Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 118.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Cytat: „m954 napisał(a) Mamy grać swoje teraz mamy zarąbisty skład jesli nawet Beto sie do 18stki nie miesci. Wiadomo cos o graczu z nazwiskiem Szaleta ( Szakala?) podobno gosc jest dobry i Wisła chce go ściągnąć do klubu” To jest Danny Szetela piłkarz polskiego pochodzenia. Urodził się w 7 czerwca 1987 roku w Passaic w stanie New Jersey jest to ofensywny pomocnik/napastnik gra dla reprezentacji Stanów Zjednoczonych chodź chciał grać dla Polski, nawet trener Paweł Janas wybrał się do Stanów oglą…

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Cytat: „m954 napisał(a) z Lechem juz nie gramy :P” KADAFI miał na myśli Lechię Gdańsk oby się spełniło wiślacy na was liczą

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

tak czas pokaże jak to będzie ale mam nadzieję że Wisła pokaże na co ją stać trzeba po prostu wygrać wszystkie mecze

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

mam nadzieję że Lechia i Śląsk pomogą Wiśle wygrać majstra mam nadzieję że odbiorą punkty Legi i Lechowi

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

jak by nie patrzeć to Wisła rozdaje karty i to od niej zależy kto majstra zdobędzie Wiślacy wszystko w waszych nogach !

• Legia Warszawa

Y2K - - Piłka Nożna

Zgadza się emocje bardzo duże się szykują mam nadzieje że za 2 tyg na R22 będzie jeszcze lepsze widowisko i może poznamy mistrza ?? czas pokaże

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Trzeba wygrać z Legią u siebie ale oprócz tego mamy jeszcze 4 inne mecze szansę mamy bardzo duże !! Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda !!

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

faktycznie zapomniałem o bezpośrednim meczu gorzej jak Lech wygra ;/ bo za niedługo gramy z Legia w Krakowie i tam się wszystko rozstrzygnie a jak wygra Lech to będzie trzeba liczyć na stratę punktów Lecha w następnych meczach

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Cytat: „Thorgoth napisał(a) Cytat: „Y2K napisał(a) Wisła liderem przynajmniej do meczu Legia - Lech ” Tylko do meczu Legia - Lech. Każdy wynik w tym meczu usuwa Wisłę z pierwszego miejsca. Chyba najlepszy mecz Wisły na wiosnę; nawet Łobodziński dobrze zagrał.” co racja to racja ale któryś klub straci swoje miejsce na rzecz Wisełki jak wygra Legia to będzie miał 2 pkt. przewagi nad Wisłą i 4 nad Lechem jak wygra Lech to będzie miał 1pkt przewagi nad Wisłą i 2 pkt przewagi nad Legią jak będzie rem…

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Wisła Kraków - Górnik Zabrze 3-1 Bramki: 0:1 Banaś (14.), 1:1 Paweł Brożek (28.), 2:1 Boguski (73. z podania Ćwielonga), 3:1 Paweł Brożek (84. głową z podania Łobodzińskiego). końcówka w wykonaniu Wisły była fenomenalna grali jak by sami na boisku byli Ćwielong miał 4 okazje ale nie zdobył gola za to Paweł Brożek wrócił w pięknym stylu ( 1 bramka z przewrotki, później poprzeczka, i 2 gol z podania Łobodzińskiego ) Wisła liderem przynajmniej do meczu Legia - Lech

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Cytat: „PimP 1987 napisał(a) widze wielka niechec i zniewaga Lecha to i ja stanie sie niegrzeczny - Lech przynajmniej nie jest tworem MO =)” Nie zmieniaj historii najstarszego polskiego klubu piłkarskiego. Cytat: „Protoplastą Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków stała się drużyna piłkarska, utworzona na jesieni 1906[1] roku przez uczniów krakowskiej II Szkoły Realnej pod przewodnictwem Józefa Szkolnikowskiego (kapitana zespołu). W ten to właśnie sposób zostały stworzone podwaliny wielosekcyjnej o…

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

no i co z tego mistrza za to nie dają mam nadzieję że na R22 wiślacy wygrają i majster zostanie w Krakowie

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Cytat: „Chief napisał(a) Cytat: „Gdyby ktoś nie miał Anal+ i chciał obejrzeć mecz:” Skąd ta niechęć do Canal+ ?” Z tego co kojarzę właścicielem Śląska został właściciel Polsatu więc mam nadzieję że następny przetarg na prawa do naszej ligi wygra właśnie Polsat

• Legia Warszawa

Y2K - - Piłka Nożna

Cytat: „Black Grucha napisał(a) nie bądź śmieszny to nie kibice graja a ci z Warszawy to no-coments ale tak czy inaczej jestem pewny zwycięstwa z Lechem - jednak to nie gwarantuje mistrzostwa, trzeba przejść jeszcze Wisłe” mecz na R22 będzie decydujący o mistrzostwie i mam nadzieję że majster zostanie w Krakowie chodź łatwo nie będzie dobrze by było jak Legia z Lechem zremisuje

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Cytat: „Thorgoth napisał(a) Sorry misiek, ale jest na świecie tylko kilka klubów które od II wojny światowej zawsze są u siebie w ligdze w czubie i zawsze walczą o mistrza. To jest Real Madryt, to jest Manchester Utd. to jest Bayern Monachium i to jest Legia Warszawa. Jakby poszukać, może jeszcze kilka by się znalazło. Sorry, ale Wisła Kraków się do tego grona nie zalicza. I choćbyś się nadął jak balon nie zacznie się zaliczać.” nie przesadzaj Legia nie zawsze liczyła się w walce o majstra co do…

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

ŁADNIE GRAJĄ OBY JESZCZE DORZUCILI ZE 2 BRAMKI może Brożek Paweł wejdzie

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

łobo wydaje mi się trochę zagubiony co prawda kibice postawili mu wysoko poprzeczkę ale przecież w piłkę grać umie i powinien dać radę mam nadzieje że jeszcze będziemy mieli z niego pożytek z drugiej strony mały ostatnio wymiata na prawej stronie pomocy

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

zgadzam się ale narazie nowych nie widać ;/

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

Cytat: „Szyszka napisał(a) Cytat: „Y2K napisał(a) mam nadzieje że będzie feta an rynku nie mam zamiaru czekać an to do kolejnego roku :D:D Majster będzie nasz !!” Cierpliwość losem prawdziwego kibica. Spokojnie, doczekamy się kolejnej fety i to nie jednej Właśnie czytałem że Zieńczuk podpisał kontrakt z Skodą Xanthi. Szkoda, miejmy nadzieję że Baszczu zostanie.” ja wiem że kolejne fety będą ale mam nadzieję że w tym roku jak i w następnym co do Zienia trzeba dać szansę młodym ale ich jeszcze nie…

• TS Wisła Kraków.

Y2K - - Piłka Nożna

mam nadzieje że będzie feta an rynku nie mam zamiaru czekać an to do kolejnego roku :D:D Majster będzie nasz !!