Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-67 z 67.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam !!! Moje kolejne ST zamieszczam z mieszanymi uczuciami.... Jak w kawale o teściowej co do studni wpadła. Teściowa przepadła ale wody już nie będzie . Tak tutaj złapałem gracza, o którym wiem, że cały czas utrzymuje kontakty handlowe i "chatowe" z kolegą z sojuszu. Niemniej, gra jest grą i pozostaje mi życzyć Lukikorowi szybkiej odbudowy. Z tego też miejsca serdecznie pozdrawiam mojego oponenta bo chyba zabrakło naprawdę niewiele by uciec mi natomiast brakło DT by wszystko wysprzątać Szczer…
-
Serdeczne pozdrowienia dla chłopaków z Wafla - Opiekacza i Pana Stasia. Stasiu, dzięki za wsparcie przy tym złomie Dnia 17-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ogotay [Wafel-GS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20.000 Okręt wojenny 600 Bombowiec 500 Pancernik 1.800 _________________________________________ Obrońca xxxllbartekllxxx [GROM] ________________________________________________ Duży transporter 154 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 4…
-
Siemanko, Miłe, wtorkowe przedpołudnie, kiedy to na falandze zakołysała się ciekawa flota lecąca na równie ciekawy bunkier Po szybkim kontakcie z chłopakami efekt jak poniżej. Zysk może i symboliczny ale satysfakcja go rekompensuje. Serdeczne pozdrowienia dla Opiekacza za szybką asystę i dla Pana Stasia za wsparcie duchowe (następnym razem ) PS. Aha, złom jest częściowo pokłosiem nadpobudliwości pewnego gracza z sojuszu GROM. Dnia 08-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agres…
-
Witam, Lepiej późno niż wcale. Udane łowy w 5tej gali sprzed kilku dni. Dnia 03-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ogotay [Wafel-GS] ________________________________________________ Duży transporter 390 Lekki myśliwiec 6.001 Krążownik 500 Okręt wojenny 957 Bombowiec 499 Niszczyciel 100 Pancernik 987 _________________________________________ Obrońca Scooterboo ________________________________________________ Lekki myśliwiec 100 Ciężki myśliwiec 100 Krążownik 1.000 Ok…