Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-118 z 118.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

no Jirsak i Garguła na środku pomocy to byłby świetny duet

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Wszystkie portale podają że Łukasz Garguła porozumiał się z Wisłą i przyjdzie w czerwcu ale Wisła rozmawia z Bełchatowem o możliwości gry Garguły od stycznia za 200-300 tyś. euro Ja nie uwierzę puki nie zobaczę Garguły w trykocie z Białą Gwiazdą na piersi a co do napastnika podobno badania medyczne przeszedł jakiś 21letni napastnik z Brazylii i na dniach ma podpisać kontrakt zobaczymy co z tego wyjdzie

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Gun Jack masz rację zieniu, sobol, baszczu, el toro zrobili dla Wisły bardzo dużo ale potrzebna jest świeża krew i zawodnicy którzy są w stanie ich niebawem zastąpić Śląsk Wisła Lechia trzej królowie wielkich miast !!!

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Wisła ma takie same szanse na mistrzostwo jak Lech czy Polonia wystarczy trochę wzmocnić zespół i będzie dobrze ps. Red Wisła podała ceny piłkarzy od jakich mogą inne kluby zacząć negocjacje w sprawie wiślaków nie oznacza to że wszyscy oni opuszczą Wisłę jednak trzeba odmłodzić skład

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Cytat: „Red napisał(a) pif paf trafiony zatopiony Cytat: „Jest kara dla Wisły Kraków, za skandaliczne zachowanie piłkarzy tego klubu w meczu Pucharu Ekstraklasy z Cracovią. "Biała Gwiazda" zapłaci 30 tysięcy złotych, ponadto jej kibice zostaną pozbawieni możliwości zamawiania biletów na trzy następne mecze wyjazdowe swojej drużyny. "Klub Wisła Kraków został pozbawiony możliwości zamawiania biletów dla zorganizowanych grup kibiców gości na trzy najbliższe mecze Ekstraklasy, w związku z nagannym z…

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

łobo nie jest w najwyższej formie ale mam nadzieje że z niego jeszcze będą ludzie coś czuję ze będzie wymiana między Wisłą a Śląskiem chodzi mi o bramkarzy Bąk do Wisły Pawełek do Śląska

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

odpoczną trochę może ktoś dojdzie Skorża się weźmie za nich i zaczną grać 90 min na dobrym równym poziomie Jesteśmy z tobą Trenerze jesteśmy z tobą !!!

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Wisła Kraków - Odra Wodzisław 3:1 (0:0) 1:0 Rafał Boguski 52 min 2:0 Rafał Boguski 62 min 3:0 Rafał Boguski 77 min 3:1 Damian Seweryn 81 min Żółte kartki: Malinowski, Korzym, Dymkowski (Odra) Widzów: 12 000 Sędzia: Hubert Siejewicz (Białystok) Wisła: Mariusz Pawełek - Peter Singlar, Marcelo, Guedes de Lima Cleber, Piotr Brożek - Wojciech Łobodziński (46 min - Patryk Małecki) , Radosław Sobolewski, Tomas Jirsak (71 min - Mauro Cantoro), Junior Diaz (61 min - Marek Zieńczuk) - Paweł Brożek, Rafał …

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Byle kogo nie wezmą mam nadzieję

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Trener Skorża zostaje Starsi zawodnicy mają odejść a na ich miejsce mają przyjść młodzi perspektywiczni, głodni sukcesu piłkarze to jest teraz nam potrzebne !!! i oby tak się stało

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Cytat: „Rassija napisał(a) Y2K a na jakim forum? i kto lub co byl/o zrodlem informacji?” Na nieoficjalnym forum Wisły Kraków Było kilka tych nazwisk ale moim zdaniem nikt z nich nie poradził by sobie z naszymi gwiazdeczkami Kolejność alfabetyczna. Paweł Janas (GKS Bełchatów) Za: Duet trenerski Paweł - Rafał Janasowie to byłoby to (video)! Prowadził kiedyś drużynę w Lidze Mistrzów. Przeciw: Nie ma szans. Koło stadionu nie ma lasu, a w Parku Jordana nie biegają dziki. Grzegorz Rasiak może okazać s…

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

jak czytałem na forum kto ma ewentualnie zastąpić trenera Skorżę to sie przewróciłem Juande Ramos ( kluby Sevilla i Totenham) potrafi wydać 100 min. euro na transfery i zajmować ostatnie miejsce w lidze Szhum z Beitaru Jerozolima jak Wisełka miała by grać tak jak Beitar w Krakowie to dziękuję bardzo 1906 % poparcia dla Pana Skorży !!! Nie trzeba trenera zwalniać wystarczy kupić kilku młodych piłkarzy którym chce się grać co o kilku doświadczonych graczach powiedzieć nie można

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Porażka boli ale trzeba się pozbierać i w końcu zacząć grać na miarę możliwości. 1906% poparcia dla Pana Macieja Skorży !!!

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Cytat: „Rassija napisał(a) Y2K odczep sie od Poznania bo to co zrobili wasi kibice i pilkarze wola o pomste do nieba. i o wiezenie Rasizm znow wchodzi z butami w spoleczenstwo na calym swiecie... Naprawde wielkie gratulacje dla pilkarzy Wisly. Ci to sie dopiero potrafia zachowac. Gwiazdki ligowe...” a czy ja to pochwalam ?? też jestem tym oburzony!! jest to wielki wstyd ale tak już jest i to nie tylko w Polsce! Do Lecha Poznań też nic nie mam ale wkurzają mnie opinie kibiców z poznania " My jest…

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Ostatnio dużo się mówi o tym że pętla na szyi Srorży się zaciska Skorża to dobry trener i nie jego zmiany nam trzeba ale świeżej krwi, strach pomyśleć jak Paweł Brożek odejdzie ale mam nadzieje z za kasę z jego transferu w końcu kupią jakiś dobrych grajków jest kilku w polskiej lidze ale trzeba na to kilka milionów złotych ;/ Cytat: „ostry mecz o czym swiadcza kartki i kontuzje [zobaczymy kiedy Luczak wroci] Malecki mistrzostwo swiata zrobil nie zycze mu aby go ktos tak potraktowal i ordynarnie …

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Dziś derby Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda !!!

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

oj tak dla takich meczy chce się żyć oprawa i atmosfera była świetna Bo w Krakowie w Krakowie w Krakowie !! Gdzie najlepsi kibice w Polsce są !! Hej Wisełko Wisełko Wisełko !! TY NAJLEPSZYCH KIBICÓW W POLSCE MASZ !!!

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

jak mnie tu dawno nie było mecz z Ruchem dobry powinno być przynajmniej 4:0 pozdro