Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-86 z 86.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#108 Xin [PHOENIX] & #? OldSmuggler [PHOENIX] & #? Prorok [PHOENIX] vs. cosword [EZM] ~ 52359.31%
PostGratuluję chłopaki przetapiajcie i budujcie tam ;). Dla pusherka SzO nie życzę. Konto skonczyło tak jak zapowiadałem dawnoooo temu zanim mi jeszcze Ogame konta nie skasował ;). Dzięki za pozdrowienia i może kiedyś do zobaczenia
-
New top 2 Antares Calineczka [Exp] vs Moonmaker---> 83.457,611% + 12.172,244%
BartoszK - - Hall of Fame
PostKiss zawsze Cię lubiłem jak z nami grałeś, ale ja nie rozumiem. Piszesz cały czas na forum, że Cichy się pushował, po czym przejmujesz jego konto pod nickiem Calineczki i złomujesz push konto Cichego? Jaki to ma sens? I kim Ty w końcu jesteś? Samael, Kissmeonmytulips czy Calineczka? Jeden ch..łop? Zabawne to rw i nie mi oceniać tylko GO.
-
Tak więc Panowie i Panie. Przyszła chyba pora.. zmienić avatar. Ebola na Antaresie zwalczona, czego można było się spodziewać, bo nasz top 1 bakacz Ebola Sars jak widać z nałogiem nie skończył co go zgubiło. Procent pewnie nigdy nie zostanie już pobity na tym wymierającym uni i przetapianych kontach, ale cóż! Pięknie! Nutka ode mnie: Ebola czuje we mnie piniądz. youtube.com/watch?v=_YHa208H-Gc Tyle z mojej strony. Teraz pora na wypowiedź Calineczki: Cytat: „ Te malutkie KA BUM dedykuje dla Frank…