkowo-Baronowej coś od Zboczków ktoś mi się wbił z farmingiem ale za to podebrałem sobie jego złom tylko api zaginęło Przetopione także szukamy i latamy dalej Pozdrowienia dla śmieszków sojuszowych, wszystkich oglądających i fanów Dnia 13-05-2018 09:30:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor franc [ZBOCZKI] ________________________________________________ Okręt wojenny 9.000 Pancernik 23.000 _________________________________________ Obrońca Hyundai I…

• [ciach] Żeby nie było offtopu to gratki jeszcze raz Yes i powtórzę: kosmos Oby tak dalej, a obrońcy SzO Administrator Forum Toadie:Offtop

• - 1. Wrócę z ciastoramy to edytuje Każdy w życiu musi mieć swój pierwszy razb masz go i Ty jak na rozprawiczenie to całkiem nieźle wyszło - ponad 200 baniek piechotą nie chodzi były pewne niedociągnięcia ale najważniejszy jest efekt końcowy damy radę i jeszcze zrobimy z Ciebie pr0 lotnika turbo flociarza Dla obrońcy jak wspomniałeś strata żadna ale SzO życzymy No i trzymam kciuki za następne udane loty, może w końcu się Zboczki zmobilizują i jakiegoś ACSa klepniemy

• Coś TDO-wcy nie mają szczęścia ostatnio, czyżby ofiara majówkowego grillowania? Obrońca nie zmienił koloru na niebieski także życzę SzO. Pozdrowienia dla Zboczków i wszystkich fanów Dnia 02-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor franc [ZBOCZKI] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca kicek [TDO] ________________________________________________ Mały transporter 21.714 Duży transporter 4.721 Lekki…

• Jak zobaczyłem procent to myślałem sobie, że jakaś mizeria będzie... A tu bang 1kkk zysku i pełna zaskoczka! gratki i oby tylko takie wpadały jeżeli oczywiście nie zmienisz koloru na niebieski obrońcy tradycyjnie SzO

• Chyba otwarłem jakiś worek ze stekami tyle czasu posucha, a tu nagle starcia dzień po dniu zatem do jutra z pozdrowieniami dla Aramila, wszystkich ZBOCZKÓW i kibicującym podnoszącemu się po każdej wtopie francowi udanego weekendu! Meritum: Dnia 20-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor franc [ZBOCZKI] ________________________________________________ Pancernik 8.000 _________________________________________ Obrońca Haidenn [TDO] __________________________________________…

• Ożeż Ty w cara... Ach ten mój pusty łeb, nie wpadłem na to żeby podrzucić linka jeśli można tak powiedzieć to dobrze, że jesteś chory i się nudziłeś w takim razie SzO, yyyyy znaczy zdrówka Edit: zaraz naprawię ten błąd

• Haha byczku Fertrampku żadnej czerwonej płachty tu nie ma proszę się odstosunkować od moich biednych pancuszków i nie ostrzyć na nie sznurówek

• Wreszcie po kolejnej odbudowie udało się coś trafić, poranny przegląd galaktyki i minutki u Zeusa. Sondy poleciały na przeszpiegi i ukazały transy niestety praktycznie puste. Szybka decyzja i dziewiczy lot Obrońca mimo znikomej straty i spadku zaledwie o 10 pozycji po zalogowaniu zrobił się niebieski mam nadzieję, że wróci na pustynie zwaną Urielem. Meritum: Dnia 19-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor franc [ZBOCZKI] ________________________________________________ P…

• Nie gadaj Kulfon, to poprostu francowe fatum ciąży na tym koncie Drake też coś wie na ten temat Agresorowi gratki bo wyczuł moment i wykorzystał to z niezłym rezultatem, koka SzO i nie daj się patrz ile ja już bez złoma cisnę, jakiś rekord chyba pobiłem

• Floty tam było tyle co kot napłakał, a i tak udało Ci się wycisnąć niegłupi zysk Drake specjalista od wyciskania czegokolwiek z okopów Graty i oby tak dalej, a obrońcy SzO i korzystania z moonów